Låsesmed Brønshøj

Søger du en låsesmed i Brønshøj og omegn?

Norh låsesmed Brønshøj er en autoriseret elektriker og låsesmed i Brønshøj der kører i alle bydele rundt om Brønshøj. 

Vi kører i Husum, Glostrup, Vanløse og Rødovre. Søger du efter en dygtig og effektiv låsesmed i Brønshøj der oveni leverer trygge løsninger og arbejde ud af den bedste kvalitet så er du kommer det rette sted.

Norh låsesmed Brønshøj har gennem årens gang mange tilfredse kunder og vi glæder os til at gøre dig til en af dem. Tøv ikke med at kontakte os idag. 

Norh låsesmed Brønshøj er en døgnservice låsesmed i Brønshøj

Døgnservice låsesmed Brønshøj

Norh låsesmed Brønshøj tilbyder 24 timers support til dig i Brønshøj og omegn. Ankomst ca. 20 minutter hvis du bor på Nordvest eller i Brønshøj

Kvalitet ved låsesmed Brønshøj

Norh låsesmed Brønshøj fører de største leverandører på markeder som Ruko, Medeco, Dormakaba og Geze. Alt i låse, alarm, overvågning nøgler og dørautomatik.

Altid et højt serviceniveau

Norh låsesmed Brønshøj er både autoriserede elektriker og låsesmed der går op i høj service hver eneste gang. Det er lige meget for os om det er en stor eller lille opgave

Nicolai låsesmed i Brønshøj arbejder også som autoriseret elektriker og viser en dreng nogle reservedele

Autoriseret elektriker og låsesmed Brønshøj

Vi er din lokale låsesmed i Brønshøj, som altid vil hjælpe i enhver situation med døre og låse!

Låsesmed Brønshøj med både hjerte og hjerne. Vi går op i at levere det bedste indenfor låsesmed til billige låsesmed priser i Brønshøj. 

Vi ser os selve som familiernes superhelte det sørger for at de bliver beskyttede mod både indbrud og hærværk. Vi er der også 24 timer om døgnet hvis du er kommet til at glemme nøglerne indenfor eller hvis du har mistet dem eller uanset hvad dit behov af låsesmed er.

Kontakt Norh låsesmed Brønshøj

Kontakt os og Norh's låsesmed i Brønshøj vender tilbage til dig hurtigst muligt. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

Er du blevet ramt af uheld i Brønshøj? Eller skal du bruge en låsesmed til indbrudssikring?

Vi installerer og servicere låse i alle typer ejendomme, det er lige meget for os om det er en lejlighed, et byggeri, en ville eller industri. 
Alt fra låseservice til nybyggeri, til udskiftning af låse og færdiggørelse af låse og nøgler for at komplettere ældre låsesystemer håndterer vores låsesmede til dagligt. 

Vi har også en bredt produktregister og samarbejdsaftale med alle førende mærker og leverandører inden for låsemed og sikkerhed. Norh låsesmed Brønshøj kan derfor altid tilbyde de bedste og sikreste løsninger efter dine specifikke behov.

Indbrudstyveri og tyverisikring. Desværre stiger antallet af indbrud og skader i Brønshøj. Vi tilbyder tjenester og produkter for at opnå et højt niveau af indbrudssikring. 

Der er mange forebyggende foranstaltninger som du kan tage og der kan træffes for at forhindre er indbrud. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller for at hjælpe dig med at skabe robuste, godkendte og forebyggende omfattende sikkerhedsløsninger. Norh låsesmed Brønshøj tilbyder naturligvis også hurtig og effektiv døgnservice i områderne omkring Brønshøj, så hvis du allerede er blevet påvirket af indbrud eller skader så kan du roligt få hjælp af os.

24 timers døgnservice i Brønshøj og omeg. Norhs låsesmede i Brønshøj rykker ud med desamme!

Vores døgnservice kan hjælpe dig døgnet rundt 24 timer om døgnet, hver dag hele året. På dette tidspunkt kan vi kun garantere direkte service med en kort ventetid på hverdage døgnet rundt.
På andre ugedage og andre tidspunkter af dagen fungerer vores opkald sporadisk. Du er dog velkommen til at prøve at kontakte os.

Serviceaftale ved opkald

For dem af jer, der har brug for kontinuerlig adgang tildøgnservice om aftener, nætter og weekender, skræddersyr vi serviceaftaler til dit behov. En serviceaftale giver dig adgang til en meget komplet service på telefon samt billigere låsesmed priser. Du vil modtage prioriteret opsætnings tid af servicepersonale til handling til dit stede. Du får også bedre kontrol over omkostningerne gennem aftalepriser.

Adgangskontrol hos Norh låsesmed Brønshøj

Adgangskontrol, kodelås, kortlæser og porttelefon, kære børn har jo mange navne. Dette er almindelige vilkår for det, vi i branchen normalt kalder adgangskontrol eller ADK. Vi taler om moderne adgangskontrol systemer og kontrol af dørmiljøer uden nøgler. Åbning af døre styres af berørings fri nøglevasker eller kode i stedet for nøgler. 

I hverdagens tale siger du normalt chip, kort eller elektronisk kode. Adgangskontrol er især relevant ud fra et hygiejnisk perspektiv. Norh låsesmed Brønshøj er autoriserede elektriker og installatører af alle førende mærker som findes på markeder. Vi har en solid erfaring med at finde den bedste løsning i henhold til vores kunders unikke behov og betingelser.

Moderne, fleksibel, sikker og billig låsesmed Brønshøj

Et tilpasset adgangssystem øger din sikkerhed og letter både administration og tilgængelighed i din ejendom. En fremtidssikker løsning med mange fordele såsom: digital adgangskontrol, nøglekontrol  og logfiler. Indgang til indgange og andre offentlige rum kan opdeles i tidszoner og grupper. Elektronisk og mekanisk adgangskontrol kan tilpasses for boligforeninger, boligblokke, erhverv, store virksomheder, kontorer, detailhandel, industrielle bygninger og offentlige lokaler. 

Et system kan dimensioners til at omfatte hundreder af indgange og dørmiljøer, men det kan også være så lille som en enkelt dør til et lager. Du kan også vælge, om du vil have systemet til at være koblet sammen med Wifi og administreret eksternt eller lokalt. Ofte er kortlæsere, porttelefonsystemer og dørautomater integreret, der letter åbningen af døre for for eksempel ældre og handicappede. Salto, Yale Doorman, Assa Abloy og Axessa er nogle af vores leverandører. Norh låsesmed Brønshøj installerer, programmerer, og servicesirer elektronisk adgangkontrol for både boligforeninger, ejendomsselskaber og erhverv i hele København. 

Dine fordele ved adgangskontrol;

 • Chip stedet for nøgler. Du behøver ikke at skifte lås, hvis nogen mister en nøgler. Det sparer både tid og penge.
 • Dørtelefon, hvor du vælger, om besøgende ved porten skal ringe direkte til din telefon.
 • Åbning af en port, hvor beboerne nemt kan lade besøgende komme ind via en applikation.
 • Bookingsystemer, hvor du nemt booker fælles lokaler som vaskerum, klubrum osv. På stedet på en fysisk digital tavle eller på nettet.
 • Alt-i-et, hvor du får et adgangskontrolsystem, kodelås, dørtelefon, alarmkontrol og indgangens i samme kontrolpanel.
 • Tilpasset til handicappede. Du kan nemt indstille åbningstiden og kontrollen af dørautomaterne, så tiden og passagen justeres for hver bruger.

Automatiske døre også kaldt dørautomatik

Dørautomatik er installeret, så døre automatisk kan åbnes og lukkes. Der er flere forskellige typer, såsom svingdør automatisk, skydedør automatisk og dør automatisk til roterende døre.

Dørens automatiske kontrol kan udføres på forskellige måder, f.eks. med bevægelses sensorer, fjernbetjening eller passagesystem.
Dørautomatik installeres normalt i dørmiljøer med meget trafik, såsom indgangsdøre til boligblokke, hoteller, indkøbscentrer, restauranter og butikker. De kan installeres både indendørs og udendørs. Dørens automatiske kontrol er en vigtig del af handicaptilpasningen, da det letter passagen for handicappede.
Norh låsesmed Brønshøj er glade for at hjælpe dig med at vælge den rigtige dørautomatik i henhold til dine unikke behov. Dette kan være en ny installation, service eller erstatning af en eksisterende automatik der er stoppet med at fungere. Norh låsesmed Brønshøj en autoriseret virksomhed der arbejder med dette i hele Storkøbenhavn. 

Dørlukkere til privat og erhverv

En dørlukker er for at lukke døren, efter at nogen er gået ud eller ind. En dørlukning kan med fordel kombineres med både kodelåse og elektriske låseplader, og i mange tilfælde er dette fuldt ud tilstrækkeligt til, at dørmiljøet kan opnå den ønskede funktion.
Norh låsesmed Brønshøj installerer nye dørlukkere samt serviceirer  og vedligeholdelse af eksisterende lukninger. Vi samarbejder med førende producenter af dørlukkere for eksempel: Dormakaba, Geze og Assa Abloy.

Vi tilbyder alt i låse, her åbner en låsesmed Brønshøj en dør og monterer ny lås

Føl dig sikker med en alarm, Norh låsesmed Brønshøj hjælper dig med montering og indkøb

Norh låsesmed Brønshøj har bred erfaring med at tilbyde komplette sikkerheds løsninger til vores alle kunder. Vi installerer alarmer og kameraovervågning i henhold til dine specifikke behov og samarbejder med certificerede byggefirmaer for tyverialarmer, brandalarmer og kameraovervågning. Kontakt os gerne, og vi foreslår, hvordan vi kan integrere dit sikkerhedssystem på en enkel og nem måde. Vi har et autoriseret samarbejde med Norh elektriker Brønshøj.

Sikkerhedsdøre fra Daloc indkøb og opsætning


Døren er den første ting at se på, når man kigger på indbrudssikring. At udskifte en standarddør til en certificeret sikkerhedsdør er at installere god sikkerhed!

En sikkerhedsdør giver også en række andre fordele, såsom forbedret lyd- og luftmiljø og forbedret brandbeskyttelse.
Hos Norh låsesmed Brønshøj samarbejder vi med flere af de bedste producenter af sikkerhedsdøre, både i og uden for Danmark. Vi har rigtigt god erfaring med Daloc sikkerhedsdøre Men ved ikke at blive rettet til kun en leverandør, har vi muligheden for at levere den rigtige dør i henhold til hver enkelt betingelse. På denne måde får du som kunde en sikkerhedsdør, der er tilpasset dine behov, og du behøver ikke at ofre hverken sikkerhed, udseende eller isolering.

Det er vigtigt at huske på at vælge den rigtige sikkerhedsdør i henhold til de forhold, der gælder for dig. Vi hjælper dig med at tage den rigtige beslutning, når det kommer til sikkerheds niveau, materialer og design.

Tyveri og brandsikre pengeskabe fra Herning hos Norh låsesmed Brønshøj


Som med alle sikkerhedsprodukter er det vigtigt, at du vælger den rigtige opbevarings løsning til dine behov. Norh låsesmed Brønshøj har også lang erfaring med sikker opbevaring og kan tilbyde løsninger i henhold til dine unikke behov og ønsker. Vi sælger og leverer pengeskabe til hele landet, men mest i København. Vi arbejder hovedsageligt med de markedsledende leverandører.
Pengeskabe er et almindeligt samlings navn for forskellige typer skabe, der bruges til opbevaring.

For eksempel tilbyder vi:

 • Brandklassificerede dokumentskabe, arkiverings skabe, skabe og hængende mappe skabe.
 • Tyverisikringskab for lettere opbevarings behov.
 • Klassificerende nøgleskabe, sikkerheds skabe, bærbare skabe, serverkabinetter, deponerings bokse, våbenskabe og pengeskabe
 • Computermedieskabe, der f.eks. Beskytter harddiske og USB-flashdrev i tilfælde af brand.
 • Vi har også muligheden for at udvikle specielle løsninger, hvis det er nødvendigt.

Kontakt os for mere info og rådgivning til dit næste sikkerhedskabe!

Gitre løsninger


Gitter som indbrudssikring er den bedste mulighed hvis du bor i villa eller i stueetagen. Derudover kan det virke direkte virke grimt eller være en lækker detalie.

Portene fremstilles i henhold til vores målinger på stedet, da vi sammen med dig gennemgår hvilken løsning og porttype eller gitter, der bedst passer ind i miljøet. Derefter er porten eller gitteret lavet af specielt stål, stålprofiler og fladstål. 

Der er dog ingen begrænsninger på låse, men portene kan udstyres med motorlåse, kodelåse, elektriske låseplader, modullåse eller cylinderlåse, som du ønsker.

 

Rullegitter populært til butikker


En rullerist bruges med fordel, hvor ned lukning er påkrævet med ønsket om at være i stand til at se ind eller at få lys ind. Vores rullegitter kan leveres op til beskyttelses klasse 2 og kan f.eks. Bruges i butikvinduer, indgange og restaurantmiljøer.

Kontakt os for mere info!

Spørgsmål og svar ved Låsesmed i Brønshøj

Nogle ofte stillede Spørgsmål og svar til Norh låsesmed Brønshøj

Arbejder låsesmedene som normal under covid-19?

Senest opdateret; 20 september 2020

Alle Norhs låsesmede arbejder med overholder socialt afstand alt efter regeringens anbefalinger.
Vores 24 timers døgnservice er åben: Vi holder afstand og bruger maske.
Autolåsesmeden er åben: Vi holder afstande vel på plads selvom vi er udenfor og arbejder med køretøjer. 

Mit håndtag er løst + Er et nyt håndtag påkrævet?

Hvis dit dørhåndtag er løst når din dør er åben, skyldes det en defekt antigen en defekt låsekasse eller at skruer er blevet låsesmed tiden, der er måske ved at blive slidt og måske er det behov for en udskiftning. 

Løsning til problemet;

De fleste tilfælde af slidte håndtag når døren er åben kræves der ikke et nyt håndtag. Som regel skyldes det løse skruer. 

Er døren i forvejen låst og du mangler en nøgle så kræver denne type dørhåndtagsproblem en  specialiserede låsesmed, Norh låsesmed Brønshøj kan hjælpe, vi åbner døren med det absolutte minimum af skader.

Jeg har knækket nøglen i låsen hvad gør jeg?

1. Skal jeg selv fjerne den ødelagte nøgle fra at låsen?

Det er ofte en stor risiko at tage, da et forsøg på at fjerne en ødelagt nøgle selv kan være det værste, du kan gøre, da det kan skade de interne komponenter i låsecylinderne, hvis det sker, kæves det en helt ny lås. 

Et forsøg på at fjerne en nøgle selv kan lede til at den ødelagte del af nøglen skubbes længere ind i låsen og gør derfor låsesmedens job med udtrækning lidt mere tidskrævende og koster dig derfor også mere. Det er dog billigere at bestille Norh låsesmed Brønshøj, end at forsøge selv og efterfølgende udskifte hele låsen. 

2. Nøglen er knækket i låsen – Kan en låsesmeden i Brønshøj fjerne nøglen?

Det enkle svar på dette spørgsmål er ja, en låsesmed kan normalt fjerne en ødelagt nøgle, der er knækket i en lås.

Vi hos Norh låsesmed Brønshøj har specialværktøjer der gør denne opgave relativ nem. Vi er bekendte med mange forskellige typer låse, vil derfor kende den nemmeste måde at fjerne nøglen på. 

Norh låsesmed Brønshøj  vil være i stand til at fjerne knækkede nøgler fra alle typer låse såsom:

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn