Overvågningskamera København

Vi laver installation af overvågningskamera i København

Vi klarer alt fra vejledning, indkøb af de største producenter. Til montering og installation Overvågningskamera København.

Skal vi kontakte dig?

Norh låsesmed installerer overvågningskamera København

Hvorfor overvågning?

Har du eller din virksomhed en interesse i overvågning, for at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Måske har du været uheldig og prøvet at få et indbrud tidligere, eller måske ejer du pludseligt flere ting der kan have en værdi for indbrudstyve. Uanset anledning til din interesse. Så hjælper vi dig med at udarbejde en plan overfor dine arealer med overvågningskameraer. Som er langsigtet holdbar, øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Har du eller din virksomhed en interesse i overvågning. At øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed.

Har du været uheldig?

Måske har du været uheldig og prøvet at få et indbrud tidligere. Eller måske ejer du pludseligt flere ting der kan have en værdi for indbrudstyve. Uanset grunden til din interesse så hjælper vi dig med at udarbejde en plan. Over dine arealer med overvågningskameraer som er langsigtet holdbar. Øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris.
 

Virksomheder

Hvorfor og hvor bruger man overvågningskameraer?
 
De fleste virksomheder bruger overvågningskameraer til at forebygge kriminalitet. Så som indbrud, i deres lokaler men det kan også bruges til at samle beviser imod en bestemt person hvor der er begrundet mistanke for kriminalitet.  
Et tip; tag et kig på Hikvisions overvågning. De har top noch kvalitet.
 

Norh Låsesmed installerer overvågningskamera København

Hvem skal bruge det, er det dig og hvad skal til?Flere private hjem får i større grad installeret overvågningskameraer. Ofte sammen med en alarm, det er fordi at teknologien gør at priserne for overvågningssystemer er faldet hvor kvaliteten er steget. For at installere overvågning i et privat hjem kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Men når der skal installeres overvågnings systemer i erhvervslokaler. Så kræver det en specialuddannet elektriker med TVO eksamen.Hvilke typer af overvågningskameraer findes og hvad skal det tages stilling til?

Få et tilbud

For nogle år siden brugte man analoge overvågningskameraer. Nu er man gået over til digitale overvågningskameraer. Der giver bedre kvalitet og bedre muligheder for at bruge software til at støtte sin overvågning. Fx kan man tilføje software der får dine kameraer til at følge bevægelser af mennesker der går på din grund. Men ikke følger fugle der flyver rundt på din grund så du går glip af evt. vigtige data. Inden du i en virksomhed beslutter at i skal have installeret overvågningskameraer, så vil vi kunne hjælpe dig med rådgivning igennem hele processen. Priserne varierer meget og det er absolut sjældent. At pris og kvalitet hænger sammen, det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er.Kontakt os for et uforpligtet møde, herfra vil vi kunne udarbejde et gratis tilbud til dig, derefter er det op til dig hvad der skal ske.