Overvågningskamera

Installation montering Indkøb

Overvågningskamera København

Norh sikring tilbyder montering af overvågningskamera i hele Storkøbenhavn til både privat og erhverv. 
Har du eller din virksomhed et interesse i overvågning, for at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Måske har du været uheldig og prøvet at få et indbrud tidligere, eller måske ejer du pludseligt flere ting der kan have en værdi for indbrudstyve. Uanset anledning til din interesse, så hjælper vi dig med at udarbejde en plan overfor dine arealer med overvågningskameraer. Som er langsigtet holdbar, øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. 

overvågningkamera københavn installeres af dygtig elektriker

Vedligeholdelse

Vi sørger så at det bare virker og hvis du nogen gang skulle få nogle tekniske problemer så kan vores dygtige låsesmed og elektriker Hjælpe dig

Montering

Vi placerer overvågningen der de vil være bedst i forebyggende i forhold til indbrudsikring. Også i butikker i forhold til butikstyveri

Elektriker med TVO

Hos os har de medarbejdere der installerer overvågningskameraer i København TVO eksamen. De er eksperter indenfor området.

Norh låsesmed anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Norh vil altid genre vide hvordan din oplevelse med vores ansatte har været, det betyder meget for os at du har fået den service som du håbet på. Uanset om du fået hjælp med overvågningkamera København eller en andet.

Norh låsesmed København rådgiver dig til den perfekte overvågningskamera system i København
- Kontakt os for vejledning

Hos Norh hjælper vi dig med at udarbejde en plan overfor dine arealer med overvågningskameraer. Som er langsigtet holdbar, øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. 

Hvorfor og hvor bruger man overvågningskameraer?

De fleste virksomheder bruger overvågningskameraer til at forebygge kriminalitet. Så som indbrud i deres lokaler men det kan også bruges til at samle beviser imod en bestemt person hvor der er begrundet mistanke for kriminalitet.
Et tip; tag et kig på specialkamera.dk og lad dig inspireres af alle deres forskellige mærker og modeller af videoovervågning og overvågningskameraer. 

Hvem skal bruge overvågningskameraer, er det dig og hvad skal til?

Flere private hjem får i større grad installeret overvågningskameraer. Ofte sammen med en alarm, det er fordi at teknologien gør at priserne for overvågningssystemer er faldet hvor kvaliteten er steget. For at installere overvågning i et privat hjem kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Men når der skal installeres overvågnings systemer i erhvervslokaler. Så kræver det en specialuddannet elektriker med TVO eksamen.

Hvilke typer af overvågningskameraer findes og hvad skal der tages stilling til?

For nogle år siden brugte man analoge overvågningskameraer. Nu er man gået over til digitale overvågningskameraer. Der giver bedre kvalitet og bedre muligheder for at bruge software til at støtte sin overvågning. Fx kan man tilføje software der får dine kameraer til at følge bevægelser af mennesker der går på din grund. Men ikke følger fugle der flyver rundt på din grund så du går glip af evt. vigtige data. Inden du i en virksomhed beslutter at i skal have installeret overvågningskameraer, så vil vi kunne hjælpe dig med rådgivning igennem hele processen. Priserne varierer meget og det er absolut sjældent. At pris og kvalitet hænger sammen, det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er.

Kontakt os for et u forpligtet møde, herfra vil vi kunne udarbejde et gratis tilbud til dig. Derefter er det op til dig hvad der skal ske.

Overvågningskamera som en kriminalitets forebyggende foranstaltning sigter mod at afskrække kriminalitet. Som mord, graffiti, mobning, røveri, trussel, skade, tyveri og indbrud.

Beviser

Billeder kan selvfølgelig bruges som bevis i f.eks. Politiets efterforskning, der i sig selv kan virke skræmmende selv i et længere perspektiv. Personale og studerende hos vores kunder beskriver normalt overvågning i meget positive vilkår. Frem for alt angives følelsen af at opholde sig i et mere sikkert miljø som årsagen.

Du kan opsummere overvågningskamera København til følgende mål og formål:

Generel forebyggende virkning

Indbrud, tyveri og utilsigtede forbrydelser falder generelt, hvis der er frygt for at blive fanget. Med andre ord gør kameraer, at kriminelle hellere vil vælge ikke at handle eller handle på et andet tidspunkt eller sted end risikodetektering. På denne måde opnås generelt et roligere og sikrere miljø. Hvilket har en positiv indvirkning på klimaet for medarbejdere og andre, der opholder sig i lokalet eller i området.

Kamera placering

Strategisk placering af kameraer reducerer risikoen for indbrud, tyveri eller skade. Det er således en væsentlig del af skal-beskyttelsen, dvs. sikring af det beskyttede område. Selv for intern overvågning er det vigtigt, at indgange og vigtige ruter er omfattet af overvågningen. Overtrædelserne kan lettere løses ved hjælp af kvalitativt indspillet materiale, der derefter fungerer som et vidne.

Identifikation

Da materialet er optaget på en pc’s harddisk, som igen er godt placeret opnås dokumentation af begivenhedsforløbet. Det giver dig og / eller politiets efterforsker værdifulde oplysninger. Et harddiskbaseret system forenkler også søgning og opbevaring af oplysningerne.

Ved hjælp af et kodeord beskyttet system

Samt kryptere materiale er de registrerede oplysninger beskyttet mod offentlig formidling. Og derved opnås en øget beskyttelse af privatlivet fred for offentligheden.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn