LÅSESMED TIL STORKØBENHAVNS POLITI, SKOLER OG HJEMMEPLEJEN MED HURTIG AKUT UDRYKNING

Norh låsesmed har mange års erfaring med at åbne døre for både politiet og hjemmeplejen. Vi bevarer altid overblik og holder os rolige i ekstreme situationer. Hvis uheldet er ude så vil vi kommer og hjælpe med desamme.

Indbrud, politisager, skoler, ældreomsorg osv. Vi hjælper i enhver situation og tilbyder alt i låsesmed

Norh låsesmed har i mange års samarbejde med hjemmeplejen og Storkøbenhavns politi prøvet lidt af hver Vores låsesmed er derfor dygtig og tålmodig til at yde både medarbejdere i poltiet og hjemmeplejen en professionel service. Norh låsesmed København kender til de lover og regler i sær situationer som kan opstå. Vores låsesmede kan hjælpe med alle låseopgaver. Når en borger ikke åbner, når nøglen er mistet, eller i ikke kan åbne låsen. Eller at det sket et uheldigt dødsfald eller anden tragist situation er vi også behjælpelige.
låsesmed til hjemmeplejen

Norh låsesmed ved, at I kan have brug for os meget akut. Og vi spiller derfor ingen tid. Vi kommer med desamme.

 

Trænede i første hjælpen og i at bevare ro i stressede situationer

Alle vores låsesmede er trænede i første hjælpen og ved præcist hvordan de skal agere i forskellige situationer som kan opstå. Vores låsesmed går også fortløbende på kursus i de nyeste metoder og systemer, så vi kan yde den bedste service.

Vi har hurtig udrykning og har meget erfaring med i politi-, forsikring- og fogedsager

Norh er en lokale låsesmed, det alle medarbejder bor i Storkøbenhavn. Derfor kan en af vores låsesmede ofte være fremme indenfor små 20 minutter.

Norhs låsesmede har haft mange politi-, forsikring- og fogedsager igennem årene. Da vi har mange års erfaringer som låsesmed i København, er vi også vant til at agere roligt og professionelt og at have overblik.

Fast og billigt samarbejde og aftale sammen med Norh låsesmed

Når du igår en fast aftale med os, så er det altid den samme låsesmed, der kommer ud til jer. Derfor kender vores faste kunder os. Det skaber tryghed og ro på arbejdspladsen.
Som tidligere beskrevet har Norh mange års erfaring som låsesmed for politiet og hjemmeplejen. Det er derfor både nemt at bestille og afregne en låsesmed hos os. Vi sender jer en faktura med desamme.

Serviceaftale hos Norh låsesmed Storkøbenhavn

Ved en service aftale hos Norh behøver i aldrig igen fundere øver vedligeholdelse overfår låse. Norh sikring er også en autoriseret elinstallatør virksomhed og udfører også el eftersyn. Som enligt lov skal ske hver andet år i lokaler der rummer flere en 150 personer. Derfor kan vi udarbejde tilbud der i får lørt flere opgaver et og samme sted. Vi kan f.eks aftale at vi kører og servicer er jeres låse hver andet år samtidigt som vores elinstallatør udfører et el eftersyn.

Med serviceaftale for, politi, hjemmeplejen, erhverv og boligforeninger. Kigger vi på alle låse, låsesystemer og dørpumper osv. Vi justerer dem, efter behov, og vi smører alle låse med kvalitets låseolie, så holder dem i mange år mere.