Ekstra lås pris og montering af ekstralåse

Ekstra lås pris og montering af ekstralåse - Bestil låsesmed
Ekstra lås pris og montering af ekstralåse - Bestil låsesmed

Hvad er en ekstra lås?

Er ekstra lås en lås, som du kan låse med en nøgle både indefra og udenfor hoveddøren, At få monteret en ekstra lås af en låsesmed er en simple måde at øge indbrudsmodstanden på din dør.

Der findes flere forskellige former for ekstralåse og de kan placeres forskellige steder f.eks. på et vindue eller en kælderdør. 

Hvad kan en ekstra lås? 

Det er pludseligt to låse som skal åbnes hvis der er en ekstralås på din dør, det betyder at det er langt sværere for tyven at udføre et indbrud. En ekstralås begrænser også flugtvejen. 

Ekstralås montering pris  af låsesmed afhænger hvilken ekstra lås som skal monteres

En ekstra lås giver øget sikkerhed, og der findes mange varianter at købe, ekstra låse fås med både lige bolt og krogregel. Krogregel er at foretrække, takket være den specielle form, forbinder låsen og dermed døren med karmen. Hvis du har en svag dør kan en ekstralås være tilstrækkeligt for at gøre din dør modstandsdygtig overfor indbrud. 

Andre praktiske muligheder

Mange vælger også at får en montering af ekstra lås for at få endnu en unik nøgle. Dette kan f.eks., være en god idé, hvis du nogle gange skal aflevere en nøgle til for eksempel håndværkere eller andre, der skal have midlertidig adgang, og samtidig føle, at du har mulighed for at låse døren for dem, ved at bruge nøglen til din anden lås.

Før du sørger for en montering af ekstra lås så er det godt at vide, at din dør måske ikke er forberedt på at få monteret en ekstralåse, sandsynligheden er også stor at det kræves en professionel låsesmed til at klare monteringen. Inden du køber en ekstra låse, er det vigtigt, at du kontakter din dørleverandør og forsikre dig at din dørgaranti stadig er gældende. 

Du er også velkommen at tage kontakt til os, så kan vi undersørge det for dig. Du kan læse mere om Norh Låsesmed København her.

 

Forskellige modeller af ekstra lås

De fleste af os tænker på en ekstra lås er den runde cylindre man ser på begge sider af døren (billede 1), så døren kan låses både inde og udefra men en nøgle. En ekstra lås kan også være udformet som en sikkerhedskæde eller være en elektronisk lås med kode, samt en kasselås (også kaldet smæklås).

Se er nogle billede eksempler som inspiration til hvordan en ekstra lås kan tage af form . 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Big red doors looking into a retail store

Få montering af ekstralåse hos vores låsesmed

Ring eller skriv til os og få prisoplysninger på den lås du ønsker få monteret af vores låsesmed. 

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn