LÅSESMED TIL STORKØBENHAVNS POLITI, KOMMUNER, SKOLER OG HJEMMEPLEJEN

Norh låsesmed har mange års erfaring med at åbne døre for både politiet og hjemmeplejen. Vi bevarer altid overblik og holder os rolige i ekstreme situationer. Hvis uheldet er ude så  rykker vi ud og hjælper med desamme

Indbrud, politisager, skoler, ældreomsorg, kommuner osv. Vi hjælper i enhver situation og tilbyder alt i låsesmed

Norh låsesmed har i mange års samarbejde med hjemmeplejen og Storkøbenhavns politi prøvet lidt af hver

Vores låsesmed er derfor dygtig og tålmodig til at yde både medarbejdere i poltiet og hjemmeplejen en professionel service. Norh låsesmed Amager og København kender til de lover og regler i sær situationer som kan opstå. Vores låsesmede kan hjælpe med alle låseopgaver. Når en borger ikke åbner, når nøglen er mistet, eller i ikke kan åbne låsen. Eller at det sket et uheldigt dødsfald eller anden tragisk situation er vi også behjælpelige.

låsesmed til hjemmeplejen

Norh låsesmed ved, at I kan have brug for akut og vi spiller derfor ingen tid- Vi kommer med desamme

Trænede i første hjælpen og i at bevare ro i stressede situationer

Alle vores låsesmede er trænede i første hjælpen og ved præcist hvordan de skal agere i forskellige situationer som kan opstå. Vores låsesmed går også løbende på uddannelser  der de lærer de nyeste viden og låsesystemer, så vi kan yde den bedste service.

Vi har hurtig udrykning og har meget erfaring med i politi-, forsikring- og fogedsager

Norh låsesmed kommune, hjemmepleje og politi er en lokale låsesmed kommune, hjemmepleje og politi, det alle medarbejder bor i Storkøbenhavn. Derfor kan en af vores låsesmede ofte være fremme indenfor små 20 minutter.

Norhs låsesmede har undervejs haft mange , forsikring- politi-og fogedsager igennem mange år. Da Norhs låsesmede har mange års erfaringer som låsesmed i København, har vi vanen til at agere roligt og professionelt og at have overblik.

Fast og billigt samarbejde og aftale sammen med Norh låsesmed

Når du igår en fast aftale med os, så er det altid den samme låsesmed, der kommer ud til jer. Derfor kender vores faste kunder os. Det skaber tryghed og ro på arbejdspladsen.
Som tidligere beskrevet har Norh låsesmed hjemmepleje, kommune og polti mange års erfaring som låsesmed for politiet og hjemmeplejen. Det er derfor både nemt at bestille og afregne en låsesmed hos os. Vi sender jer en faktura med desamme.

Serviceaftale hos Norh låsesmed Storkøbenhavn

Ved en service aftale hos Norh låsesmed hjemmepleje, kommune og politi behøver i aldrig igen fundere øver vedligeholdelse overfår låse. Norh sikring er også en autoriseret elinstallatør virksomhed og udfører også el eftersyn. Som enligt lov skal ske hver andet år i lokaler der rummer flere en 150 personer. Derfor kan vi udarbejde tilbud der i får lørt flere opgaver et og samme sted. Vi kan f.eks aftale at vi kører og servicer er jeres låse hver andet år samtidigt som vores elinstallatør udfører et el eftersyn.

Med serviceaftale for, politi, hjemmeplejen, erhverv og boligforeninger. Kigger vi på alle låse, låsesystemer og dørpumper osv. Vi justerer dem, efter behov, og vi smører alle låse med kvalitets låseolie, så holder dem i mange år mere.

Forsikring hos erhverv

Det findes X antal regler i din forsikring police som du skal opfylde hvis din forsikring skal dække ved indbrud og tyveri. Dette fænomen hjælper vi vores kunder med når vi kommer ud og indbrudsikrer. Vi indbrud sikrer både virksomheder og private. 

Vi har lang erfaring med hjælpe forskellige erhverv med deres sikkerhed, så at den lever op til alle de krav der stilles idag. Udover at vi hjælper butikker og hjemmeplejen osv. med dette så er dørautomatik en populær ydelse hos Norh låsesmed politi og hjemmeplejen. Du kan læse mere om dørstyring her på denne side. Læs mere..

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn