Mistet eller tabt nøgle – Hvad gør jeg nu og dækker forsikringen?

Mistet nøglerne eller tabt nøglen - Hvad gør jeg nu og dækker forsikringen? Læs her, få svar på almindeligste spørgsmål vedrørende mistet nøgle

Jeg har tabt eller mistet nøglerne til huset eller lejligheden, hvad gør jeg nu?

Har du mistet en eller flere nøgler til lejligheden, anbefaler vi, at du skifter cylinder. Når du skifter låsecylinder hos os så får du 3 helt nye nøgler, og vi kan sikre, at ingen uvedkommende kan komme ind i din lejlighed eller i dit hus.

Hvad skal du mere gøre hvis du har tabt eller mistet dine nøgler

Anmeld også tabt eller mistet nøgler til politiet. Tjek med politiet hittegods og eventuelt lokaltrafik hittegods, hvis nøglerne er gået tabt eller nøglerne er mister på offentligt sted. Overvej at mærke dine nøgler med et kodemærke. Det øger i høj grad chancerne for at få en tabt nøgle tilbage.

Hvis jeg mister nøglen kan de kopieres?

I et lovligt kopibeskyttet låsesystem må man ikke kopiere nøgler fra en anden låsesmed. Alle nøgler i et lovligt kopibeskyttet låsesystem er registreret efter aftalte dokumentationskrav. Vi udleverer kun nøglerne efter de nøglekontrolkrav, der er defineret i låse systemet.

Hvor meget koster en mistet nøgle til lejlighed?

Mistet nøgle kan være dyrt, og forskellene mellem udlejere er store. Nye nøgler kan koste mellem 350kr og 700kr. Men en enkelt mistet nøgle kan også betyde, at hele låsecylinderen skal udskiftes med mange gange prisskiltet til følge.

Hvad kræves der for at kopiere en mistet eller tabt nøgle?

Hvis du ikke kan finde et nøglenummer, kan du indsende et tydeligt billede af den nøgle, du ønsker at kopiere. Vi kan bruge denne metode til størstedelen af ​​alle nøgler, det er desværre ikke muligt ved kopiering af bolignøgler, da det kræver en kode eller den originale nøgle at blive sendt ind. Kan du lave kopier af alle nøgler? Kopibeskyttede nøgler

Norh Sikring sælger vores egne låse og låsesystemer, hvor nøglerne har kopibeskyttelse. Du må alligevel ikke kopiere nogle nøgler, men der kræves en aftale for at have tilladelse til det.

Hvad metal er nøgler lavet af?

Nikkel kan også findes i mange forskellige forbrugsvarer, der bruges i det daglige som f.eks smykker, brillestel, ure, knapper, spænder, værktøj, nøgler og håndtag. På samme måde, hvor meget koster det at kopiere en bilnøgle? Det er dog almindeligt, at prisen for at bestille en ny bilnøgle til bilen eller kopiere en bilnøgle med startspærre koster omkring 1.800kr.

Så hvor meget koster et låseskift i en lejlighed?

Afhængig af antallet af låsecylindre, der hører til din lejlighed, vil låseudskiftningen koste cirka 1.800-6.000 kr.

Se video hvor vi dirker en lås op for kunde som har tabt sin nøgle. 

Mistede eller tabte nøgler – dækker min husforsikring?

Selvom en nøgle kun er et stykke metal, betragtes den som et værdifuldt aktiv, og det kan forårsage en masse problemer, hvis det går tabt. Dækker nogle husforsikring dine mistede nøgler.

Kan du få erstatning for mistede nøgler?

Om du får erstatning for en mistet nøgle afhænger af, hvordan det skete, da den forsvandt. Bliver den stjålet, får du som regel erstatning, men gemmer du den under dørmåtten og en dag er væk, er den ikke dækket af forsikringen. Forsikringen gælder simpelthen ikke, hvis skødesløs adfærd er årsagen til, at nøglen er forsvundet.

Er forsikringsselskabet ansvarlig for at skifte låsen, hvis jeg mister min nøgle?

Skulle du miste din nøgle, og det på en eller anden måde er muligt at forstå, at nøglen fører til dit hjem, erstatter forsikringsselskabet som regel både nøglen og låseskiftet. Det kunne for eksempel være relevant, hvis nogen stjæler din taske, hvor både din pung og dine nøgler er. Husk aldrig at mærke dine nøgler, så det er muligt at finde ud af, hvor de fører hen, skulle de ende i de forkerte hænder, er risikoen for indbrud meget stor. Bor du samtidig i en ejerlejlighed, kan en sådan situation i værste fald føre til, at du skal afholde udgifterne til alle låseskift i bygningen, hvilket kan være meget dyrt.

Hvad skal man tænke om nuværende forsikring og mistede nøgler?

Pas på dine nøgler og håndter dem som et værdifuldt aktiv. Gem ikke nøglerne uden for din bolig eller mærk dem med navn eller adresse.

Hvad sker der, hvis jeg mister både min nøgle og id?

Kontakt os, så skifter vi både nøgle og låseskift, så du ikke har indbrud. Det afhænger dog af, hvordan du kom af med nøglerne og sandsynligheden for, at nogen uautoriseret kunne bruge nøglen.

Skal jeg være bekymret, hvis jeg mister min nøgle til huset?

Nej, så længe det ikke er muligt at finde ud af, hvor nøglen fører hen, er der meget lille risiko for indbrud.

Har du tabt din nøgle? Kontakt os nu for hjælp hurtigst muligt! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Bestil tilbud

Ring eller skriv til os for tilbud eller mere rådgivning omkring låsesmed, sikring, erhverv og bolig 

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af vores låsesmede eller elektrikere vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn