Sikreste lås til hoveddør og bolig

Sikreste lås til hoveddør og bolig - Få mere at vide her

Mange spørger Norh Sikring og vores låsesmed på arbejde, hvad lås er den sikreste lås til hoveddør? Det er et godt spørgsmål til os og vores låsesmede som har både den rette viden og erfaring, omkring de forskellige låse på markedet.  

Præcis som du får gode råd af en boligadvokat til dit næste huskøb, giver vi dig gode råd omkring låse og sikkerhed. På denne side ønsker vi derfor at give dig nogle gode og brugbare råd, om hvad vi og vores låsesmed mener er den sikreste lås til hoveddør, samt info om hvad en sikker lås koster ca. Her svarer på fire ofte stillede spørgsmål omkring montering af sikker lås til bolig og hoveddør. 

Hvilken lås skal jeg vælge?

Der stilles ikke krav til private boligejere om, hvilke låse der skal være i husets døre, hverken hvad angår alder, variant, montering eller mærke. Der kræves heller ikke en autorisation for at montere en lås. Det er dog altid bedst at vælge en lås med borebeskyttelse i cylinderhus og tromle og med høj dirke- og kopieringssikkerhed.

Det kan være godt at vide, at hvis låsen er brudt op uden spor på indbrud, så dækker din forsikring ikke ved tilfælde af indbrud, derfor er det vigtigt at den sikreste lås til hoveddør, som du vælger er dirke- og kopieringsfri og forsikringsgodkendt. 

Hvilken lås er den sikreste lås til hoveddør?

De forskellige låseproducenter, producerer oftest låse i forskellige sikkerhedsklasser, f.eks. hvis du vælger en Ruko (ASSA ABLOY) lås, så er det Garant Plus – som er den sikreste lås til hoveddør. Norh anbefaler Ruko Garant plus, hvis du ønsker en sikker lås til din hoveddør.

Hvad koster det at få en ny sikker lås i hoveddøren?

Pris på udskiftning af lås, låsecylinder eller kasselås ved vores låsesmed afhænger hvornår og hvad lås du ønsker at få monteret. Vi tilbyder montering af Ruko Garant plus fra 2.700kr i hovedstaden inkl. lås. Kontakt os for fast pris på montering af ny sikker lås til din hoveddør.

Er der andre måder at sikre sin bolig på?

Der er mange forskellige måder du kan skabe mere og bedre sikring til hjemmet på. At investere i den sikreste lås til hoveddør er en god start, at investere i et alarmsystem eller i en sikkerhedsdør hjælper også på sikkerheden overfor indbrud derhjemme. 

Kontakt os for mere mere rådgivning, vidste du at f.eks. et sikkerhedstjek er gratis at få hos vores låsesmed i København!?

Sikreste lås til hoveddør og bolig - Få mere at vide her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Bestil tilbud

Ring eller skriv til os for tilbud på netop den sikreste lås til din hoveddør 

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af vores låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn