Låsesmed Fredericia

Din låsesmed i Fredericia og omegn.

Norh din lokale låsesmed Fredericia Norh låseservice & låsesmed har det seneste årrække startet op flere afdelinger i trekantområdet, det vil sige i Vejle, Kolding, Middelfart og Fredericia. Værkstedet og kontoret i Fredericia og i Vejle, har to låsesmede/sikkerheds tekniker med speciale indenfor videoovervågning & alarmsystemer. Hvilket vores kunder, og ikke mindst vores erhvervskunder i trekantområder har været meget glade overfor.

Låse Fredericia

DIn låsesmed i Fredericia, Kolding og Velje

Går du selv i overvejelser om installation af et overvågningskamera eller alarm -system, tøv ikke med at kontakte Norh låseservice og låsesmed Fredericia, vores låsesmed skræddersyr nemlig løsninger til både private og erhvervs kunder. I kan læse mere om overvågningskamera længere ned på siden og om vores alarmsystemer her. Hvad vores kunder mener om låsesmed Fredericia Norh låseservice & låsesmed Fredericia, er oprindeligt et sikkerheds firma som startede op i København som en låsesmeds butik ud af tre ildsjæle oprindeligt fra trekantområder og Fredericia, for et par år siden, men har vokset sig stort gennem de sidste på år, og udvidet sine ydelser indenfor sikkerhed, Norh låseservie & låsesmed København, tilbyder alt indenfor sikkerhed og andre ydelser som elservice samt vagtservice. Norh låsesmed er på tidspunktet Danmarks bedst bedømte låsesmed og nu findes vores låsesmeds services også tilgængeligt i Fredericia.

Låsesmed Fredericia, klarer alt i låsesmed billigt.

Her kører Norh låsesmed Fredericia

Vi har nemlig oplevet forespørgsler på tjenester på låsesmeds arbejde fra Fredericia hele vejen til København.

“Sjældent man oplever så god en service, jeg ringer på en hverdag optil en påske, og aftaler at få skiftes låse i mine døre, og får fat i en meget flink og behjælpelig mand og laver en aftale med ham om han skal komme om lørdagen, desværre bliver jeg nød til at få skiftes låsene fredag i stedet, jeg skriver til ham torsdag aften kl 23 og spørger om de kan komme i morgen, ingen problemer de står her dagen efter kl 12, som er en helligdag, prisen er stadig den samme helt fair pris selvom det er helligdag!! TAK i har reddet min påske! Det kalder man sgu god service!!” /Pernille,

Fredericia er en af de mest udsatte kommuner i Danmark i forhold til indbud

Realdania-selskabet Bolius har udarbejdet en statistik, som placerer Fredericia på en 28. plads, når man ser på antallet af indbrud per indbygger på landsplan; “Fredericia – 90 gange blev der begået indbrud i en ejendom i Fredericia i årets første tre måneder, og 66 gange havde tyvene heldet med sig i de seneste tre måneder.

Statistikken viser dermed et lille fald i forhold til første halv år i 2015, men Fredericia placerer sig stadig øverst af politikredsens kommuner, når man ser på antallet af indbrud per indbygger.” Den bedste måden ar sikre sig mod indbrudt er at førebygge, det vil sige gøre det sværere for tyven, og afskrække den.

Norh låseservice & låsesmed Fredericia udarbejder for alle vores kunder en gratis sikkerheds tjek og det gælder både private hjem og erhvervs bygninger

Når i bestiller en sikkerheds tjek af os vil vi sende ud en låsesmed/sikkerheds teknikker til den adressen du ønsker at få lavet en sikkerheds tjek på og her fra vil i få en rapport med forslag på forbedringer og et uforpligtende tilbud fra Norh, på de der kan gøres helt praktisk for at holde tyverne væk og sikre dine lokaler eller din bolig . Nogle ganger er det nemlig også kun små middel der skal til, de middel vil vores låsesmed med glæde informere dig omkring.

Ydelser i Fredericia, låsesmed med speciale i overvågningskamera samt alarmsystemer Norh låseservice & låsesmed i Fredericia udfører alle klassiske opgaver indenfor en låsesmeds fag, det vil sige vi klarer at lukke din dør eller anden genstand op eller at skifte din lås ud. I Fredericia ligger dog vores ekspertise & speciale i installation og viden omkring overvågningskamera samt alarmsystemer.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn