Intelligente bygnings installationer

Hvad er intelligente installationer, HCI, IBI og smart home?

Intelligent House Control, Intelligente Bygnings Installationer og Smart Home.

Disse typer af installationer er smartere og moderere alternativ til de traditionelle installationer vi har idag i vores hjem . Med intelligente el installationer så som IBI, IHC og smart-home anlæg i boliger og i erhvervs bygninger; vil vi kunne spare både tid, og udgifter til el og varmeforbrug. Men det kræves at brugeren, kender installationerne og bruger systemerne korrekt. 

Smart home, intelligente løsninger hos Norh Sikring.

Hvad er pointen med en intelligent el installation (smart home)
- Få mere info og viden her om IHC og IBI-anlæg

Ideen er at kommunikationen virker gennem via en intelligent enhed, en kontrolpanel. Via kontrolpanelets program, har man flere muligheder for at programmere sin smarte installation efter behov.
Du kan selv vælge om du ønsker at en trykknap skal slukke hele huset eller en lampe. Alt efter hvor lang tid (antal sekunder) du trykker på knappen.


Når alle enheder er flette godt sammen, giver de intelligente installationen. En fantastisk brugeroplevelse med en stor fleksibilitet. Dette er også et stor plus hvis du skal sælge din blog. Da den fremstår som mere modern og spænende fremfor boliger med almindelige “kedelige” installationer.

Hvilke er dine fordele med ICH-anlæg og IBI-anlæg?

Hvis du bruger dit IHC-anlæg og IBI korrekt. Vil du kunne opnå store besparelse på sigt, på bland andet dit varm og elforbrug. Du har med et IBI og IHC system muligheden for at installere og indstille de forskellige løsninger, som f.eks. en knap der tænder for alarm og slukker for alt lys når du tagaer afsted. Og dette gør du ved et enkelt tryk ved din indgangsdør. Du kan også få smarte løsninger med belysning sensorer, der slukker belysningen efter x antal minutter du ikke har været i nærheden.

Med IBI, IHC og diverse smarte løsninger, kan du skabe mere sikkerhed for dit hjem og din familie. F.eks så kan du så alarmpakke med overvågning installeret. Så at du kan holde øje med hvem der går ind og ud fra din bygning. Du kan også få IHC, IBI og smart home med funktioner der sørger så at køkkenapparater automatisk slukkes, eller børnsikres.
Oveni kan du få alarm, der sensorer giver lyd til dine naboer at det sker noget som ikke skal ske. F. eks. et indbrud. Så kan de tage et kig og hvis det er rigtigt, vil de kunne tage tiltag som at ringe til politiet.

IBI og smarte løsninger, låsesmeden hjælper

Hvorledes installeres og hvor meget koster det at få et intelligent el installation i din bolig?

Det er selvfølgelig absolut nemmest at installere følgende i nye hjem og bygninger. Der hvor man kan planere forløbet på sin installationen af IHC, IBI og de intelligente boliginstallationerne. Og her også beslutte hvilket eller hvilke systemer man har brug for og ønsker. Når ledninger alligevel skal trækkes rund omkring i brygningen, så behøves det ikke åbnet op i vægge osv.

Planlægning af installation er Alfa Omega 

Hvis du alligevel planlægger en el renovering af din eksisterende boliger. Så er det lige så nemt at sætte op. Eller det er selvfølgelig flere tiltag det skal tages, men du behøver ikke åbne vægge op mere. Du kan jo vælge om dit nye smarte og intelligente el installation skal fungere over de eksisterende ledninger i dine installationer. Og blot udskifte eksisterede strømafbryderne og kontakter, med intelligente og nye dele. Det findes også trådløse muligheder der man overhoved taget ikke skal rode med noget el. Funktionerne med disse systemer er dog meget begrænsede. Uanset om det drejer sig om en ny intelligent installation eller ikke, så er planlægning alfa Omega. Så at unødvendigt ekstra arbejder kommer oveni.

Norh elektriker Vanløse er en elektriker der har specialiseret sig indenfor disse løsninger. Både til privat personer og til erhverv. Du kan læse mere her, om det.

Næsten alle Norhs forskellige afdelinger i København tilbyder denne service. Du kan læse mere om Norh og intelligente bygnings installationer og vores arbejde her:

Låsesmed Østerbro
Låsesmed Frederiksberg
Låsesmed Vesterbro
Låsesmed Nørrebro

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn