Ny lås pris – hvad koster udskiftning af lås og ny låsecylinder pris

Ly lås pris

Her får du info om ny lås pris og ny låsecylinder pris samt nogle gode tips på hvad du skal tage stilling til før du køber en ny lås eller ny låsecylinder til din bolig.

For der første, så er din bolig kun lige så sikkert som din lås på din dør. Medbring denne tanke i overvejelserne, når du bestemmer hvilket lås du skal investere i, og prisen for en ny lås er den altafgørende faktor ved køb af en ny lås. Før du beslutter dig før hvilket sikkerheds niveau du vil investere i og før du beslutter dig for at ansætte en bestemt låsemed, hav i mente et tidspunk bliver du måske også nødt til at omkode dine låse for at beskytte din sikkerhed og din privatliv f.eks. hvis du mister dine nøgler.

Hvilke låse findes der?

Det findes hundredevis af forskellige låse, de mest almindelige type af låse i Danmark er;

  • Cylinderlåse
  • Kasselås/Smæklås
  • Lås med kode (ADK)
  • Special låse f.eks. til garage
  • Magnetlås
  • Tilholderlåse

Inden du kontakter en låsesmed og efterspørger en ny lås pris, er det en god idé at være forberedt, f.eks. informere låsesmeden om hvad der er for lås du ønsker pris på.

Vigtigt information om ny lås pris

Som låsesmed kender vi det faktum at nogle af vores konkurrenter sælger billige låse, og tilbyder kunder en ny lås pris, som er lidt for god, for at være sand. Denne billige ny lås pris – betyder dyrere omkostninger på sigt hvis du f.eks. har brug for en ekstra nøgle i fremtiden, da låsesmedens taktik er at have patent på lige din lås og dit låsesystem, så at du ikke efterfølgende kan have glæden af at bruge dig af andre låsesmede.

Husk, at hør dig ad om hvilke mærke og låsesystem din låsesmed bruger sig af, når du  spørger om ny lås pris, det er en meget vigtigt information.

Norh Sikring Låsesmed København forhandler alle låse mærke og låse modeller, dog primært Ruko, hvis ikke andet aftales

Ny lås pris (standard f.eks. Locinox, Dorma RS, ABUS, Ziess, Ruko Serie 1200) hvor låsekasse og håndtag også skal udskiftes pris 2800kr

Ny låsecylinder pris (standard f.eks. Locinox, Dorma RS, ABUS, Ziess, Ruko Serie 1200) lås som monteres i en eksisterende lås, hvor den gamle låsecylinder  afmonteres’, pris 995k

Pris lås ekstra låsecylinder; 895kr pr-. stk.

Kend forskellen på ny lås pris og omkodning af lås pris

Når du kontakter en låsesmed for en ny lås pris er det måske ikke den billigste løsning som er den bedste løsning, og måske ikke heller den løsning som du har brug for. En omkodning af din eksisterende lås kan være tilstrækkelig og et billigere alternativ.

En omkodning af lås er genanvendelse af den eksisterende lås, som bliver kodet om til en nyt sæt nøgler. Både en ny lås og omkodning af lås sikrer, at gamle nøgler ikke længere kan åbne låsen til din bolig.

Norh Sikring låsesmed i København tilbyder ny lås pris på Locinox, ABUS, Ziess, Ruko Serie 1200 fra 995kr, en omkodning af lås koster 400kr, så der er en forskel.

Den mest omfattende metode til at sikre sikkerhed, indebærer at fjerne den eksisterende lås fra døren (inklusive håndtaget) og derefter installere en sikkerhedslås. Vi anbefaler også en ny lås når den gamle lås er gammel og usikker. Det vil i denne situation på den lange bane være billigere af investere i en ny lås. Har du gammel og usikker lås, kontakt vores låsesmed, han vil give dig en ny lås pris som du ikke kan takke nej til, gælder også priser på vores sikkerhedslåse.

Udskift gammel lås pris

Som alle mekanismer med bevægelige dele slides en lås også til sidst. En slidt lås kan lede til at du en dag står og og ikke kan dreje nøglen om i låsen og derfor for brugen af en akut døgnvagt låsesmed. At bestille en højuddannet tekniker til at akut udskifte en lås er derfor en dyr løsning.

Hvis din lås er gammel og slidt, kan det betale sig at udskifte den gamle, udskift gammel lås pris 995kr hos Norh låsesmed.

Ny låsecylinder pris

I større lejlighedskomplekser er dette nu den mest almindelige måde at udskifte låsecylinder i en lås. Det betyder at du kun udskifter en del af låsen (som ikke er den billigste del). Det er dog stadig en bedre pris på ny lås en at udskifte hele låsen og låsekassen.

Overvej bekvemmeligheden ved en enkelt nøgle til alle lås

Faktum er at det er irriterende, at hver dag behøve famle igennem et halvt dusin nøgler, fordi hoveddørsnøglen ikke passer til postkassen eller omvendt. Bekvemmeligheden ved at have en enkelt nøgle til alle låse i dit hus (inklusive garagen) kan opnås ved at omkode låsene til en og samme nøgle – så længe du har det samme mærke på alle låse f.eks. Ruko, så kan det lade sig at gøres. Vedrørende ny lås pris og tilbud, så kan du få omkodning af lås til en og samme nøgle med i prisen hos Norh Sikring, din låsesmed i København og Nordsjælland.

Ny lås pris design og andre ønsker

I dag førere de fleste mærke så som Ruko, Medeco, Evva, Yale, Locinox, Dorma RS, ABUS, Ziess osv. låse i forskellige farve og metaller, f.eks. messing, stål eller poleret krom. Design og udseende er også med til at påvirke prisen på ny lås. Derfor anbefaler vi at du sender en besked til os i vores kontakt formular her på hjemmesiden hvor du udfylder og forklarer alle dine krav, og gerne tager lidt billeder på situationer. Her fra vil vi skræddersy et tilbud til præcis dine ønsker og dit behov. Indhent en ny lås pris i dag og vi vender tilbage straks til dig med forskellige priseksempler på nye lås.

Ny lås pris og ny låsecylinder pris - Låsesmedens tips
Ny lås pris og ny låsecylinder pris - Låsesmedens tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få ny lås pris hurtigt gennem at ringe til vores låsesmed døgnvagt telefon

Ring til os og få prisoplysninger på den lås du ønsker med det samme hos Norh Låsesmed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn