Biloplukning København og Nordsjælland- 8 tips til oplåsning af bilddør uden nøgle

Her får du 8 konkrete tips til biloplukning og oplåsning af bildør uden nøgle - Som du kan bruge, ellers ring for bestilling af biloplukning København

8 tips til biloplukning og oplåsning af bildør uden nøgle

1. Ring en autolåsesmed -Den nemmeste, sikreste og billigste måde at åbne  bil uden nøgle på

Den nemmeste og sikreste måde at lave en biloplukning på er at ringe til en dygtig og erfaren autolåsesmed som kan udføre en biloplukning på få minutter på de fleste mærke og modeller. 

Sørg så at den autolåsesmed som vil udføre en oplåsning af bil, for dig tilbyder en form for garanti hvis processen går sjussket til. Hvis du ringer vores autolåsesmed, så lover vi en professionel løsning på biloplukning.

2. Brug er snor, f.eks. det fra dine skor

Hvis du har en ældre bilmodell og hvis du er så heldig at et af dine vinduer til bilen måske er en smule åbent, så kan du bruge er snor til at hive i haspen på din bildør. Lav en lille sløjfe og fiske krogen, hvor du kan lave en oplåsning af bildør. 

Oplåsning af bildør uden nøgle med stålvejer/bølge - Kan bruges af vores låsesmed mht. til biloplukning København
Oplåsning af bildør uden nøgle med stålvejer/bølge - Kan bruges af vores låsesmed mht. til biloplukning København

3. Brug nogle bukkede stænger imens du bruger puder for at lave afstand, puder som du så placerer mellem bildøren og bilen

Denne metode ligner den metode som vi som autolåsesmed bruger os af. Vi bruger nogle puder som vi fylder med luft for at gøre plads for bølge lignende værktøj. Denne metode kræver stor pression og forsigtighed, eller så kan man risikere at lave en skade på bilen.  

 

4. Brug en stålvejer

Metoden at bruge en stålvejer ved oplåsning af bildør fungerer på de færreste moderne biler, men hvis der er en ældre bilmodel som skal åbnes, så kan det vare vært at prøve denne metode til biloplukning. 

5. Dirke bil låsen op med et special værktøj

De færreste har det specielle værktøj som vi hos Norh låsesmed København, hvor man kan dirke om mange billåse. Et specialværktøj som man kan bruge til biloplukning koster fra 15.000kr på markedet. 

Det vil derfor af naturlige årsager være langt billigere at kontakte en låsesmed til oplåsning af bildør uden nøgle, i stedet for at købe et dirkeværktøj som koster hele kassen. 

6. Bore op låsen på bilen med en bor

Denne metode ødelægger selvsagt låsen på bilen, men du kan sagtens få adgang til din bil gennem at bore låsen i stykker så at du på den måde kan åbne din bil. 

 

7. Knus et vindue på bilen

Denne metode fungerer også og du vil selvfølgelig stå med en rude der skal repareres efterfølgende. Som de er sagt er det billigere at reparere en ny rude end at reparere skader efter at du har boret op låsen på bilen. 

8. Ring vejhjælp og få kørt bilen til værkstedet 

Ved nogle tilfælde er denne løsning den eneste løsning, specielt hvis din bil er af en nyere og moderere model. Før du ringer og bestiller vejhjælp for transport af bilen til dit værksted, kontakt dit bilværksted, så at du er sikker på at du tager den rigtige beslutning. 

Du er også mere end velkommen at ringe til din låsesmed i København for at bestille en biloplukning og for at høre om vi kan lave en oplåsning af din bildør uden nøgle.

Bonustips:

Selvfølgelig er der nogle ting som du bør og have undersøgt før du går online eller prøver nogen af ovenstående metode og de er at undersøge om der er en ekstranøgle.

Vores låsesmed København oplever tit at folk som har låst sine bilnøgler inde i bilen har en ekstra nøgle derhjemme, men som de ikke kan få adgang til fordi at nøglerne til hjemmet også er i bilen. 

Ved dette tilfælde så vil vi anbefale at låsen på døren til hjemmet bliver oplåst fremfor låsen til bilen. Af denne enkle årsag; Det er en større risiko at der kommer en skade på bilen. 

Brug for en biloplukning København eller Nordsjælland
Kontakt os

Har du brug for en biloplukning København eller biloplukning Nordsjælland? Kontakt vores dygtige låsesmed til bil og få gode råd eller hjælp til oplåsning af bildør uden nøgle 

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn