Elektriker og låsesmed hotel og låsesmed kontor København - Fuld entreprise i sikring og adgangskontrol

Skal du bruge en en gennemtænkt løsning, når det kommer til låse, adgangskontrol, indbruds sikring og sikkerhed? Så kan Norh låsesmed København hjælpe, vi kører på hele Sjælland og udgår fra bydele som Amager, Frederiksberg, Nørrebro og Valby. Tag fat i os og vi rådgiver om de bedste løsninger for kontorer og hoteller, der hvor mange mennesker kommer og går hver dag.

Vi har stor erfaring med at installere låse, alarm og adgangskontrol til hoteller og kontorer på Sjælland

På et kontor og hotel vrimler det oftest med mennesker. Det er gæster, personale, tjenere, medarbejdere kokke og meget mere. Alle skal bruge for adgang til bestemte rum og steder. Hvis det ikke løber effektiv så vil det kunne spilles mange ekstra kroner i lønninger

Så hvorfor ikke sikre, at det dette foregår så nemt, effektiv, overskueligt og ikke mindst så sikkert som muligt? Og hvorfor ikke sørge for, at sikkerheden er på top. Både de enkelte værelser og på hotellet som helhed. En kunde som får sine ting stjålet vil nemt kunne lede til en ked kunde der giver dårlig omtale.

Låsesmed til hotel og låsesmed kontor København

Alt et sted - Da Norh både er låsesmed og autoriseret elinstallatør må vi fuld lovligt beskæftige os med el installationer

Norh låsesmed København er totalleverandør. Vi består af et team låsesmede med en ansat elinstallatør. Og kan derfor tilbyde entreprise når det kommer til låse, adgangskontrol og indbruds sikring på dit hotel. Vi både vejleder, kommer med gode ideér og leverer og monterer de bedste løsninger. Vi tilbyder samtidig løbende service- og tilkalde aftaler, så du altid nemt kan få hjælp og fat i en låsesmed.

Vi tilbyder blandt andet elektroniske adgangs systemer (ADK), så hoteller let kan holde styr på, hvem der har adgang hvor. Med ADK kan I nemt oprettet adgangskort til de enkelte gæster eller medarbejdere. Omkode dem, når gæsten checker ud igen, og eventuelt nemt spærre et kort, hvis det bliver væk.

Låsesmed hotel og Låsesmed kontor Københav, Norh tilbyder mange muligheder løsninger 

Elektronisk adgangskontrol. Så gæster og medarbejdere nemt kan tilpasses, og I selv kan lave nøglekort, oprettes og spærres efter behov. Systemet kan let vedligeholdes fra computer via den brugervenlige medfølgende software.

Et nøglerkort evt. Chip som giver adgang til at de steder som det er besluttet den skal give adgang til.

Opkobling med automatiske døråbner f.eks indgang til lobby om natten hvor den ellers er låst

  • Opkobling med parkerings bomme
  • Andre systemer hvor der i dag blive brugt kort eller brik
  • Entreprise i sikkerhed og el eftersyn
  • Reparation, levering og montering af alt i låse
  • Døgnservice og hurtig ekspedition

Indhent tilbud HER eller lær mere om vores elinstallatør virksomhed her; https://www.norhentreprise.dk/

IBI og IHC – Intelligente el installationer udføres af elektriker og låsesmed til hotel og kontor

Da Norh låsesmed kontor og låsesmed hotel København er autoriserede elinstallatører. Så kan vi også tilbyde intelligente bygnings installationer til både kontor og hoteller. 

Som hotelejer eller kontorsindehaver har du her mange kroner du kan spare på udgifter som f.eks. elforbrug og varmeforbrug. 

Norh´s elinstallatør er specialist  disse typer af smarte løsninger. Og med et erfaret låsesmed og elektriker team kan de sammen løse de mest komplicerede opgaver. Og ingen opgave er for stor eller for lille for Norh låsesmed Kontor og hotel. Vil du vide mere? Så kan du med fordel tage kontakt til os på telefon 22 22 28 68.

Vi glæder os til at tale med dig om dine muligheder!

15 års erfaring med låsesmed hotel og låsesmed kontorer

Norh har lang erfaring og er vane til at samarbejde med håndværkere på kryds og tværs. Både på byggepladser og i private hjem. Står du og skal bruge en dygtig ekspert til et byggeprojekt så vil vi hos Norh kunne tilbyde eksperter i både TVO, ADK, AIA og IBI. Du kan derfor få mange opgaver løst hos os. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn