Smæklås hoveddør montering og godt viden om kasselåse

Kontakt os for smæklås hoveddør montering og rådgivning omkring kasselåse også kaldt smæklås til hoveddøre, garage, skut eller lignende

En smæklås eller en kasselås er en lås placeret på døre, hvor det ikke er påkrævet at dreje låsen med nøgle for at låse låsen, men når døren skubbes til lukkes låsen i et “smæk”, og det er så muligt at blive låst ude uden nøgle.

Den sædvanlige standardlås på hoveddøre i Danmark var længe af denne type af smæklåse eller kasselåse, hvor en knap på låsen kunne tillade eller forhindre automatisk låsning ved lukning. 

Hvad er fordelene med en kasselås, smæklås på hoveddør?

Fordelene med at montere en kasselås/smæklås på hoveddøren er at smæklåsen også kan placeres på døre som ikke er så tykke i dørbladet. En smæklås kan monteres på de fleste døre og er derfor oftest den eneste mulighed  nogle gange.

En anden fordel ved montering af ekstra smæklås til hoveddør er at de indebærer mere sikkerhed. En ekstra smæklås gør det sværere for tyven at bryde dig ind.

Hvad er ulemperne med smæklås (kasselås)

Den eneste umiddelbare ulempe er at smæklåsen “smækker”, hvis du har sat den til, så løber du større risiko for at låse dig selv ude. En anden ulempe kan være designet, en Ruko smæklås til hoveddør er sjælden en skønhed at kigge på, selvom at der findes nye design som er mere smagfulde end tidligere udgaver af smæklåsen.

Montering af smæklås hoveddør

Kontakt os hvis du ønsker en ekstra smæklås på hoveddøren eller måske til garagen. Vi ser ser til at hjælpe dig med at montere en ekstra smæklås eller kasselås ved behov.  

2 reaktioner

 1. Er der forskel på låsekasser og smæklås?
  Overvejer at få fjernet den gamle kasselås eller smæklås og så en almindelig lås. Men ved ikke om det er muligt.
  Kan jeg få et tilbud på ny smæklås i København S??

 2. Hej Lily
  Tusind tak for din kommentar, kan du sende nogle billeder til os på mail; info@norh.eu så kan jeg nemmere vurdere om en almindelig lås er en mulighed eller om en smæklås er den eneste mulighed. Selvfølgelig kan du også få et tilbud af os 🙂 Vi dækker hele København samt Amager.

  Dbh
  Nicolai Norh Sikring, Låsesmed København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Bestil tilbud

Kontakt os for smæklås hoveddør montering og rådgivning omkring kasselåse også kaldt smæklås til hoveddøre, garage, skut eller lignende

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af vores låsesmede eller elektrikere vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn