Låsesmed Rødove

Låsefirma som tilbyder alt indenfor låsesmed i Rødovre kommune og omegn.

Norh låsesmed Rødovre er en professionel låsesmed i Rødovre kommune. Vi gør glædeligt alt hvad vi kan og lidt mere for at tilfredsstille dig og dine ønsker i forhold til en låse-service. Norh låseservice & låsesmed Rødovre medarbejdere har arbejdet sig op mod at blive Danmarks mest rosede sikringsfirma
på Facebook og Google. Med 230 anmeldelser på Facebook & 250 på Google.

Vores låsesmed Rødovre tilbyder

- Tyverisikring til både privat og erhverv

Et sikkerhedstjek er gratis hos vores låsesmed Rødovre.
Indbrud i Rødovre. Når resten af landet går på ferie, går indbrudstyvene på arbejde. Så er det desværre mange gange, og frygten for indbrud har stor betydning for vores generelle følelse af tryghed. Det laves ofte tryghedsmalninger og de plejer at ende på at ca. hvert fjerde dansker frygter at blive udsat for indbrud. Tyverisikring kan på en nem måde skabe mere tryghed. Planering og sikkerhedstjek er gratis hos Norh Låsesmed Rødovre. 

Billig låsesmed Rødovre, åbner en dør.

Så nemt lærer en indbrudstyv

5/5

Denne video demonstrerer hvor den det faktisk er for en indbrudstyv at lære. På internet findes det desværre mange “gratis kurser” til indbrudstyve. 

F.A.Q

Hvor hurtigt kan i være fremme, til en oplukning?

Vi kan være fremme hos dig i Rødovre omkring ca. 20 minutter, alt efter trafikken

Skal min låse bores op?

Som regel nej, men er din lås meget sikker så ja.

Hvad koster en oplukning?

Hvis du ønsker en pris, ring os på tel: 22 22 28 68, så giver vi gratis tilbud.

Hvilke faktorer har betydning for prisen?

Din låses sikkerheds klasse og hvonår arbejder skal udføres, er de største faktorer. 

 

Hvis du smækker dig ude ring Norh billig låsesmed Rødovre.

Norh låsesmed Rødovre hjælper dig med låse og sikring

– Du kan selv nemt forebedre dine odds i forhold til indbrud

Det findes virkelig mange ting du kan lave selv for at forebedre dine muligheder til at undgå et eventuelt indbrud i fremtiden. Norh låseservice & låsesmed Rødovre, vil tilbyde alle vores låsesmeds kunder i Rødovre og dig et gratis sikkerheds -tjek. Det vi vil informere dig om hvad du selv kan gøre og hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til at øge din sikkerhed i dit hjem eller i dine erhvervslokaler.

Norh låsesmed Rødovre – om at arbejde med låse

Vores ansatte er højt uddannede indefor sikring os låsesmed. At arbejde som låsesmed er et meget spændende job og man møder mennesker i mange forskellige situationer. At gøre det lille ekstra for vores kunder giver os så meget tilbage, et smil eller en god anmeldelse på google. Det giver arbejdet som låsesmed mere mening og glæde i vardagen. 

Norh låsesmed Rødovre. Er altid opdateret med nyeste uddannelse indenfor faget. Vores låsesmede og elektriker er uddannede på KEA & TEC. produktkendskab og håndværk. Hvorvidt det drejer sig om adgangskontrol, sikkerheds-tjek eller almindelige låse og nøgler. Du som kunde for Norh låsesmed Rødovre. I Rødovre og omegn vil altid kunne være sikker på at du får det bedste ud af låsesmeds branchen og den låseservice du får udført ud af Norhs låsesmed Rødovre.

Dette er godt at vide om om Rødovre kommune og sikring i forhold til låsesmed arbejde i Rødovre

Rødovre er en bydel som tilhører København, og Rødovre kommune har i alt 39.188 indbyggere, og er beliggende ca. 10 kilometer vest for Rådhuspladsen, og mellem Glostrup mod vest, Hvidovre mod syd, Valby mod sydøst, Brøndbyøster mod sydvest, Vanløse mod øst, og Herlev mod nord. Rødovre har en areal på 12.12 km².

Rødovres historie strækker sig rigtigt langt tilbage i tiden, selvom kommunen først bliver selvstændig i 1901. Det er også en lidt sjov historie bag navnet Rødovre, f.eks. vidste du at den sidste led i navnet, -ovre, kommer fra det old-danske “awartha”, der betyder nemlig bevogtet sted ved åen. For at man skulle kunne skille mellem Rødovre og Hvidovre brugte man tidligere to forskellige tilnavne om de to byer ved siden af hinanden.

Bare for at nævne lidt info om den Københavnske kommune; Rødovre blev kaldt for Øvre Ovre, fordi det lå længere op end Hvidovre, som den gang blev kaldt Ydre Ovre. Det var først i løbet af 1600-tallet navnet udviklede sig og man begyndte at bruge navnene Røovre og Rødovre. 

Til sidst blev det Rødovre. Fra lidt sjov navn info, til noget mere relevant for en låsesmed. I virkeligheden sker det næsten et om dagen i Rødovre kommune. Så det er selvfølgeligt forståeligt, men den ubehag indbrud medfører på mennesker at vi føles os lidt utrygge med den statistik. I politikredsen. Der tæller kommunerne Albertslund, Brøndby, Gladsaxe, Ballerup, Glostrup, Hvidovre, Herlev Høje-Taastrup, Vallensbæk, Ishøj og Rødovre. Blev der i alt begået 3.038 indbrud i 2016.

Norh låsesmed i Rødovre tilbyder alt af låse til billige priser.

Læs Norh låsesmed Rødovre Facebook anmeldelser

Læs mere: se vores Facebookside her

Julie
5/5
Normalt bedømmer jeg ikke virksomheder, men i det tilfælde vil jeg gøre en undtagelse. Jeg kom hjem efter en dejlig middag, og opdagede at min pung og nøgler var blevet stjålet. En virkelig ubehagelig situation at være i. Jeg fandt en låsesmed på nettet, og forklarede min situation. Den servicemedarbejder der tog telefonen, var virkelig sød og udviste en stor forståelse for den situation, som jeg befandt mig i. 10 minutter efter, jeg havde ringet, stod der en hjælpsom låsesmed og beroliget mig med, at alt nok skulle blive godt igen. Efter få minutter var min dør åben igen. Ud over den fantastiske service og forståelse var prisen også rigtig god. Så mange tak for hjælpen.

Fausia
5/5
Aldrig har jeg været ud for sådan en super service , som Norh Låseservice har givet mig . jeg fik en vejledning i hvilket produkt jeg skulle vælge . Kan varmt anbefale Norh Låseservice Rødovre. Intet at klage over hverken tid, pris eller service

Norh Låsesmed Rødovre tilbyder også Autolåsesmed – biloplukning

Norh har en kørende autolåsesmed i Rødovre.
Norh låseservice Rødovre, har en ansat låsesmed i Rødovre med autolåsesmed som hovedbeskæftigelse. Denne autolåsesmed er udannet autotekniker og ved præcist hvad der skal til for at åbne din bil. Derfor står vores døgnvagt også klar til at hjælpe dig med en biloplukning på din bil i Rødovre. Når du f.eks. været uheldig og bilnøglen er blevet smækket inde i din bil eller blevet væk. Norh låseservice Rødovre, vil indenfor kort tid også kunne lave og kopier nye bilnøgler ved behov. Også i weekenden.

Låseservice der ikke tilbydes af mange andre, hos Norh Låsesmed Rødovre

Norh låseservice & låsesmed Rødovre vil kunne klare langt de fleste opgaver inden for låsesmed branchen. Norh Låsesmed Rødovre har også mod på at prøve de lidt anderledes cases. Norh låsesmed Rødovre har derfor prøvet alt fra at få op nøgler i kloaker på sin egen hjemmelige måde. Til at lukke biler op med børn og dyr inde i.
Et udvalg af de mest almindelige ydelser for vores afdeling i Rødovre er dog;

 

Til vores store begejstring. Så har Norhs låseservice Rødovre, nu fået en yderligere service i forhold til vores vagttelefon. Vi kan nemlig nu tilbyde dig en tre i et løsning på et og samme telefon nummer. Det vil sige hvis du skal have fat i låseservice, en elektriker eller en personlig vagt akut, så behøver du kun ringe til 22 22 28 68!

Hvis du har brug for hjælp af en låsesmed Rødovre og du ønsker hurtig service. Så vil vi typisk kunne være hos dig indenfor 30 minutter, vi er kun et opkald væk fra dig. Norh låseservice Rødovre har altid en tekniker ved røret. Tæt på dig i din kommune også om nætterne og på helligdage. For at forsikre os at du er tilfreds, og forbliver, så har vi også 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. I kan derfor altid ringe os igen, hvis det uheldigvis skulde opstå nogle problemer i fremtiden. I kommer i kontakt med Norh og vores vagtlåsesmede.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn