Indbrudssikring af byggepladser – Låsesmed til byggeplads

Indbrudssikring af byggepladser - Låsesmed til byggeplads

Byggepladser tiltrækker indbrudstyve, sådan sikrer du din byggeplads

I kølvandet på pandemien ses stadig virkningerne af, at folk ønsker at leve større. Statistikken viser, at stigningen af tyveri og indbrud i nybyggeri og omkring ombygninger er steget med pandemiens begyndelse og er nu på rekordhøje niveauer. Det viser sig også, at alle byggepladser, både nybyggeri og renoveringer, har større risiko for at blive udsat for indbrudsforsøg.

Hovedårsagerne er, at risikoen for at blive taget er lavere end ved indbrud i almindelige boliger, derudover er gensalgsværdien af ​​de stjålne varer højere, når hårde hvidevarer eller andet udstyr står ubrugt og nogle gange engang pakket ud. Nedenfor er nogle værdifulde tips om indbrudsforebyggende tiltag, som vi hos Norh Sikring ser som ekstra vigtige ved sikring og indbrudssikring af byggeplads.

Sørg for, at huset får monteret rigtige døre med kvalitetssikrede låse så tidligt som muligt under byggeprocessen.
Installer et professionelt alarmsystem og kameraovervågning, der er mobile løsninger kun til byggepladser.
Når levering af hårde hvidevarer og andet dyrt udstyr finder sted, skal det være så tæt på indflytning som muligt. Det er også af stor betydning at fjerne al emballage omkring varerne og komme af med den. Det bliver så sværere for tyvene nemt at tage varerne med sig, og varerne bliver mindre værd på det sorte marked.
Undersøg mulighederne for at komme sammen med naboer, der også bygger for at leje vagt hos vagtfirmaer eller selv overvåge huset i kritiske perioder, som når der leveres hårde hvidevarer eller andre tyveriudsatte genstande.
Nabosamarbejde er altid en god måde at forebygge indbrud på. Kontakt derfor naboer, der allerede er flyttet ind i området.
Sørg for, at det ikke er muligt at bakke biler lige ved siden af ​​huset. En længere afstand til at transportere varerne gør det svært for tyvene.

Har du brug for professionel indbrudssikring af din byggeplads?

Kontakt Norh Sikring Låsesmed København, vi er eksperter i låse, alarm samt i overvågning. Viste du at vi også kan leverer byggestrøm? Du kan nemlig få en komplet løsning hos os, da vi er et autoriseret elektrikerfirma og låsesmed.  

Indbrudssikring af byggepladser - Låsesmed til byggeplads
Indbrudssikring af byggepladser - Låsesmed til byggeplads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Bestil tilbud

Ring eller skriv til os for tilbud eller mere rådgivning omkring låsesmed, sikring, erhverv og bolig 

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af vores låsesmede eller elektrikere vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn