Knækket nøgle i låsecylinder

Knækket nøgle i låsecylinder, tips til hvordan du kan få ud en nøgle som har knækket i låsen ud af låsen

Har du nogensinde prøver at knækket din nøgle i låsecylindern? Desværre sker det ret tit for mange – De ved låsesmed. Din nøgle sidder måske lidt fast, du arbejder med at få den ud, tager lidt for hårdt ind, og så knækker nøglen i din låsecylinder.

Du står pludseligt med en halv nøgle i hånden og den anden halve er i låsecylinderen og du kan hverken få  nøglen ind eller ud ud. Nogle gange er der intet andet at gøre end at ringe til din lokale låsesmed. Inden du ringet til os så kan du først forsøge at få nøglen ud selv lidt forsigtig. Følg vores tips her. 

Knækket nøgle i låsecylinder sker sjælden på de mest belejlige tidspunkter, så du bliver måske nødt til at betale ekstra for at bruge en låsesmeds services.

Knækket nøgle i låsecylinder – når du kan se lidt nøgle tilbage i låsen

Kan du stadig se et stykke af nøgle i låsen, dvs. der stikker ud en del af nøglen i  låsen? Så er du heldig. Her kan du gennem at bruge lidt olie forsøge at lirke ud din nøgle som er knækket. Vær generøs med olien, og prøv at sprøjte den mellem nøglen og cylinderen.

Når du har olieret låsen ordentligt, kan du prøve at trække nøglen ud med en tang eller et andet værktøj som du kan gribe med. En gang lykkedes en kvinde til at få ud den nøgle der knækket i låsen med en pincet. 

Nøglen er knækket dybt inde i låsen

Sidder din nøgle fast langt inde i låsen og de er umuligt at få fat i en del af den? Ingen stress, der er stadigt muligt at redde din dør og låse.

Hvis du har mulighed, kan du prøve at bruge en stærk magnet for at trække nøglen ud på den måde. Ulempen ved dette tips er, at de færreste har adgang til en sådan magnet, og selvom du har en, kan nøglen stadig sidde fast i låsen og være svær at lirke ud.

Et andet tips som man dog skal være meget forsigtig med. er at stryge noget lim på den anden halvdel af nøglen og derefter sætte den i låsen. Gennem at bruge lim så risikerer du at ødelægge låsen og det kan faktisk betale sig at ringe til en låsesmed for at afhjælpe problemet. 

Hvis du bruger lim metoden, vent et øjeblik, og prøv derefter at trække ud, hvad der er tilbage inde i låsecylinderen.

Se videoen på hvordan du kan løse problemet; knækket nøgle i låsecylinder, nedenfor:

Hvis du har brug for hjælp at en låsesmed så kan du ringe til og eller læse mere om vores priser og vores låsesmed i hovedstaden her. 

Har du knækket en nøgle i låsecylindern?

Ring til os og få hjælp til at komme indenfor igen, eller at få din låse og dør funktionsdygtig igen. Vi kører som låsesmed i hele København 24/7.

Låsesmeden på Østerbro monterer en lås

Kontakt os

Kontakt os og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn