Låsesmed Islands brygge,
låseservice med døgnvagt

kører på hele Islands brygge og omegn.

Norh Låsesmed København S Søger du en låsesmed på Islands brygge? Vi er Norh låseservice og låsesmed Købehavn S. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nederst på siden, og vi ringer dig op ved første lejlighed. Er behovet af låsesmed Islands brygge akut? Ring nu. Så kommer vi til dig lige hvor du er på Islands brygge indenfor 30 minutter.
Nicolai fra Norh låsesmed Islands brygge installerer trepunkteslås.

Døgn service

Norh låsesmed Islands brygge rykker altid hurtigt ud når du skal bruge os akut, til akut låseservice f.eks. hvis du har smækket dig ude.

15 minutter

Låsesmeden bor på Islands Brygge derfor tager de han sjælden mere end 15 minutter at ankomme på Bryggen.

Bredt sortiment

Vi tilbyder det meste indenfor låsesmed på Islands Brygge. Alt fra låsesystemer til boligforeninger til dørautomatik.

Låsesmed Islands brygge værktøjkasser. SKal bruges på låsesmed København S

- Din lokale låsesmed København S

Låsesmed Islands brygge og omegn.

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge. Vi er din lokale låsesmed København S og omegn.
Norh har et værksted & kontor nær bryggen som dækker København K, Amager og Vesterbro, Det tager derfor oftest ikke mange minutter til Norh låseservice og låsesmed Islands brygge.
At komme rundt omkring bryggen og omegn.

Norh Låsesmed Islands Brygge, kører lokalt som Låsesmed København S

Har du brug for en låsesmed København S hurtigt li nu eller skal du bruge en ny lås i en af dagene? Islands brygge er en omfattende bydel for Norh låseservice & låsesmed Islands brygge, og vores ansatte låsesmede. En af grundene er at bryggen er en bydel med mange ældre ældre huse og derfor ikke altid li har de mest opdaterede låse. Og det gør det også mange ganger nemmere for indbrudstyven. København kommune har forsket meget i evnet. Islands brygge beboer og tryghed. Og har derfor gjort en tryghedsunderøgelse i 2017 for Islands brygge, Der vise de det sig at hele 52 procent af indbyggerne på Islands brygge er bekymrede overfor indbrud.

Hvad kan Norh låsesmed Islands brygge gøre for at du skal føle dig tyg i dit hjem?

Hvad kan Norh låseservice & låsesmed Islands brygge & du selv gøre for at give tryghed? Hvis du tilhører en af dem som er bekymret for indbrud eller din sikkerhed. Så findes det sjælden nogen grund til at vente. Vi har mange forskellige løsninger fx sikkerhedsdøre fra Daloc eller en eksta lås fra Ruko. 

Tøv ikke med at kontakte Norh låseservice & låsesmed Islands brygge. Norh låseservice og låsesmed København S vil kunne guide dig og gennemføre eventuelle og vigtige opdateringer. Som en uddannet låsesmed har ekspertise i. Vores låsesmede vil komme ud til dig gratis, for at lave et sikkerheds -tjek. Og herfra også kunne give dig et uforpligtende tilbud efter dit behov så det ikke behøver koste dig unødvendigt mange penge. Norh låseservice og låsesmed Islands brygge vil også kunne udarbejde et tilbud til dig ud over telefon hvis du bare vil forhøre dig og få et overblik til at starte med.

Prøv at få et gratis sikkerheds tjek og se hvad det kan gøre for dig

I virkeligheden vil et enkelt sikkerheds -tjek, som nævnt er gratis at få. Også kunne blive en god investering hvis du får der får opdaget at du har en lås med meget lav sikkerhedsniveau, og behøver opdatere din sikkerhed.

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge oplever nemlig at der findes mange låse i Islands brygge beboeres døre som kun er serie 500, serie. Serie 500 er ikke forsikrings godkendte låse, det kan altså koste dig rigtigt mange penge hvis uheldet er ude og skaden er sket. Vil du vide mere om hvilken låse du har monteret så er du velkommen til at kontakte Norh låseservice og låsesmed København S Du vil få svar på det du skal kigge efter og alle dine spørgsmål indenfor sikkerhed, fra en dygtig og lokalt erfaren låsesmed.

Norh låsesmed Islands brygge Døgnservice
Norh låseservice & låsesmed København S kører akut ud på opgaver 24/7

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge er oftest ikke langt væk fra dig i København og omegn. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge , arbejder hårdt for høj kunde tilfredshed. På Norh låseservice & låsesmed Islands brygge ved at tid er en stor og vigtig faktor i mange mennesker liv. Vi bestræber os på at altid efter at være hos dig indenfor 30 minutter når det er behov for en låsesmed akut. 

Det kan i de fleste tilfælde lade sig gøre og i nogle tilfælde er vi hos dig allerede på 15 minutter. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge udfører vi de allerfleste låsesmeds ydelser til konkurrencedygtige låsesmeds priser. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge består af et team af friske og dygtige låsesmede. Uddannede på TEC som altid er klar til at hjælpe vores kunder omring Islands brygge m.fl. Har du spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på en af vores ydelser så er vi kun en samtale væk.

Norh låsesmed Islands brygge kunder udtaler sig positivt om os

Norh låseservice & låsesmed København S er lige nu Danmarks bedst bedømte låsesmed. Og vi er en låsesmeds virksomhed som startede op i København af tre ildsjæle fra Jylland. Norh låseservice & låsesmed København S som nu er vokset og blevet udvidet til et sikkerheds selskab. Vi vokser fordi at vores kunder er glade over vores ydelser.
Lene
5/5
Super service. Hurtig ekspedition, kom til tiden, arbejder effektivt og smilende. Jeps, bare i orden – kan klart anbefale Norh låsesmed

Sandie
5/5
Hvis man kunne give dem 100 stjerner, havde de fået det. Min søndag aften er reddet ?? Hurtig til at ta tlf, hurtige til at nå frem og super til at få døren op. Virkelig flinke folk. Kan varmt anbefales.

Norh låsesmed Islands brygge bruger sig af de bedste leverandører på markedet

Det er vigtigt for os at de produkter vi leverer er i top kvalitet. Vi har et nogle producenter vi bruger os ekstra meget af og som vi gerne vil anbefale videre. Vi vil gerne anbefaleAjax systems alarmsystemer, Ruko låsesystem, Daloc sikkerhedsdøre, Hikvision overvågning, & Salto.

Låsesmed Islands brygge Erhvervs services

Forsikrings godkendte produkter til butikker
Islands brygge er en bydel med mange mindre forretninger og har et rigt butiks liv. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge giver også tilbud til virksomheder omkring Islands brygge . Hvis en af medarbejderne mister sin nøgle kan det nogle gange være nødvendigt at omkode alle låse i lokalerne. Heldigvis behøver det ikke koste en formue. Vores låsesmed på Islands brygge kan i de fleste tilfælde omkode og genbruge de gamle låse.

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge er effektiv i den type af finmekaniske arbejde og sidder på mange års erfaring når det kommer til omkodning af låse. Er det er mere omfattende opgaver det drejer sig om. Som tager mere end et par få timer til at klare, plejer vi at komme ud til vores kunder selvfølgelig uden gebyr. Bare så vi kan danne os et godt overblik, derefter vil låsesmeden komme med nogle løsningsforslag på problemerne og høre dig om du har nogle eventuelle ønsker. Derefter udarbejder vi et tilbud på skrift til dig.

Har du brug for vejledning Norh låsesmed Islands brygge vil rådgive dig

Hvad med sikring og forsikring hvis du driver et erhverv/butik på Amager ? Hvis du driver en butik. Kræver de fleste forsikringselskab at du har taget tiltag for at sikre dig, din personal og ikke mindst varer. Og det mindrekrav er at have en tyverialarm installeret. Hvis du har et krav fra dit forsikringselskab. 

Så hjælper vi dig med at finde frem til den rette alarm, så den passer med kraven. Hvis du får et alarmsystem installeret af Norh låseservice. Vil du få en lang række med fordele fra os af, bland andet skilter med præventiv effekt.

Dessvære er sjælden et alarm nok, i de bedste af alt vore selvfølgelig, hvis man ikke hade brug for at sikre sig overhovedet. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge anbefaler også butikker at installere videoovervågning. Til at forhindre butikstyverier i åbningstiden. Denne investering er meget hurtigt tjent hjem, på grund af den stærke præventive effekt.

Hvad findes på markedet til virksomheder
Hvad findes mere på markedet for erhvervsdrivende og butikker? Udover videoovervågning og tyverialarmer. Så findes det noget som kaldes tågesikring. Som er en forlægning af tyverialarmen, dvs. det dannes efter ganske få sekunder en tågeslør. Fra kanoner som udløses af at selve tyverialarmen går i gang. Dette gør det næsten umuligt for indbrudstyven at forsætte sit arbejde.

Blot til information så er tågen uskadelig for mennesker og inventar men det stresser tyven. Man kan også få tyverialarmer der danner et lys. Dette lys vækker opmærksomhed udad mod fx naboen & gaden.

DNA mærkning – Låsesmed København S hjælper dig

Udover tågesikring du som ejere også DNA mærke dine varer. Det handler om at man putter på sine varer en usynlig væske med unik kode, så er de mærkede for altid.Væsken man sætter på indeholder en unik DNA kode, der knyttes kun til dig. Den er synlig, kun når mærkningen bliver udsat for UV lys lamper. 

Væsken kan ikke fjernes og er helt usynlig, og genstande spores også uden for Danmark. På den måde kan politiet finde frem til den rigtige ejer, uanset hvor de dukker op. DNA væsken er ellers nem at påføre og beskadiger ikke de mærkede produkter på nogen måder. Væsken kan ikke heller slides eller vaskes af, engang med kemikalier. Du kan læse mere om det her på tryg hjemmeside.

Norh låsesmed Islands brygge og låsesmed København S installerer overvågning kameraer.
Vi har garanti
6 års garanti på Norh låseservice & låsesmed Islands brygge s almindeligste ydelser. Det er meget vigtigt for at at vores kunder er lige så trygge m.ed det stykke arbejde vi lavet for dem i fremtiden. Som det er vigtigt for os at de føler sig trygge med den løsning de har fået. For at forsikre os at du er tilfreds. Og forbliver det så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester på Norh låseservice og låsesmed Islands brygge. 

I kan derfor altid ringe vores låsesmed i gen, hvis det uheldigvis skulde opstå noget i fremtiden. f.eks. låsen driller og nøglen ikke kan dreje. Det er sjælden vi modtager reklamationer då vi kun bruger højeste kvalitet på vores produkten. Men de få gange det sker så kan du som kunde regne med os og at fejlen bliver løst inden for meget kort tid

Norh låsesmed Islands brygge installerer overvågning

Flexbiletiet
Norh låseservice og låsesmed Islands brygge er ikke kun en låsesmeds virksomhed, vi arbejder med sikkerhed på kryds og tværs. Elektronisk, mekanisk, it og menneskelig er nogle område som Norh står indenfor. Vi kan derfor klare flere løsninger på samme gang for eksempel hvis du ønsker nye mekaniske låse og at installere et overvågningskamera udenfor din yderdør. Vil vi også kunne give dig et komplet tilbud på begge opgave samtidigt. Og vi tilbyder tre vagtnummer i et det vil sige. Du ringer til låsesmeden, elektriker og vagt på et og samme telefonnummer.

Nogle gange er en enkelt lås ikke nok

Norh Låsesmed Islands Brygge har løsningen og erfaringen for at gøre dit hjem sikkert mod indbrud

Ring; +45 22 22 28 68

Sikkerhedsdøre en god og sikker mulighed

Iblandt er ikke en stærk lås ikke nok og iblandt er det lige meget hvor mange låse man sætter på. Særligt hvis du står med f.eks. en svag dørkarm eller tun og svag dør. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge vil lige i det tilfælde anbefale at få den gamle dør fjernet og få en sikkerhedsdør sat op i stedet for.

Men en rigtigt god sikkerhedsdør installeret kan du trygt slappe af

En sikkerhedsdøre fungerer fuldstændigt en normal entredør. Men er ikke kun et ultimativt forsvar mod indbrudstyven uden også med brand og giftig røg. Norh låseservice & låsesmed Islands brygge sørger for bestilling hos vores leverandør samt hele installationen og opsætning af døre og låse. Alt fra måling samt afskaffelse af din gamle dør.

Norh låsesmed København S Leverer på hele Sjælland vi kører også på Vesterbro og Østerbro m.fl

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge leverer sikkerhedsdøre af alle typer og pris klasser på hele Sjælland. Efterfølgende kan vi også tilbyde årlig service og døgnsvagt hvis det skulle opstå nogle problemer.

Hvis du ønsker en sikkerhedsdør fra et specielt mærke så kan vi sandsynligt hjælpe. Vi har dog et tæt samarbejde med Daloc sikkerhedsdøre og har derfor meget konkurrencedygtige priser på lige præcist deres sikkerhedsdøre. Du kan også læse mere om vores sikkerheds løsninger og sikkerhedsdøre her.

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge, tip; fra låsesmed København S;

Hvad kan du selv gøre for at forebygge indbrud?
Udover at skalsikre sit hjem eller sine lokaler kan man også installere forskellige alarmsystemer. Hvilket virker afskrækkende og skræmmende for tyver. En forsker for Norh låseservice & låsesmed Islands brygge leverandører lavede i starten at 2018 en forskning på området. Der de gik i dybet og analyserede. Hvor høj indbrudirisskoen er for boliger med et alarmsystem installeret. I forhold til boliger det manglede tyverialarm.

I selve forskingen blev det også korrigeret for forskelle grupper og i hvilket risiko det hvad. Det blev taget højde for alt mellem hvilken boligtype, område og indbruds historik i kommunen m,fl. Resultatet var meget overaskende og tankevækkende. Det viste sig at tyvene går uden om boliger som har installeret alarm, eller det ville i hvert fald være ca. 70 % mindre risiko for at få et besøg af en indbrudstyv.

Derfor vil vi på Norh låseservice & låsesmed Islands brygge; Oftest anbefale at få et alarmsystem installeret.

Men i en kombination at penetation sikring af døre og vindue. Og eventuelt en eller flere overvågningskamera.

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge , medarbejder og team building. Selvfølgelig er Norh låseservice Islands brygge s kunder vigtige for os. Men uden vores medarbejder og team ville det ikke være praktisk muligt for os at leverede fantastisk service til vores kunder. Norh låsesmed & låseservice Islands brygge fokuserer meget på team building og efter hånden står vores team så nær at vi tør tage større og anderledes udfordringer sammen. Fx. i 2017 hade vi jubilæum. Det fejrede vi med at invitere hele teamet på et eventyr oppe på Mont Blanc. 

Norh låsesmed Islands brygge team på Mont Blanc.

Norh låseservice & låsesmed København S privat og erhverv

Norh´s låsesmede og låseservice vil med glæde hjælpe dig med enhver opgave du har brug for at få løst eller bare ønsker at vide lidt lidt mere om. Eller vil have en fast pris på. Vi er altid kun et opkald væk fra dig, det er derfor altid nemmest at ringe til os hvis du ønsker et tilbud på følgende ydelser. Eller bare ønsker en informerende snak med en af vores låsesmede, du kan kontakte os.

Privat

Norh låseservice & låsesmed Islands brygge ansatte har altid været vel vidende om at det oftest er en kedelig ting at ringe til en låsesmed. Derfor er det så meget vigtigere at det bare kører som det skal igen hurtigst muligt efter problematikken. Så at man kan komme ovenpå og komme videre igen. 

Til private tilbyder Norh låseservice & låsesmed Islands brygge . Ikke kun en hurtig og effektiv døgnservice men også skræddersyet sikkerheds løsninger til dit hjem. Det kan være at du for eksempel har oplevet at der har været flere indbrud i dit nær område. Og vil derfor opdatere eller forstærke din sikkerhed. Her vil vores låsesmede kunne præsentere mange forskellige løsninger, ud fra dit budget og dine ønsker. Til privat giver Norh låsesmed og låseservice altid gratis tilbud indenfor låseservice og låsesmed. Både skriftligt og over telefon. I vores tilbud indgår det altid moms. og materialer.

Erhverv

Norh´s låsesmede har tidligere lavet løsninger til alle typer af virksomheder og institutioner. Vi vil være behjælpelige med alt indenfor låsesmed, låseservice og mekaniske låse. Desuden kan vi også lave tilbud på overvågning, alarmsystemer og adgangskontrol. 

Det vil give dig et klar billede og overblik over hvad det vil koste dig at opgradere alle dine sikkerheds kanaler. Vi udarbejder altid gratis tilbud til erhverv og om du vil acceptere tilbudet bagefter, er op til dig. Hvis du beslutter dig for et samarbejde med os. Vil du oven i få et enkelt vagtnummer af os der dækker vagtservice, el -service og låseservice, vores vagttelefon har altid døgnåben. Det synes i hvert fald vores eksisterende virksomheds kunder er trygt og prisbesparende. Lærere om vores erhvervs aftaler her.

Vi tilbyder også Byg entreprise

Vi tilbyder også byg entreprise se Norh Entreprise
Som låsesmeds virksomhed kommer man ofte ud til kunder. Som har et behov for dygtige håndværker indenfor forskellige områder. Så som tømrer, malere og elektriker. Da vi på Norh låsesmed og låseservice i forvejen har samlet et hold af dygtige og erfarne tømrere, malere og elektriker. 

Der sætter en ære i arbejdet og pris på at arbejde sammen. Vi har tidligere kunnet tilbyde private kunder og mindre virksomheder med et større behov end låsesmed og sikring. Det vil sige fuld entreprise. Vi har på teamet en teknisk uddannet ingeniør. Som kan give unikke og gennemtænke forslag til forbedringer omkring ombygninger og tilbygninger.
Hvis du går i tankerne om ombygning uanset karakter så vil Norh kunne tilbyde jer håndværker indenfor de forskellige område.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn