Undgå indbrud i julen

 

Juleferien kommer familierne samles rundt spisebordet, spredes gleden også til indbrudstyvene. Meget mange huse er forladt i timer eller dage, hvilket giver dem ro i sindet ved indbrud.

Afspil video

Der er meget, du kan gøre for at undgå at få besøg af tyver i løbet af julen.

Juleglæden falmer med dem, der kommer hjem om aftenen eller dagen efter og opdager, at de har haft ubudne gæster. Men du behøver ikke at høre til de uheldige, der udsættes for indbrud derhjemme. Der er flere trin, du kan tage for at gøre indbrudstyven usikker. Selv hvis du ikke har tid til at ringe os som låsesmed i København. Kan du sikre dit hus en lille smule selv.

Gør tyven usikker


Hvis tyven tror, ​​at du er hjemme, eller du kan være derhjemme, er der gode chancer for at vælge at gå videre og bryde ind i et andet hus i stedet. Derfor er det en god strategi at skabe så meget usikkerhed som muligt:

Sæt en timer på lamper omkring huset. Det er ikke nok at tænde en lampe i hallen. De fleste tyve kan hurtigt finde ud af, at du næppe kan danse rundt om juletræet der.
Belysningslamper udendørs. Enten med bevægelses sensorer eller bare en konstant tændt lampe.
Rodde til lidt der hjemme. Hvis tyven kigger ind gennem vinduerne, kan det se ud som om du bare er ovenpå eller måske har kigget ind for naboen. En avis på bordet, tallerkener fremme, sko huller om støj i hallen.
Allier dig med din nabo. Hvis dine naboer er hjemme, kan du bede dem om at tage en lille tur rundt i dit hus senere om aftenen. De er måske stadig nødt til at lufte sine hunde eller bare tage lidt frisk luft.
Hvis det er muligt, kan en nabo parkere sin bil på din indkørsel. Lys indendørs. Et intelligent stik kan stoppe tyven!

Hvis du alligevel føler at det ikke er nok, tøv ikke med at kontakte os så sikrer vi dit hjem fremadrettet med alt det der skal til. Se mere her. 

Bestil sikkerhedstjek

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn