Låsesmed Valby

Kontakt os idag

Norh låsesmed Valby – Tilbyder alt i låsesmed til kunder i Valby, alt fra akut oplukning af døre samt udførsel af større låsesystemer. Søger du en låsesmed Valby? Norh låsesmed Valby er din lokale Låsesmed i Valby og omegn. Vi udfører alle opgaver indenfor låsesmedens fag. Norh låseservice & låsesmed Valby er dog specialister inden for alarmer til hjemmet, alarmer til erhverv, tyverisikring, trådløse alarmer, tyverialarmer, adgangskontrol, overvågning af hjemmet og andre sikrings løsninger. Hvad enten det drejer sig om sikring af erhvervs lokaler, erhvervs boliger eller sikring af privat bolig, har vi kvalifikationerne og erfarenheden til at skabe et sikkert hjem eller tyverisikret virksomhed efter alle love og regler.
låsesmed valby, kvinde ringer efter rådgivning.

9 ud af 10 kan vi åbne uden at ødelægge låsen.

ca. 20 minutter, alt efter trafikken

Ja vi har altid åbent

Norh låseservice & låsesmed Valby, vil også være behjælpelige hvis din lås driller og bør skiftes ud, eller om du ønsker elektronisk adgangskontrol til dine erhvervs eller private lokaler.

 

Låsesmed Valby
– Priser på vores almindeligste låsesmed ydelser


Et af de arbejdsopgaver som vi har rigtigt mange af er oplukninger. enten til hjem, biler eller andre diverse genstande som kan åbnes. Norh låseservice & låsesmed Valby priser er meget konkurrencedygtige fordi at vi har afdelinger tæt fordelt i hele Storkøbenhavn. Når du ringer til låsesmed Valby vagttelefon, så må du meget gerne oplyse hvor mange døre der skal åbnes. Og eventuelt hvis det er noget specielt vi burde tage stilling til, så hjælper du låsesmed Valby med at danne sig et overblik over situationen. Han vil på den måde bedre kunne give dig nogle priser på hvad det vil koste dig at komme ind. Norh låsesmed Valby  førsøger altid at lave en oplukning uden at gøre skade på selve låseværket. Det er det billigste for dig og det nemmeste for os. Nogle gange bliver desværre vores låsesmede nød til at bore op låsen og skifte låseværket ud. Og det er special hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret i din dør.

Erhvervsaftaler hos låsesmed  Valby


Laver i en erhvervs aftale hos låsesmed Valby og låsesmed Vesterbro så kan vi ofte gå endnu mere ned i nogle af vores priser. Helt op til 40 % rabat, det kan hænge sammen da vi dagligt alligevel køre runde til vores faste erhvervskunder. I sparer tid og får nogle konkurrencedygtige priser ved at indgå en erhvervs aftale med os. Med Norh låsesmeds og elektriker vagttelefonnummer. Får i døgnvagt service på et og samme nummer. Mekaniske låse, elektriske systemer, elektricitets problemer generelt, og vi har runderings vagter som er klar på at rykke ud. Vi dækker langt det meste indenfor sikkerhed og vores vagttelefon kan bruges på mange måder.
RING NU 22 22 28 68

Låsesmed priser Valby erhverv

Norh låseservice & låsesmed Valby, har mange varierende opgaver og omfanget kan være fra oplukninger til store mekaniske eller elektriske systemer. Låseservice priserne afhænger også af hvilken kvalitet af system du ønsker og vil bruge. Når vi udarbejder tilbud for erhverv. Er proceduren typisk sådan at vi kommer ud og kigger på det behov som du har og hører om dine ønsker. Derefter taget vi stilling og udarbejder et skriftligt tilbud. Fordelen du har som erhvervs kunde ved at vælge os er at vi har 6 års garanti på alle vores almindelige produkter og vi giver altid mængderabat hvis det er meget som skal laves. Også kryds og tværs mellem de afdelinger og ydelser vi tilbyder. fx ønsker du at få et tyverialarm installeret til dine erhvervs lokaler. Så vil du kunne få låsesmed priserne ned til ca. 20-30 % rabat fra de originale priser.

Låsesmed priser Valby  for de private kunder


Til låsesmed Valby private kunder oplyser vi altid låsesmed priserne Inkl. installation, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige. Omkring de låseservice priser Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro informerer over telefon. Hvis der yderligere er andet end det som først aftalt, som skal løses. Vil vi informere dig undervejs om hvad den nye låsesmed pris vil blive. Så præcist som muligt, derefter er det helt op til dig at bestemme om vi skal forsætte eller ej.

Denne video viser hvor nemt indbrudstyv kan komme til med de rigtige værktøj - skræmmende ikke sandt

Låsesmed Valby - Behovet af låsesmeds ydelser i Valby og omegn.

Valby er en bydel som ligger nogle små kilometer vest for det inde København. Valby grænser op til Vesterbro, Kongens Enghave, Hvidovre, Frederiksberg og Vanløse. Kun Valby alene rummer ca. 9 % af hele Københavns kommune 613.288 på indbyggere (2018). Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro. Vil selvfølgelig også tilbyde alle indbyggere samme låseservice som resterende København. Faktum er at vi er meget glade for vores kunder i Valby & på Vesterbro. Og det er sjælden Norh´s låsesmed Valby keder sig. Då det store antal indbyggere søger for at det ofte er noget spændende at lave. Hvis du bor i området så kan du forvente. I akutte tilfælde at vi vil kunne være hos dig indenfor ca. 30 minutter. Norh låseservice & låsesmed Valby har altid en låsesmed på døgnvagt ved telefonen. Ikke langt væk fra dig.

Norh låsesmed Valby – Får sikret dit hjem eller din virksomheds lokaler

Indbrud og statistik i Valby.
Indbrud og statistik i Valby, hvad kan du selv gøre. I Christianshavn blev det 1.4 indbrud anmeldt og tallet i Vesterbro ligger på 1.9 per tusende indbyggere. I Valby ser taller noget anerledes ud det ligger helt op på 6.8 indbrudt per tusende indbygger. De er relativt meget over gennemsnittet i Stor Københavns kommuner.
Hvorfor er behovet af låsesmed Valby og sikring større end andre steder
At Valby kommune er mere ramt og plaget af indbrudt er dels af en naturlig grund. Det findes nemelig flere villaer og mange parcelhuse, end lejligheder, end i forhold til f.eks. Christianshavn. Tallene lyder slemme men i virkligheden er de så at antallet af indbrud i Storkøbenhavn har blevet færre. Dog er dansker generelt dårligere til at sikre sine hjem. Hvis man samlinger med resten af europa og vores nabolænder.
Fremtiden ser lys ud i forhold til sikkerhed på Valby
Fremtiden ser bedre ud, mener Norh låsesmed Valby. Dette faktum er de danske kommuner meget klare over og de er li nu ude i landet. Og fører forskellige kampanger omkring hvad man kan gøre for at sikre sig selv og sin familie mod indbrud. Det findes nogle tiltag som er gratis og det findes nogle som koster lidt i investering. Norh låseservice & låsesmed Valby hjælper dig med at lave et sikkerhedtjek. Så at du kan bespare dig selv for eventuel stress og indbrud. Vores låsesmede vil informere dig om præcist hvad du kan gøre. Det der er gratis og det der koster intet. En sikkerheds-tjek/tyverisikring er altid gratis at få af Norh låsesmed Valby.

Norh låsesmed Valby -Låsesmed priser og information på øverige ydelser

Omkodning af låse

Der findes adskillige varianter af låse og mange niveauer af sikkerheds låse fra alle producenterne. Jo større sikkerhed der er i et lås og hvor mange stifter der sidder i låsecylinderen, jo mere kompliceret bliver en omkodning for vores låsesmed. Det du skal tænke over ved en omkodning er hvor mange nøgler du vil have med. Det spiller også ind på priserne hvilken type af nøgle du skal have. En omkodning er ellers en meget finmekanisk opgave og det er kun noget erfarne og uddannede låsesmede kan klare.

Udskiftning af låse

Hvis du ønsker en fast pris på fx en udskiftning af låse til din dør, bør du først overveje hvilke sikkerhedskrav du har. Det er bearbejdningen af de forskellige låse der er med til at afgøre prisen. En anden faktor af prisen er materialerne der bliver brugt. Det vil sige; hvad den lås du vil have installeret koster på markedet. Alle vores låsesmede vil altid prøve at gøre det så billigt for dig som muligt efter dine ønsker på sikkerhedsniveau. Hvis du vil have et præcist tilbud inden vi ankommer, anbefaler vi at sende billeder af dine låse hele vejen rundt, så vi kan se hvad det er for noget du har monteret.Priser på overvågningskamera udført as låsesmed Valby
Priserne på overvågning varierer meget efter hvilket mærke og hvilken model du ønsker. Og oftest er det, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er. Når du ønsker at få et overvågningskamera system installeret. Vil Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro starte med at komme ud til dig og høre om dine ønsker og tanker omkring hele projektet. Der efter vil vi udarbejde et u forpligtet tilbud til dig, derefter er det helt op til dig hvad der skal ske. Vi har autoriseret elektriker til at udføre arbejde der kræver autorisation.

Norh låsesmed Valby -Låsesmed priser og information på øverige ydelser

Tyverialarmer

Et tyverialarm mener vi på Norh låseservice & låsesmed er en rigtigt god investering. Der findes forskning som viser på at et tyverialarm afskrækker tyverne op til 70 %. Og i 2018 findes det også penge at spare i form af håndværkerfradrag, her kan du få fradrag helt op til 18 000:- for løn til personale til installationen. Når i ønsker et tilbud til tyverialarm udarbejder vi det også gratis til alle vores kunder, alt i behøver gøre er at kontakte os. Du vil kunne få vores låsesmed priser for installation og materialer skriftligt hvis du ønsker. Læs mere om vores alarmsystemer her.

Penge og -værdiskabe

Her er produktet i ønsker oftest den største udgift se Herning pengeskabs fabrik. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den mest rigtige løsning. Til den budget som i har. Uanset om du driver et selvstændigt erhverv, er en privat person. Eller arbejder for en institution. En oplukning af sikkerheds skabe. Kræver en speciel uddannelse, derfor koster det mere at lukke op et pengeskabe end f.eks. en almindelig dør. Du finder mere info om pengeskabe her.
Gitre og sikkerhedsdøre
Når det drejer sig om Gitre og sikkerhedsdøre, så er proceduren den at vi taget ud til jer og ser hvad der er for muligheder. Vi bruger Daloc oftest. Dvs. hvordan ser jeres vinduer og døre ud, eller jeres dørkarmer og hvilke regler skal man forholde sig til i bygningen. Den største udgift her er produktet i ønsker og sværhedsgraden på installationen. det er det som bestemmer låsesmed priserne i dette tilfælde, at få et tilbud af os koster ikke noget. Alt i behøver gøre er at tage kontakt til os. Vil i lære os mere at kende kan i finde info på vores facebook side her

Norh låsesmed Valby sikrer dit hjem
Indhent tilbud
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%