Låsesmed Nordsjælland

Norh udfører låsesmed og låseservice på hele Nordsjælland

Norh låsesmed Nordsjælland, er en låsebutik der ligger i København. Vi er dog ikke bange for at rykke os nord på og står derfor til rådighed for låsesmed Nordsjælland til udførelse af alle vores ydelser i kan læse om på vores hjemmeside. Norh låsesmed Nordsjælland består af erfarne låsesmede med uddannelse indenfor forskellige område som f.eks. AIA, TVO, ADK og mekanisk sikring. Vi kan derfor sikre dit erhverv og dit hjem hele vejen rundt.

Låsesmed Nordsjælland og omegn

Højeste Låsesmed sikkerhed og god service i fokus hos os i Nordsjælland

Norh Låsesmed Nordsjælland nøjes ikke med at udføre en opgave uden at byde alle vores kunder på en rigtigt god oplevelse. Vi elsker at være ude bland vores kunder og at arbejde med låse og låsesmed Nordsjælland. Det kan nok mærkes hver gang vi er ude hos dig. 

Så hvis du søger en låsesmed til reparation, sikring eller andet så kan du altid kontakte os og samtidigt forvente et højt og proaktivs service niveau!

Norh låsesmed Nordsjælland!

Din låsesmed Nordsjælland - Rykker ud med desamme ved akutte ærinde

Alle Norh´s låsesmede, der arbejder i København, har den nødvendige uddannelse og faglige viden det skal til. Og vi har en låsesmed Nordsjælland altid klar. Derfor er vi der du er oftest inden for få minutter, i alt max. 20 minutters tid. I dag handler låsearbejder ofte om sikring af erhverv. Fremfor at bare åbne døre op til private kunder. Derfor kræves en betydelig mængde viden, for at få et job med låse, og for at kunne udføre sit arbejde med låse på den bedste måde.

Norh låsesmed Nordsjælland har forskellige videregående uddannelser i bagagen

Lærlinge uddannelse med fag eksamener og voksenuddannelse er nogle af de uddannelses veje, man kan tage som låsesmed. Før man bliver fuldgyldig, certificeret og legitim fagmand. Du kan læse mere om hvordan du kan uddanne dig til låsesmed her. 

Norh låsesmed Nordsjælland har en lang erfaring og kundskab med låse, gennem årene har vores medarbejder arbejdet med alle typer af låse. Vi er vane til og har længe arbejdet med alle de store mærker i låsesmedindustrien:

 • Evva
 • Salto
 • Hikvision
 • ASSA
 • Dorma
 • GEZE
 • Kaba

Har du uheldigt nok mistet dine Nøgler? – vi anbefaler; skift låsen ud nu, eller få en omkodning af en låsesmed Nordsjælland

Har du mistet dine nøgler og er bekymret for, at nøglerne er havnet i de forkerte hænder? Hvis du har mistanke om, at nøgler er i forkert persons hænder, skal du udskifte din låse, så hurtigt som muligt. Indbrud og tyveri, hvor nøgler er blevet brugt, kan lede til et forsikrings mareridt. Du har ganske enkelt svært ved at få penge ud af forsikringselskabet, hvis det viser sig, at du har mistet nøglen og ikke rapporterede den eller  været uansvarlig og ikke skiftet dine låse ud. Så skynd dig med at tage fat i en dygtig låsesmed Nordsjælland.

Hos Norh Låsesmed Nordsjælland – er et sikkerheds tjek altid gratis

Gennem at udføre et sikkerheds tjek, så vi kan afgøre, om de er nødvendigt med en at udføre en, udskiftning af låse . På denne måde kan vi hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved mistede nøgler. Omkostninger som tabt forsikringspræmie. 

En sikkerheds tjek af ejendommen kan være til stor fordel, hvad enten det drejer sig om en privat bolig eller et kontor. Der er mange spørgsmål, som det er vigtigt at få svar på. F.eks;

 • Hvordan ser beskyttelse i det stor hele ud? Vi gennemgår alle detaljer, når det kommer til sikkerhed, overlader vi intet til tilfældighederne.
 • Hvilke beskyttelses mangler er der? Med vores erfaring med sikkerheds anordninger kan vi identificere hullerne med dig.

Hvilke forbedringer kan der foretages? Norh Låsesmed Nordsjælland finder den løsning, der passer bedst til dig, din forening, dit erhverv eller dit hjem

Norh Låsesmed Nordsjælland finder fejlen og manglerne.
Efter selve tjekket kan vi forelægge et omkostnings forslag, der er baseret på de mangler, vi har fundet. Og de foranstaltninger, vi finder bedst for at forbedre sikkerheden. Alt foregår i dialog og samarbejde med dig og selvfølgelig med at have dit behov af sikkerhed i fokus.

Undgå overraskelser, hvis du har et moderne mekanisk låsesystem, kan det være dyrt, hvis du mister en nøgle. Dette skyldes, at alle cylindre, som nøglen går til, skal udskiftes, og nøglen skal udskiftes.

Vi tilbyder det meste af låsesmed på Nordsjælland og omegn, se alle vores 15 ydelser her;

 • Oplukning af låse, vi hjælper med at åbne din dør, bil, pengeskabe osv. på en professionel måde, hvis du har mistet nøglen, eller hvis låsen er gået i baglås.
 • Låsemonteringaer, vi samler låse af forskellige typer helt efter dit behov. Læs om montering af låse her.
 • Udskiftning af låse, er din lås gammel og umoderne eller er den gået i stykker så skifter vi den gerne ud.
 • Børnsikring, vi hjælper nye forældre med at gøre deres hjem mere sikkert for små børn.
 • Sikkerhedsdøre, vi køber ind og udfører fuld entreprise på sikkerhedsdøre. Vi tager os af både indkøb og maling.
 • Sikrings vinduer, på samme måde som sikkerhedsdøre køber vi ind og sætter op dette for kunder.
 • Alarmsystemer, vi køber ind og monterer alarm, for både privat og erhverv.
 • Overvågning, Norh låsesmed Nordsjælland har en TVO-ekspert ansat, derfor kan du regne med bedste kvalitet fra os af.
 • Reparationer, vi reparerer alt fra låse til el installationer og er en autoriseret elinstallatør.
 • Låsesystem. Vi hjælper enkeltpersoner, virksomheder og lejerforeninger, der har brug for kontrol over nøgler, der er kopibeskyttet.
 • Vindue og låse der til . Glem ikke vinduerne for sikkerheds skyld. Vi har godkendte låse til alle typer vinduer i flere forskellige kvalitative mærker.
 • Kombination låse. Vores sikre og funktionelle kodelåse har en lang række applikationer. Hvis du vil have en sikker passage til dit hjem, trappeopgang eller kontor uden at skulle have nøgler i omløb, er en kodelås en god løsning.
 • Terraselåse. Vi leverer og monterer også godkendte låse til din altan, af flere forskellige mærker
Søger du låsesmed Nordsjælland? Vi har to årtiers erfaring som låsesmede Nordsjælland, er er også rigtigt dygtige til elektroniske låse Læs vores kunde udtalelser, 4.9 af 5
Søger du låsesmed Nordsjælland? Vi har to årtiers erfaring som låsesmede Nordsjælland, er er også rigtigt dygtige til elektroniske låse Læs vores kunde udtalelser, 4.9 af 5

Er du sikker på at det kun dig, der har adgang til dine nøgler?

Hvis der er nøgler, der måske er i forkerte hænder, anbefaler vi altid en udskiftning af låsen, ellers kan det være dyrt, da forsikringen ikke dækker. Forsikringen dækker kun hvis din lås og dør er forsvarligt lukket og at du selv haver styr på alle dine nøgler. Hvis lånet ud en nøgle til en ekskæreste eller en håndværker, så kan du ikke vide om de har lavet en kopi til sig selv i en hælebar. Hvis din låse er en serie 600 eller ringere. 

Norh Låsesmed Nordsjælland hjælpe dig med alt indenfor låseservice til faste lave priser

Norh låsesmed Nordsjælland har vi flere udførende medarbejdere til låseservice og faste gode priser. Norhs ansatte har flere års erfaring med alle varianter ar låsearbejde.

Norhs vision er at være den sikreste o hurtigste låseservice til fair priser

Prisen for en almindelig oplukning af bil, hjem eller lokaler i dagtimerne, er billigst hos os. I hvert fald hvis man fletter service og kvalitet sammen med prisen. Hos os kan du nemt få tilbud via telefon hvis du ringer til os. Du kan også udfylde vores kontakt formular her på hjemmesiden. Her svarer vi hurtigst muligt indenfor nogle få hverdage. 

Norh låsesmed Nordsjælland tilbyder kunder døgnåben service

Norh er din døgnvagt låsesmed, ud kørende i Storkøbenhavn og nord på. Norh låsesmed Nordsjælland ved at tid kan være en afgørende faktor i din hverdag for hvordan ting skal hænde sammen. Og vi kan derfor ofte være hos dig på meget kort tid eller mindre end 35 minutter, hvis du har brug for akut  låseservice. Vi kører ud altid på året, hvis du f.eks. er smækket ude af din bil, lokaler eller bolig, eller hvis du har fået stjålet eller tabt dine nøgler.

Alt i låsesmed Nordsjælland udført af erfaren og faglært

Vores ansatte medarbejder har gennemgået den fire årig uddannelse med eksamener. Vi har mange års erfaring i låsesmed branchen, og det findes ikke en låse, som vi ikke kan klare. Norh låse udfører alle former for låseservices opgaver for både private og erhvervsdrivende. Så hvis du skal have en oplukning, omkodning af låse eller udskiftet låsen så er det bare at ringe til os.

Norhs låsesmed Nordsjælland vejleder og giver gode tips om de absolut bedste mulige løsninger

Norh er alle dage i ugen det vil sige altid klar med gode tips og vejledning om alt inden for låse så som vedligeholdelse osv. Vi fører selve kun kvalitetsmærker så som bland andet Ruko. Ruko forhandler låsesystemer i særklasse. Disse låsesystemer er vi glade for at sætte op hos kunder. Da vi ved at de får en god og fremtidssikret løsning. 

Få gode tip fra din lokale og billige låsebutik, om god prisværd sikring af dine lokaler eller bolig i området. Norh låsesmed Nordsjælland er nævn vært, en lokal låsesmed og vi kører altid i dit område hver eneste dag. Vi hjælper dig gerne både ved planlagt og akut med alt i låseservice. Der er dog også meget du selv kan gøre, for at sikre dig.

Det kan være en god idé, at der også er gode låse på dine vinduer, de færreste tyve ønsker ikke at smadre et vindue da det larmer

Du bør selvfølgelig også låse dit skur, garage, andre steder hvor der findes værktøj. så der ikke er nem adgang til værktøj og brugbare ting til at fuldføre et indbrud med. Din hoveddør signalerer generelt alt sikkerhed niveau for resterne lokaler. Norh låsesmed Nordsjælland anbefaler derfor at du minimum har to låse på din hoveddør.

En altan/terrassedør med et godkendt greb med lås spærre en anden givet flugtvej, husk også dine andre bagdøre. Det er ofte placeret perfekt for en indbrudstyv bag huset og i et lavere niveau som kælderen.

Få sikrere låse nord på København af Norh låsesmed Nordsjælland

Desværre er det så at der bliver begået alt flere indbrud i danske virksomheder og hjem. Gode låse er ekstrem vigtige, når du vil undgå dette. Norh låsesmedNordsjælland udfører både sikkerheds tjek og låseservice af dine låse. Og det er altid bedst, hvis du har låse, der har høj sikkerheds klasse og godkendte. Samt vindues låse.

Hoveddøren er det aller første vigtige indtryk af din boligs sikkerheds niveau. Det giver derfor meget mening at få en sikker lås monteret af låsesmeden. Ruko 1200 og Garant Plus er til at anbefale. Ekstra lås på kan være en kasselås. Og bør have 2 låsecylinder, som man på begge sider af døren kun kan åbnes med en enkelt nøgle.

Sikring af alle dine døre Inkl. altan og terrasse døre

Norh låsesmed Nordsjælland kan montere et terrasse dørgreb med en indvendig sikker låsecylinder. Så at låsen ikke lige nemt kan bores op. Det virker også meget præventivt mod indbrud. At man kan se, at der er en sikker lås som er svær at åbne. Vinduerne er der mange af og “gode” for en tyv, og du bør prioriterer vindueslås på de mest tilgængelige vinduer. Dette vil kunne forhindre indbrud sker, og at vinduet nemt åbnes, selvom ruden er blevet smadret.

Det er praktisk og meget nemmere at sikre dit, garage, cykelskur og dit udhus. Det kan du gøre nemt med en hængelås. Men husk bare godkendte og gode beslag, så at der ikke bare er adgang til at klippe låsen nemt.

Professionelt arbejde hos Norh Låsesmed Nordsjælland, vi har lang erfaring med alle låse på markedet 

Idag kommer du langt med at bruge sund fornuft og en professionel dygtig sikkerheds tekniker som os. Norh Låsesmed Nordsjælland synes selvfølgelig, at du skal sikre din bolig i forhold til din budget, dvs. købe den sikkerhed du har brug for og ikke mere. Du behøver ikke oversikre dig nemlig. Der bør dog også altid være en god flugtvej for dig og familie i tilfælde af brand.
En overset ting er at vedligeholde låsen. Når vores ansatte låse tekniker er ude til reparation af låse i Nordsjælland. Viser det sig ofte, at låsen er i stykker, eller nøglen er knækket i låsen på grund af at de ikke blevet vedligeholdt.

Husk det er vigtigt at du smører din lås med den rette låsespray gerne to gange om året, hvis du gør dette er de også penge at spare på sig. Da du mere sjældent behøver udskifte dine låse til nye, holdbarheden den bliver længere. 

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn