Din lokale låsesmed Østerbro - Rykker ud med desamme dvs. kort ventetid - ca. 20 minutter væk fra dig

Velkommen til vores låsesmed Østerbro – din lokale låsesmed Østerbro. Siden vi startede vores forretning  har vi udført lås udskiftning af låse, låse installationer og omkonding af låse. Vi hjælper med både akutte problemer så som oplukning. Og forebyggende arbejde i forhold til sikkerhed og sikkerhedtjek. Hvis du bruger os som en låsesmed Østerbro, kan du føle dig tryg og sikker – vi udfører altid et professionelt arbejde, hver gang!.

EN LÅSESMED ØSTERBO MED SIKKERHED I FOKUS

Kontakt os vores låsesmed Østerbro. Fek.s. hvis du har haft et indbrud, har mistet en nøgle og har brug for at skifte låse – vi er selvfølgelig altid klar. Og er klar med kort meget varsel, når du har brug for for eksempel en oplukning af din dør. Vi lukker op både biler og hjem. Vores låsesmed dækker alt, hvad du kan forvente af en moderne låsesmed. Udskiftning af låse,, reparation af indbrudskader, omkodning af låse, åbning af kodelåse, pengeskabes oplukning og sikkerhedsdøre.
Låsesmed Østerbro med døgnvagt 24/7

Din lokale låsesmed Østerbro - Rykker ud med desamme dvs. kort ventetid - ca. 20 minutter væk fra dig

Alle vores låsesmede, der arbejder i København, har den nødvendige uddannelse og faglige viden. Og vi har en låsesmed Østerbro lokalt nær dig. Derfor er han der du er oftest inden for 20 minutters tid. I dag handler det oftest om sikkerhed og erhverv. Fremfor at bare åbne døre op som låsesmed Østerbro, så der kræves en betydelig mængde viden for at få jobbet gjort på den bedste måde.
Låsesmed Østerbro har forskellige videregående uddannelser

lærlingeuddannelse med fag eksamener og voksenuddannelse er nogle af de uddannelsesveje, man kan tage som låsesmed. Før man bliver en fuldgyldig, certificeret og legitim låsesmed .

Vi har lang erfaring, og gennem årene har vi arbejdet med alle typer låsesmede og låse, og vi har længe arbejdet med alle de store mærker i låsesmedindustrien:

Evva
ASSA
Dorma
GEZE
Kaba

Mistet dine Nøgler? – skift låsen ud hurtigst muligt

Har du mistet dine nøgler og er bekymret for, at nøglerne er havnet i de forkerte hænder? Hvis du har mistanke om, at nøgler er i fokert persons hænder, skal du skifte låse så hurtigt som muligt. Indbrud og tyveri, hvor nøgler er blevet brugt, blot til info er ofte et forsikrings mareridt. Du har ganske enkelt svært ved at få penge ud, hvis det viser sig, at du har mistet nøglen og ikke rapporterede den eller skiftet dine låse. Skal du bruge et tilbud på en låsesmeds opgave? Indhent nemt tilbud her. 

Kontakt os på Låsesmed Østerbro – for en gratis sikkerheds tjek

Her fra så vi kan afgøre, om de er nødvendige med en udskiftning af låse . På den måde kan vi hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved mistede nøgler.

En sikkerhedstjek af ejendommen kan være til stor fordel, hvad enten det drejer sig om en privat bolig eller et kontor. Der er mange spørgsmål, som det er vigtigt at få svar på. F.ek.s

Hvordan ser beskyttelse i det stor hele ud? Vi gennemgår alle detaljer, når det kommer til sikkerhed, overlader vi intet til tilfældighederne.

Hvilke beskyttelsesmangler er der? Med vores erfaring med sikkerhedsanordninger kan vi identificere hullerne med dig.

Hvilke forbedringer kan der foretages osv? Låsesmed Østerbro finder den løsning, der passer til dig.

Låsesmed Østerbro finder fejlen og manglerne

Efter tjekket kan vi forelægge et omkostningsforslag, der er baseret på de mangler, vi har fundet. Og de foranstaltninger, vi finder bedst for at forbedre sikkerheden. Alt foregår i dialog og samarbejde med dig som kunde og selvfølgelig med din sikkerhed i fokus.

Hvis du har et moderne mekanisk låsesystem, kan det være dyrt, hvis du mister en nøgle. Dette skyldes, at alle cylindre, som nøglen går til, skal udskiftes, og nøglen skal udskiftes.

Låsesmed Østerbro, vi tilbyder det meste af låsesmed på Østerbro og omegn, se vores ydelser her

Her er de alle de forskellige tjenester, som vores låsesmede udfører på Østerbro

Oplukning af låse


Vi hjælper med at åbne din dør, bil, pengeskabe osv. på en professionel måde, hvis du har mistet nøglen, eller døren er låst.

Låsemonteringar


Vi samler låse af forskellige typer helt efter dit behov.

Udskiftning af låse


Er det kun dig, der har adgang til dine nøgler?

Hvis der er nøgler, der måske er i forkerte hænder, anbefaler vi en udskiftning af låsen, ellers kan det være dyrt, da forsikringen ikke dækker.

Låsesystem.
Vi hjælper enkeltpersoner, virksomheder og lejerforeninger, der har brug for kontrol over nøgler, der er kopibeskyttet.

Kombination låse. Vores sikre og funktionelle kodelåse har en lang række applikationer. Hvis du vil have en sikker passage til dit hjem, trappeopgang eller kontor uden at skulle have nøgler i omløb, er en kodelås en god løsning.

Vindue og låse der til . Glem ikke vinduerne for sikkerheds skyld. Vi har godkendte låse til alle typer vinduer i flere forskellige kvalitative mærker.

Terraselåse. Vi leverer og monterer også godkendte låse til Atlaner i flere forskellige mærker

Norh låsesmed Østerbro vil kunne hjælpe dig med alt indenfor låseservice til faste gode priser

Norh låsesmed Østerbro har udkørende låsesmed på Øsetbro og Nordhavn til faste gode priser. Vores låsesmed bil og låsesmed Østerbro har flere års erfaring med alle varianter ar låsearbejde på Østerbri. Vores vision er at være den sikreste låsesmed til fair priser.

Prisen for en almindelig oplukning af bil, hjem eller lokaler i dagtimerne, kan du nemt få tilbud på hvis du ringer til os. Du kan også udfylde vores indhent tilbud formular. Her svarer vi hurtigst muligt.

Låsesmed Østerbro med døgnåben service 24/7 hele året

Vi er din døgnvagt låsesmed udkørende på Østerbro . Vores låsesmed ved at tid kan være en afgørende faktor i din hverdag for hvordan ting skal hænde sammen. Og vi kan derfor ofte være hos dig på meget kort tid eller mindre end 25 minutter, hvis du har brug for akut låseservice. Vi kører ud altid på året, hvis du f.eks. er smækket ude af din bil, lokaler eller bolig, eller hvis du har fået stjålet eller tabt dine nøgler.

Alt i låsesmed Østerbro udført af erfaren og faglært låsesmed på Østerbro

Vores låsesmede har gennemgået den fire årig uddannelse med eksamener. Vi har mange års erfaring i låsesmed branchen, og det findes ikke en låse, som vi ikke kan klare. Norh låsemed Østerbro og Nordhavn udfører alle former for låseservices opgaver for både private og erhvervsdrivende. Så hvis du skal have en oplukning, omkodning af låse eller udskiftet låsen så er det bare at ringe til os.

Vores låsesmed Østerbro vejleder altid om den bedste sikring og mulige løsninger for dig. Norh låsesmed Østerbro er også altid klar med tip og vejledning om alt inden for låse så som vedligeholdelse osv. Vi fører selve kun kvalitetsmærker så som bland andet ruko.

Få gode tip fra vores låsesmed Østerbro, om god prisværd sikring af dine lokaler eller bolig på Østerbro og omegn.

Norh låsesmed Østerbro er en lokal låsesmed og vi kører altid i dit område hver eneste dag. Vi hjælper dig gerne både ved planlagt og akut med alt i låseservice. Der er dog også meget du selv kan gøre, for at sikre dig i gentofte og Hellerup.

Det kan være en god idé, at der også er låse på dine vinduer, de færreste tyve ønsker ikke at smadre et vindue da det larmer. Du bør selvfølgelig også aflåse dit skur, garage osv. så der ikke er nem adgang til værktøj og brugebare ting til indbrudt. Din hoveddør signalerer generelt alt sikkerhed niveau for resterne lokaler. Norh låsesmed Østerbro anbefaler derfor at du minimum har to låse på din hoveddør.

En altan/terrasedør med et godkendt greb med lås spærre en anden givet flugtvej, husk også dine andre bagdøre. Det er ofte placeret perfekt for en indbrudstyvbag huset og i et lavere niveau som kælderen.

Få sikrere låse på af din låsesmed Østerbro

Desværre er det så at der bliver begået alt flere indbrud i danske virksomheder og hjem. Gode låse er ekstrem vigtige, når du vil undgå dette. Norh låsesmed Østerbro udfører både sikkerheds tjek og låseservice af dine låse. Og det er altid bedst, hvis du har låse, der har høj sikkerheds klasse og godkendte. Samt vindues låse.

Hoveddøren er det aller første vigtige indtryk af din boligs sikkerhedsniveau. Det giver derfor meget mening at få en sikker lås monteret af låsesmeden. Ruko 1200 og Garant Plus er til at anbefale. Ekstra lås på kan være en kasselås. Og bør have 2 låsecylinder, som man på begge sider af døren kun kan åbnes med en enkelt nøgle.

Sikring af alle dine døre Inkl. altan og terrasse døre

Norh låsesmed Østerbro kan montere et terrasse dørgreb med en indvendig sikker låsecylinder. Så at låsen ikke lige nemt kan bores op. Det virker også meget præventivt mod indbrud. At man kan se, at der er en sikker lås som er svær at åbne. Vinduerne er der mange af og “gode” for en tyv, og du bør prioriterer vindueslås på de mest tilgængelige vinduer. Det vil kunne forhindre indbrud sker, og at vinduet kan åbnes, selvom ruden bliver smadret.

Det er forholdsvis nemmere at sikre dit skur eller udhus. Det kan du gøre nemt med en hængelås. Men husk bare godkendte og gode beslag, så at der ikke bare er adgang til at klippe låsen nemt.

Professionel låseservice hos Norh, lang erfaring med låse og sikkerhed

Idag kommer langt med at bruge sund fornuft og professionel dygtig låsesmed. Norh låsesmed Østerbro synes selvfølgelig, at du skal sikre din bolig i forhold til din budget. Du behøver ikke oversikre den. Der bør dog også altid være en god flugtvej for dig og familie i tilfælde af brand.
En overset ting er at vedligeholde låsen. Når vores låsesmede er ude til reparation af låse på Østerbro. Viser det sig ofte, at låsen er i stykker, eller nøglen er knækket i låsen på grund af at de ikke blevet vedligholdt. – det er vigtigt at du smører din lås med den rette låsespray gerne to gange om året.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn