Indbrud 2020 indbrudstatistik

Her kan du læse om indbrudstatistik 2020

Norh låsesmed er en erfaren låsesmed i København kører i alle bydele så som Amager, Vesterbro, Nørrebro, Herlev og Hellerup osv. Vi hjælper gerne både privat og erhverv med indbrudsikring. 

Låsesmedene

Indbrud 2020, bedre tal end 2019
Indbrudstatistik 2020 læs om det her.

Nye tiltag udviklet at Botryg

I bund og grund vil vi selvfølgelig alle helst slippe for at skulle tænke på indbrud 2020. Det kan gøre os utrygge og nervøse. Og vi kan måske ønske at vi havde mere penge til at købe både sikkerhedsdøre, alarmer og overvågning. Botryg har dog fundet billig løsning som kan hjælpe lidt på problemen med utryghed.

Nabohjælp er forebyggelse med mennesker i centrum. Det er naboskab, tillid, sammenhold og samarbejde, og det er det af en helt simpel grund – det er det, der virker. En tyv er kun interesseret i dine værdier – han vil for alt i verden undgå at blive set eller genkendt. Præcis derfor virker mennesker forebyggende.

Corona tider gør det svært for indbrudstyvene!

Markant fald i indbrudstal 2020

Corona tider gør det svært for indbrudstyvene! Det er rigtigt dejlig statisik vi som låsesmede kan læse. Der generelt oplever stor sorg hos kunder ude i Storkøbenhavn der blevet ramt af et ubehageligt indbrud. Antallet af anmeldte indbrud i private hjem er faldet meget årets første måneder hvis man kigger i statistik danmarks statistikbank. Corona er formentlig den største del af en forklaring. Danskerne er blevet sendt hjem og gør det derfor svært for indbrudstyvene at slå til.

Faktum er også at de fleste af os er blevet bedre til at sikre vores hjem imod indbrud. Vi installerer stærkere låse og bruger låsesmedenes hjælp. Norh låsesmed har selv mærket af denne tendens på sine arbejdsopgaver. ”det er ikke så tit mere at jeg skal ud og tage mig af forsikring sager. Det er faktisk rart og det føles som at jeg og mine kollegaer i branchen har gjort det godt” siger låsesmeden hos Norh.

Vi skal huske på at når vores almindelige hverdag kommer tilbage igen efter Corona , så må tyverne nok være meget motiverede

Da de i det sidste stykke tid har haft meget tid til at planlægge nye indbrud og måske være desperate for at lave penge. Dette er en god grund til at tage tiltag og sikre sig selv og sit hjem lidt ekstra en tidligere. I hvert fald i den grad at tyven vælger en anden dør eller et andet område. Sådan fungerer virkeligheden jo desværre.

Indbrudstatisk 2020 viser de laveste tal på 30 år

Dårlige tider for indbrudstyve at gøre karrire. I første kvartal 2020 blev der på landsplan anmeldt 5.496 indbrud i private hjem. Det er et fald på 16 procent i forhold til første kvartal sidste år. I 2019 havde Danmark det laveste antal indbrud i mere end 30 år. Og tendensen med færre indbrud fortsætter her i starten af 2020 og forstærkes efter alt at dømme af Corona.

Naturlig nabohjælp- perfekt under corona

Siden Danmark lukkede ned den 11. marts, har mange danskere holdt sig hjemme det meste af døgnet. Vi er mere i haven, vores biler er parkeret ved huset, og der er liv i nabolaget. Samtidig har vi set mange eksempler på godt naboskab. Hvor vi fået mere kontakt med vores naboer. Vi har gjort indkøb til vores nære og fået en bedre kontakt til dem ved siden af.

Da mange danskere fortsat er mere hjemme end hvad de plejer og bruger mage ekstra tid på at vedligeholde hus og have. En del fokuserer også på at få udført den der sikkerheds tjek osv. Hvilket er en meget god idé nu når Corone forhåbentligt er forbi. Og tyverne nok vil være super motiverede igen.

5 gode råd til hvordan du kan stille dig mere sikkert fremover, også efter Corona

  • Vær en god nabo, så er sagsynlinheden større at du får dine gode gerninger tilbage
  • Tænd lys ude, og trim hækken så at tyven ikke kan få arbejde uden at blive forstyrret
  • Gør det svært at bryde ind med gode låse og stærke dørkarme/døre
  • Ring 114 ved mistanke om er pågående indbrud
  • Få et sikkerheds tjek hos låsesmeden, Norh låsesmed tilbyder gratis sikkerheds tjek

Du kan kontakt en af vores låsesmede hvis du ønsker et gratis sikkerheds tjek f.eks. Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro og Vesterbro.

Trygt hjem med indbrudsikring. Læs om indbrud 2020 her

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn