Låsesmed Amager - Din låsesmed København S

Kontakt os idag

Norh låsesmed Amager,  er en lokal låsesmed på Amager. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nederst, og vi ringer dig op ved først givende lejlighed. Er behovet af låsesmed Amager akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er på Amager indenfor 20 minutter.  
Norh låsesmed amager sikring dit hjem

På Amager er vi fremme om ca. 20 minutter, alt efter trafikken.

Som regel nej, men er din låse af en meget høj sikkerhedsklasse så skal den.Kun hvis du har en meget sikker lås, 9 ud af 10 ganger nej.

Ja vi kan klare alt i låsesmed på Amager.

Ja vi har altid åbent også på søndag og helligdage.

Låsesmed Amager - Skal du bruge en akut låsesmed Amager så er hjælpen sjælden langt væk (ca. 15 minutter, alt efter trafikken)

På Norh låsesmed & låseservice Amager er vi altid klar ved telefonen hele døgnet, også midt om natten. I er også velkommen til at ringe låseservice Amager bare for at stille spørgsmål omkring en låsesmeds opgave. Fx Norh låsesmed & låseservice Amager vil også hele døgnet på Amager låsesmeds afdeling kunne udarbejde lettere tilbud over telefonen.

Skal du bruge en låsesmed på Amager? Vi kan hjælpe dig. Med mere end 35 års erfaring i sikkerheds branchen har vi ekspertisen til at løse opgaven. Vores låsesmede er uddannede på det tekniske universitet TEC. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på låsesmeds arbejde. Vidste du? At vi også er specialister i penge, våben og andre værdiskabe. Har du mistet din nøgle. Vil vi kunne være behjælpelige. Norh leverer pengeskabe fra Hernings pengeskabfrabrik.

Norh låsesmed Amager rykker ud 24/7 - også på helliggade i hele Storkøbenhavn

Det er også hurtigt at komme rundt omkring på øen for Norh låseservice Amager. Vores dygtige låsesmeds team er friske, står altid klar for til at rykke ud når uheldet er ude. Vi vil hurtigt kunne klare langt de fleste opgaver indenfor låsesmed og elektriker faget på meget kort tid. Er du i tvivl om vi kan klare din opgave. Hvis det kan lade sig gøre at løse på en mere effektiv og billigere måde? Så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du vil have et sikkerheds tjek er det altid gratis hos os. 

RING NU 22 22 28 68;
Få Elektriker, tømrer og låsesmed – i et vagtnummer

Udover disse klassiske låsesmeds opgaver så laver vi også vagt og elektriker løsninger på Amager og omegn. Vores elektriker samarbejder mange gange med vores låsesmede når der skal fx installeres overvågning og tyverialarmer. Norh låsesmed Amager har også kontakt med tømre etc. hvis det er noget som det skal rettes op på efter en opgave. Så du kan være rolig, arbejdet som du bestiller hos os på amager vil blive fulgt til dørs. Se Norh entreprise.

Sikkerhedetjek udført af Norh låsesmed Amager
Invester tid i et sikkerheds -tjek, det er endda gratis at få, hos Norh 

Norh låsesmed & låseservice Amager tilbyder alle kunder i København et gratis sikkerheds-tjek. Her vil du kunne få svar på hvor høj din risiko egentlig er når det drejer som om eventuelle indbrudt. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til vores låsesmed Amager. Derefter vil vi aftale tid og plads til hvor du ønsker et sikkerheds -tjek. Norh vil høre dig om dine tanker, og derefter danne os et overblik, på hvad der kan forbedres. Vores sikkerheds tekniker/låsesmed vil give dig et tilbud på hvad vi mener vil kunne være en god investering og forklare dig hvorfor. Bagefter er det helt op til dig, hvad du vil påtage af arbejde. Nu vil du i alt fald være bekendt med hvad det er, som der kan gøres

NORH 
-EN ERFAREN OG PROAKTIV LÅSESMED PÅ AMAGER

Norh låseservice & låsesmed Amager på har mange års erfaring og har prøvet det meste indenfor branchen de seneste par år. Norh låseservice & låsesmed Amager kan derfor tilbyde dig et højt, pro-aktivt serviceniveau. Hvis du bor på den Københavnske ø og uheldet er ude, nøglen er mistet eller du har låst dig ude. Så tøv ikke at ringe Norh låsesmed & låseservice Amager og vores dygtige medarbejder på vores låsesmed Amager afdeling. Hjælpen er sjælden langt væk fra dig og vi vil stå til rådighed for dig i alle situationer.også ved sværere cases så som indbrud og andre ejendoms forbrydelser. Norh låseservice & låsesmed Amager dækker hele øen, fra Dragør til Christianshavn.

NORH LÅSESMED AMAGER -NOGLE AF DE LÅSESMED YDELSER SOM VI KAN TILBYDE DIG

Oplukning af alle typer af døre og genstande
Norh låseservice & låsesmed Amager klare alle typer af låse uanset om det er din cykel, bil, skur eller hoveddør. Vi lukker næsten alt op. Vi vil altid foretrække en oplukning uden at gøre skade på låsen og nogle vil vi siger nogle gange nej tak. Til, sværere biler da de simpelheden er for svære at lukke op uden at gøre skade. Og når det gælder døre er det desværre ikke altid muligt at “bare lukke dem op” da nyere låsesystemer er dirke fri og udskiftning er nødvendigt.

Udskifte dine låse, også akut låseservice på Amager

Det stilles mange krav til private boligejere, når det drejer sig om forsikring, om de vil dække eller ikke. Dine døre og vindue skal mange gange være låst med et højt nok sikkerheds -niveau, for at dække. Norh er eksperter i dette område da det er et problem vi meget ofte løber ind i ude hos kunderne. Det kan derfor være en rigtigt god idé at opdatere dine låse, når der alligevel skal laves noget på dem. Der findes flere forskellige sikkerheds -niveauer når det handler om låse. Her vil vi kunne vejlede dig efter bland andet det budget du har.

Norh låsesmed Amager laver omkodning af låse

Når det ikke er nødvendigt at skifte din nuværende lås ud f.eks.  hvis låsen virker fint i forvejen. Går det lige så godt at lave en omkodning af låsen. Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller at muligheden for en oplukning kan lade sig gøres. Du vil kunne få hurtigt svar på om det kan lade sig gøre hvis du sender os nogle billeder af dine låse til vores låsesmed på Amager. Norh låseservice & låsesmed Amager om-koder dog ikke de gamle serie 500 låse. Da kvaliteten og sikkerheden på låsen ikke er tilfredsstillende efter dagens standarder.

Vi installerer overvågning med hjælp at TVO-ekspert

Norh låseservice og låsesmed Amager oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer. Det er blandt andet fordi at teknologien gør at priserne på overvågnings systemer falder. Samtidigt som kvaliteten bliver bedre. For at installere overvågning f.eks. til en bolig kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Det er mere i erhvervs lokaler hvor overvågning ofte er meget større projekt. Og kræver specialuddannet elektriker med TVO eksamen. Det findes mange typer af systemer når det kommer til overvågningskameraer. Her vil vores elektriker og låsesmede kunne vejlede jer og skræddersy en løsning for dig.

Elektronisk adgangskontrol til både privat og erhverv

Hvis du har mange mennesker som har brug for adgang i dine lokaler. Og du vil have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige område. Så kan du få installeret elektronisk adgangskontrol. Denne løsning plejer at være rettet imod erhvervs kunder. Vi vil kunne vejlede dig i de muligheder der findes på markedet.

Alarmsystemer til priser der er til at førstå

Det er i princippet kun dig der bestemmer over hvad du ønsker og skal bruge. Men vores låseservice Amager vil kunne guide dig i gennem hvad der findes på markedet. Med en tyverialarm er dit hjem altid sikret overfor indbrud. Norh låsesmed har uddannede sikkerheds -tekniker og dygtige elektriker på teamet.

Få et gratis sikkerheds-tjek af låsesmed Amager idag

I Danmark totalt set sker det ca. 30.000 indbrud hvert år, og for at gøre statistikken bedre så kan du selv nemt gennem små enkle tiltag. sikre dit hjem i mod indbrud, og bespare dig selv for unødvendig stress. Norh låsesmed på Amager tilbyder alle vores kunder gratis tyverisikring af din bolig og virksomhed.

Sikkerhedsdøre til huse og lejligheder

Er til for alle, det findes mange forskellige varianter af sikkerhedsdøre. Og ofte mange regler omkring hvad du må sætte op af dør, i for eksempel i boligforeninger. På Amager låsesmed bruger flere forskellige leverandører bland andet Daloc, for at efterkomme dit behov og det tager ca. 1 dag eller 2 dage for at installere en sikkerhedsdør, inklusive at fjerne den gamle dør og sætte ny dør karm op. Det findes mange forskellige slags gitter og vi vil gerne komme ud til dig og undersøge og se dit behov og hvilke muligheder du har. Der er mange butikker men også private som har brug for installation af gitter, vi hjælper alle kunder.

Bring ud nøgle service

Med bring ud service. Hvis du har brug for en eller flere nøgler, så klarer vores låsesmed på Amager den! På vores værksted nær Øresund er nøgle kopiering noget vi laver efter vores kunders behov. Vi kan nøgle kopier alle de nøgler du har brug for og vil kunne give dig et præcist tilbud med både aflevering og afhentning hvis det ønskes.

Norh låsesmed Amager har ansat en specialist i pengeskabe

Vi har en dygtig specialist i oplukning af pengeskabe. Der findes ofte mange måder at løse en opgave som drejer sig omkring pengeskabe. Pengeskabe er en typisk svær oplukning, som kan tage lang tid og kræver den mest ihærdige låsesmed. Det er op til dig om du vil betale for at vi lukke pengeskabet op så at det kan bruges igen efter. Vi har derfor god kontakt med en af vores leverandører, Herning pengeskabe hvis du ønsker et nyt skab.

Norh låsesmed Amager tilbyder også Autolåsesmed på den Københavnske øen

Norh låseservice & låsesmed Amager lukker også biler op, vi har en dygtig og erfaren mekaniker til de typer af opgaver. Hvis det ikke kan klares af en almindelig låsesmed. Hvis du har brug for en låsesmed til din bil kan du føle at du er i trygge hænder. Vi laver kun en oplukning hvis det kan lade sig gøres uden at lave skade på din bil. Derfor forbeholder vi os retten til at sige nej tak til bilmodeller der ikke kan lukkes op normalt. Hvis du vil have hurtigt svar på om vi kan lukke op din bil, er det bare at ringe til os oh høre ad.

Norh Låsesmed Amager referencer og kundeanmeldelser på Facebook og Google

Jennie
5/5
Super hurtig og effektiv service! Dan kom ud lidt efter jeg ringede og efter kort tid var mit problem løst. Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker fair priser, hurtig service og pålidelige låsemænd ! Absolut mere end 5 stjerner værd !

Polina
5/5
Fantastisk service. Fik et godt tilbud og en aftale om at få opsat en lås kort tid efter jeg kontaktede Nicolai. Meget hurtig og professionel. Kan varmt anbefale Nicolai til alle som har brug for en låsesmed!

Indbrud på den Københavnske Øen – og hvilken vej går

Hvad kan man gøre for at forebygge indbrud?
På mindre en 10 år er øens befolkningstal øget med ca. 25 %, fra 160.000 indbyggere til omkring 200.000 ifølge Danmarks statistik. Ofte der hvor der er flest mennesker sker der mest. Det er sandsynligvis en af faktorerne til at låsesmed Amager afdeling er en af de afdelinger som har haft mest travlt de sidste par år.
Danmark er et hårdt plaget land i forhold til indbrudt, i hvert fald hvis man sammenligner med resten af europa.

En klar første plads i Europa 

Vi ligger faktisk på en  førsteplads for antal indbrud udregnet per indbygger. Det skyldes i høj grad at Danskerne ikke er gode nok til at tænkte sikring og indbrudsikre vores hjem. Og det hænger i meget høj grad også sammen med at vi er en befolkning som generelt er et tillidsfuldt og trygt folk. Det er nok en af de grunde til hvorfor vi ikke går så meget op i at sikre vores hjem på samme måde som andre lande i Europa. Det burde vi. Det er rigtigt ærgerligt fordi mange gange er det faktisk meget kun små enkle middel som skal til. For at sikre og selve og vores hjem, så at vi kan opretholde et højere sikkerheds niveau i Danmark.

Har du spørgsmål til en Låsesmed på Amager?

Vi Vejleder
Dog er det selvfølgelig altid dig der bestemmer hvilket sikkerheds behov du har. På vores låsesmed Amager afdeling på Amager er vi beviste om at alle har forskellige behov og budget.

På din lokale låsesmed Amager hos Norh er det dine ønsker og dit budget der tæller

Dog vil du kunne regne med at vi vil sætte dig ind og informere dig om hvad der gælder i forhold til forsikringer. Det er vigtigt for os at du som kunde er bevist om hvad det er for produkt og service du har fået og hvorfor.

6 års garanti på låsesmeds ydelser

Norh låseservice og låsesmed København S har op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter. Så tilbyder vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og udført opgaven. Vi du gerne vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at spørge.

Norh Låsesmed Amager Priser – om vores priser

Vi bestræber os efter at gøre det så billigt og nemt som muligt for dig. Uden at det skal behøve gå ud over din sikkerhed og kvaliteten på arbejdet som bliver udført.

Hvis du skriver i vores kontakt formular her på hjemmesiden. Vil en af vores medarbejder på den Københavnske øen kontakte dig. Norh låsesmed Amager er en autoriseret elinstallatør oveni. Derfor kan vi med glæde tilbyde dig flere forskellige ydelser indenfor el. Hvis du vide mere om vores elektriker ydelser så kan du få mere info her https://www.norhentreprise.dk/elektriker-amager/.

Norh Låsesmed på Amager har i dag  mange forskelle kunder

Norh låsesmed Amager har mange kunder i København. Ikke kun private og erhvervsdrivende uden også indtutioner, myndigheder & kommuner. Vi kører bland andet for. Hovedstadens bredskab, Københavns politi, Københavns kommune, Albertslunds kommunde og Gentofte kommune.

Låsesmed Amager tip; Husk at lave service på dine låse

Norh låsesmed Amager vil minde dig om at lave service på dine låse. I sær hvis du bor nær havet

Hvad betyder saltvand for dine låse?

Den Københavnske ø, er en ø med havvand hele vejen rundt, og det i sig selv betyder dine låse bliver sat på prøve. Salt fra havvand kommer ind i låsens værk og smørefunktionen i låsen begynder at fungere dårligere med tiden. Og indenfor et par år virker låsen pludseligt slet ikke mere og du bliver nød til at skifte den ud. For at forebygge eventuelle fremtids problemer, så smør låsecylinderne med låsespray.

Til hvert en tid vil Norh låseservice & låsesmed Amager altid anbefale at du smøre dine låse efter hver ca. 4000 åbninger. Men det er især vigtigt, at få dem smurt når det nu er et område nær saltvand og når vintern nærmer sig. Det gælder alle låse i hjemmet, især låsen til terrassedøren, hoveddøren og døren til din skur. Da de udenfor er mest udsat for saltvand og kulde. Smør dine låse både på forsiden og bagsiden. Så får du det mest holdbare resultat.

Så smører du dine låse bedst –
Norh låseservice & låsesmed Amager bedste tip

Når du smører låsene ved at stikke sprayens plasticrør ind i nøglehullet og holde sprayknappen nede i ca. 1 sekund.
Derefter stikker du nøglen ind og drejer rundt et par gange, så er det klaret! Du kan også smøre låsefallerne på døren med fedt for at sikre, at fallen får en glat overflade. Det vil også gøre døren mere lydløs, når den bruges. Norh låseservice Amager vil også anbefale at du renser dine nøgler og holder dem rene for skidt og støv. Så forhindre du at du føre smuds som vil kunne skade låsen og låse -mekanismen. Hvis du ikke har tid til at gøre det her selv. Så vil vores låsesmed på Amager gerne hjælpe dig med en service til en billig pris

Prisgaranti På Mange Af Låsesmed Amager Ydelser. Vi Prismatcher Ofte Konkurenterne

Norh låseservice & låsesmed Amager har døgnvagt. Og vi har mindst en låsesmed tilgængelig alle dage om året. Det gælder for alle Københavns bydele og vores låsesmeds afdelinger i hele Danmark. Vi er derfor kun et enkelt opkald væk fra dig. For at kunne informere dig over telefon og give dig et tilbud på din opgave og yderligere låsesmed priser på Amager. Herfra vil vi også oplyse dig om hvad der skal ske det vil sige. hvad det vil koste og hvonår låsesmeden vil møde op.

Kontakte os for at få information om hvilke ydelser vi har prisgaranti på og hvad vi kan gøre for dig i forhold til prisen. Vi har nemlig konkurrencedygtige priser på mange af vores ydelser. Og i langt de fleste tilfælde giver vi prisgaranti for vores låsesmed priser i forhold til vores konkurrenter og vi vil også ofte kunne gøre dem billigere. Vi har 3 betingelser i vores prisgaranti.

Betingelser ved prisgaranti hos Norh;

Prisen skal være aftalt før vi går igang. Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Ønsker Du Informationer Om Hvordan Din Låsesmed Amager Opgave Løses Bedst?

Har du mistet din nøgle eller glemt dine nøgler indenfor, så måske undrer du dig om låsen på din dør skal bores op. Eller om en almindelig oplukning er nok. Der er stor forskel på enhver enkelte lås, men hvis du er parat til at sende nogle billeder på din lås. Gerne hele vejen rundt til vores døgnvagt låseservice på mail eller telefon. Her fra vil du kunne få et  nogenlunde præcist tilbud på hvad det vil koste dig i din låse situation. Husk alle de priser vi opgiver på telefon til private, er inklusive moms. Materialer og udkørsel. Du vil derfor kunne føle dig tryg med de priser som vi angiver.

Norh tilbyder også bygentreprise med bland andet elektriker det kan du læse mere om her.

Norh låsesmed Amager hjælper dig når du smækket dig ude
Indhent tilbud
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%