Låst ude af bil

Låst ude af bil - Vores låsesmed bil hjælper indenfor 1 time
Låst ude af bil - Vores låsesmed bil hjælper indenfor 1 time

Hvad skal du gøre når du er låst ude af bilen?

Er du låst ud af bil i å fald ve du nok at det er den mest irriterende ting, der kan ske for os der har bil, og det sker stadig hver dag i København. Vi efterlader bilen i en fart med hænderne fulde, vi glemmer at vi ikke fået med nøglerne til bilen i et øjeblik for at hente dagligvarer, det går bare stærkt! Pludseligt opdager du, at du har låst din bilnøgle inde i bilen og du er nu låst ude af bilen, 

Ingen stress, hvis du er heldig, har du låsesmed til bil i nærheden, hvis så er tilfældet behøver du ikke vente i lang tid før problemet er løst. Ring til os vores låsesmed til bil vil være på adressen ASAP. Vi ved at det ikke er sjovt at blive låst ude af bilen og at det selvfølgelig ikke var en del af agenden for dagen, men det er meget bedre at ringe til en ekspert, end at prøve at komme i bilen selv. For ar du skal forstå hvorfor kommer vi her med en forklaring. 

Der er få teknikker og værktøjer, du kan bruge. Hos Norh Sikring og vores låsesmed til bil bruger vi et specialværktøj og kilepuder, da det er den sikreste måde at åbne din bil på. Luftkilenpuden er det bedste værktøj til oplåsning af biler og køretøj, da den skubber døren op, lige nok til at få den lange specialestang ind i din bil. Andre teknikker findes, men det anbefales kun hvis denne metode ikke virker. 

Pas på dig selv og din bil når du er låst ude af bilen 

Hvis du selv prøver at åbne din bil når du låst ude af bilen, risikerer du at beskadige dørmekanikken. Derfor anbefales det at du lader en låsesmed til bil klare jobbet.

Selv en oplåsning af bildør med luftpuder, som betragtes som sikker, er der stor risiko for nogen, der mangler erfaring, kan komme til at beskadige bildøren ved at udvide døren ved siden for meget, du kan let knække vinduet ved at trykke af for meget  (i nogle bilmodeller sker det meget ofte), du kan også komme til at ridse den indvendige del af bildøren med den lange stang.

Hvis du beslutter dig for selv at prøve, skal du bruge de rigtige værktøjer og ikke improviserede dem som en metalstang eller lignende. Dette vil sandsynligvis aldrig låse din bil op og vil kun forårsage skade.
Ring til en låsesmed til bil i nærheden af dit område, det er altid bedre at få en professionel autolåsesmed, til at låse din bil op. Især i tilfælde, hvor nøglen ikke er tabt, hvis den er tabt så skal du have fat i en bilforhandler af dit bilmærke. 

En reaktion

  1. Jeg fik hjælp af jeres låsesmed til bil, når jeg havde låst mig ude af bilen. Ville bare skrive tak for den hurtige og fleksible service!

    Bedste hilsner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Låste ude af bilen? Usikker på hvad du kan gøre? Her er nogle gode råd fra vores autolåsesmed

Få ny lås pris hurtigt gennem at ringe til vores låsesmed døgnvagt telefon

Ring til os og få prisoplysninger på den lås med kode som du ønsker med det samme hos Norh Låsesmed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn