Sikkerhedstjek og Indbrudsikring

Indbrudsikring og sikkerhedstjek

Få et sikkerhedstjek

Ved et sikkerhedstjek og ved indbrudssikring vil Norh låsesmed København og omegn kigge på dine lokaler og dit hjem i forhold til indbrudsikring. Det er ikke nogen hjemlighed at sikring med overvågningkameraer og tyverialarmer bliver mere og mere udbredt i Europa og i Danmark, men det er altid bedst at supplere med stærke sikre låse eller sikkerhedsdøre.

Når en tyv står foran din bolig og overvejer at vælge dit hjem til sit næste job. Så er det solide døre, vinduer med sikkerheds godkendte låse, der skal holder han eller hende væk fra din bolig.. Dansk politi har konkluderet; at hvis det tager en tyv over 4-5 minutter at bryde og komme ind, så vil tyven typisk give op på indbruddet. Da en indbrudstyv kan åbne fx ældre døre på mindre end 1 minut med bor eller bankenøgle. Er det meget vigtigt, at du har den rette sikkerheds klasse i forhold til låse på din bolig. Dine låse bør derfor kunne modstå oplukning med bankenøgle, som idag er et af mange tyvers foretrukne redskab.

sikkerhedstjek på huse, Norh låsesmede udfører indbrudssikring på de Københavnske hjem og virksomheder

Hjem

Vi udfører sikkerhedstjek og indbrudssikring for alle danske hjem. For os er det ikke en forskel på om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa.

Industri

Vi udfører også indbrudssikring sikkerheds-tjek for industrier. Ikke mindst erhvervlokaler som butikker og andre virksomheds lokaler.

Elektronisk sikring

Norh er autoriserede elinstallatører oveni at vi er låsesmed. Derfor kan vi også hjælpe til med elektriske installationer og udføre lovpligtig eleftersyn osv.

Kunde anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi vil mere end gerne vide hvordan din  Norh oplevelse har været, det er vigtigt for os at du har fået en god oplevelse og service af os. Uanset om du fået hjælp med en oplukning eller en sikkerhedstjek må du hellere end gerne give os feedback. 

Ved indbrudssikring og et sikkerhedstjek kigger på dine låse, din døre og andre mulige vejer ind som en indbrudstyv vil kunne gå efter

For at lave sikring af dine lokaler eller din bolig, kan du optimere sikkerheden med små midler, ved et sikkerhedstjek kigger vi på forkskellige ting og kommer med tilbud på;

  • Eventuelle Hoved-, terrasse- og kælderdør
  • Vinduer der leder ind fra kælder til
  • Udhus, garage og skur
  • Postkasse 

Hvis du får indbrud, og skal have forsikrings dækning, er det ikke lige meget hvilke låse du har, dit hjem skal nemlig vare forsvarligt låst og lukker og det er det ikke hvis en tyv kan åbne din dør på 1 minut uden at man kan se nogle skader på hverden dør eller lås. Ved en besigtigelse laver vi tjek på alle åbninger dvs. døre og vinduer: Du bliver sat grundigt og rigtigt ind i problemstillinger og for forslag på mulige løsninger. Herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os som du kan sige ja eller nej tak til lige som du selv har lyst til.

Kældervinduer og kælderdøre er indbrudstyves mest almindelige indgang til hjemmet, styrk disse til bedre indbrudssikring

Læs her, hvordan du gør dine vinduer og døre mere tyverisikre og indbrudssikrede
Indbrudstyve kommer ofte ind gennem kælderdøre eller vinduer, hvor det er let at komme ind, og de arbejder ofte i fred og uden at blive set. Der er en række enkle trin, der kan forhindre indbrudstyv.

Ved at investere i tyverisikre vinduer og sikkerhedsdøre er der gode chancer for indbrudstyven at gå sin vej. For eksempel gennem:

Vinduesikkerhed:

  • Installer vindueslås. Vindues låse kan eftermonteres til alle typer vinduer, men er især gode på side hængende vinduer med vindues kroge, hvor der ikke er mulighed for at montere et håndtag med nøgle eller kombinationslås
  • Vindues gitre, Norh Sikrings tømrere og låsesmed monterer jernrør der gør de svært for tvyen at bryde ind igennem vinduer. Denne løsning er specielt populær på kældervinder.

Dørsikkerhed:

  • Montere ekstra låsecylinder. Låsen giver yderligere sikkerhed mod indbrud og gør det umuligt at bruge døren som en flugtveje, fordi du skal bruge nøglen indeni.
  • Vælg lås med cylinder på begge sider, dette gør det også vanskeligt at bruge dørene som en flugtvej.
  • Udskifte din gamle svage dør til en ny sikkerhedsdør, nye moderne sikkerhedsdøre er i princippet umulige at bryde op. 
 

Hvis du ønsker en professionel gennemgang af dit hjem samt indbrudsikring, kan du kontakte en Norh låsesmed for gennemgang og forslag til forbedringer. Norh låsesmed fører bland andet sikkerhedsdøre fra Daloc. 

 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn