Hvem bor på adressen?

Hvem bor på adressen? Hvordan finder man ud af hvem der bor på en bestemt adresse? Inkl. adressebeskyttelse og navnebeskyttelse Få svar her!

En låsesmed ekspert på mange ting; låse, indbrudssikring, alarmsystemer og meget mere. En låsesmed er måske også den største ekspert, når de kommer til at finde ud af dette; hvem bor på adressen og hver bor på adressen ved adressebeskyttelse, navnebeskyttelse og reklamebeskyttelse. 

En låsesmed må nemlig ikke bare lukke ind hvem som helst hvor som helst. Låsesmeden skal nemlig vide hvem der bor på adressen før han lukker nogen ind. Hvordan finder man så ud af; hvem bor på adressen og hvordan finder man ud af hvem bor på en hjemmelig adresse? Faktum er at dette er et spørgsmål som låsesmeden stiller sig selv, næsten hver dag på arbejde. En måde låsesmeden kan finde ud af hvem der bor på adressen er at tjekke om telefonnummeret som personen ringer fra findes registeret i et online telefon- og adressekartotek. To af dem er f.eks. Krak og De gule sider, som er frit for alle at bruge. 

Find ud af; hvem bor på adressen med hjælp af Krak

Krak er den mest almindelige oplysning site  det informerer om hvem der bor på adressen i Danmark. På Krak kan du indtaste en adresse og se, hvem der bor på en bestemt adresse. Denne søgning er kun mulig hvis personen ikke har adresse beskyttelse. Søg på krak.dk her.

Find ud af; hvem bor på adressen med hjælp af De gule sider

De Gule Sider ejes af Eniro og de har derfor præcis samme database. Her kan du indtaste en adresse og se, hvem der bor på stedet.
Måske husker du de gule sider som den gamle telefonbog, de fungerer på samme måde i dag, nu er de bare online. Søg på degulesider.dk her.

På de Gule sider kan man lige som Krak kun se hvem der på på adressen hvis personen ikke har reklame beskyttelse, navne beskyttelse og adresse beskyttelse!

Hvordan finder låsesmeden ud af; hvem bor på adressen ved reklamebeskyttelse, navnebeskyttelse og adressebeskyttelse?

Hvis personen har ID i form for sygesikring og det stemmer overens med det der står på døren så er dette en måde låsesmeden kan finde ud af hvem bor på adressen. Hvis ikke så er tilfældet så spørger låsesmeden personen som vil indenfor om der findes f.eks. et lejekontrakt.

Hvis personen der gerne vil lukkes ind i lejlighed eller i et hus, hverken har ID, lejekontrakt eller nogle beviser på at denne person faktisk bor på adressen. Så er et opkald til politiet den sidste udvej for låsesmeden.

Låsesmeden plejer at starte med at spørge politiet om de ved hvem der bor på adressen, eller om de ved noget om situationen (de fleste plejer at have nogle beviser at de bor på adressen hvis alt er som det skal). 

Låsesmeden kan også finde på at stille spørgsmål til politiet om de kan afsløre hvis personen der gerne vil lukkes ind har en ren straffeattest osv.  Dette kan være med til at hjælpe låsesmeden til at træffe det rigtige valg.

Hvad his det drejer sig om en nødsituation

Vores låsesmed i København oplever desværre nogle ekstraordinære situationer nogle gange, der f.eks. en i familien ikke hørt noget fra en person og er nervøs overfor personens helbred og om det sket noget med personen inde i en bestemt lejlighed. En låsesmed må ikke heller i denne situation bare åbne op, selvom at personen kan bevise at de er en familiemedlem som bor på adressen. 

Har du låst dig ude og er du udfordret med af bevise at du bor på adressen?

Tøv ikke med at kontakte Norh låsesmed, så hjælper vil dig. Vi forstår at det nogle gange ikke bare går lige som man tænkt sig, at låse sig selv ude er ikke noget som man præcis planerer. Måske har du lige flyttet ind i ny lejlighed og ikke nået at lave en adresseændring, endnu, måske låner du en vens lejlighed tilfældigt eller noget helt tredje og derfor er udfordret med at bevise; hvem bor på adressen og at du har lovlig adgang.

Norh låsesmed kan sagtens hjælpe og vi kører hver dag i hele Storkøbenhavn og du kan finde alle vores bydele her og ydelser som vi tilbyder her.  

Låsesmeden ved svaret på; hvordan finder man ud af hvem der bor på en bestemt adresse

-Som låsesmed er det vigtigt at  være sikker på at man lukker ind mennesker de rette steder. Derfor bliver man lidt af en ekspert på at finde ud af hvem bor på adressen!

Hvem bor på adressen? Hvordan finder man ud af hvem der bor på adressen ved reklame-, navne- og adressebeskyttelse?

Kontakt os

Kontakt os og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn