Låsesmed Skovlunde

I Skolunde kører vores låsesmed 24 timer om døgnet

Når du ringer, kan du have tillid til vores låsesmed i Skovlunde der har over 35 års ekspertise indenfor låsesmed.

Leder du efter en låsesmed eller sikkerhedsspecialist til dit hjem eller din virksomhed? Vi vil give professionelle, pålidelige og hurtige låsesmede, sikkerhedsalarmer, TVO, pengeskabe, adgangskontrol og låsesystemer. 

Nicolai låsesmed Skovlunde udfører låsesmed arbejde på boligkvarter

Vi tager altid telefonen

Ring til Norh låsesmed Skovlunde hvis du har behov af akut låsesmed hjælp. Vi tager nemlig altid telefonen og rykker ud på akutte låsesmed ærinder i Skovlunde.

Ankomst 20 minutter

I Skovlunde behøver du ikke vente i lang tid på at få hjælp af en dygtig og effektiv låsesmed. Vi er fremme på din adresse i Skovlunde indenfor 20 minutter når du ringer til os.

Altid høj service

Vores låsesmed Skovlunde går op i kvalitet men også i at yde god service. Det er vigtigt for os at alle vores kunder føler sig vel tilpas.

autolåsesmed skovlunde 24 timer i døgnet

Garanti og høj kvalitet

Norh låsesmed Skovlunde din seriøse pålidelige låsesmed

Vi tilbyder helt op til seks ås garanti. Hos Norh låsesmed Skovlunde er vi stolte af kvaliteten af de produkter, vi sælger og installerer, og kvaliteten af vores håndværk. Vi er så sikre på vores arbejde at vi tør tilbyde alle vores kunder i Skovlunde helt op til 6 års arbejds- og installationsgaranti.
Licenserede, forsikrede og erfarne låsesmede i Skovlunde med fuld udrustede servicebiler.

Behov for en lokal låsesmed i Skovlunde? Ring nu på;

Om Norh låsesmed Skovlunde

Vores låsesmede har givet dig pålidelige sikkerhedsløsninger op i 35 år som låsesmed København og i Skovlunde. Vi er lokalt ejet og drevet med et landsdækkende netværk, så vi kan være ved din dør med alle de produkter og den ekspertise, som du har brug for (både til privat og erhverv) til at løse alle dine sikkerhedsbehov.

Alle ansatte hos Norh låsesmed Skovlunde står bag alt, hvad vi sælger med uovertruffen garanti, service, vedligeholdelse og reparationer. Stol på, at Norh låsesmed Skovlunde holder dit hjem, din virksomhed og din bil sikker. 

Ydmyg og fleksibel låsesmed i Skovlunde

Vi er en ydmyg og fleksibel låsesmed, der ikke prøver at sælge på vores kunder mere en hvad de har behov for af låse og sikring. Vi kommer dog stadigt med uforpligtigende rådgivning indenfor det nyeste i låsesmed branchen. For at sikre, at alle ansatte låsesmede er opmærksomme på de nyeste tilgængelige oplysninger i vores branche, opgraderer de løbende deres viden og færdigheder ved at deltage i planlagte træningsprogrammer, som gavner både dem og vores kunder. Vi er et nu et team som kører i hele Storkøbenhavn, som hver for sig yder låseservice i Københavns alle bydele, inkl. Skovlunde. Alle vores låsesmede er tilgængelige for øjeblikkelig kontakt og udrykning efterfølgende, vi vil tilbyde vores kunder hurtig og fuldt garanteret service.

Vores servicebiler har alt hvad der skal bruges i låse

I stedet for at have flere dyre værksteder sørger vi for at have alt hvad der skal bruger i vores servicebiler, som alle er strategisk placeret til at yde låseservice til nærliggende kunder. Derfor er vi sjælden langt væk fra dig i ved behov af låsesmed Skovlunde. 

Hvorfor Norh låsesmed Skovlunde?

  • Med over 35 års erfaring og et flertal af servicebiler både lokalt i København, Skovlunde og på landsplan, så har vi et stort netværk af specialiserede tekniker og låsesmede, der holder sig orienteret om branchens nye trende. 
  • Norh låsesmed Skovlunde har etableret relationer med låse- og nøgleproduktionsvirksomheder over hele verden.
  • Vi er meget professionelle og drivne.
  • Hver låsesmed har været igennem omfattende uddannelse.
  • Autoriserede ved sikkerhedsstyrelsen. 

Låse reparation og installation -Sæt ikke din sikkerhed på spil

Sæt ikke din sikkerhed på spil– lad en uddannet professionel installere eller reparere dine låse korrekt til  minimal tid og pris.

RING TIL OS PÅ 22 22 28 68

Elektroniske låse ved låsesmed i Skovlunde

Vil du tage dit hjems sikkerhed til det næste niveau? Glemmer du tit dine nøgler eller er du træt af at slæbe dem rundt i lommen? Elektroniske låse og dørlåse er en yderst praktisk, samt en meget sikker mulighed for dig!

Afhængigt af den model, du vælger, kan disse låse typisk åbnes ved hjælp af en pinkode, kort eller chip, og eventuelt også din mobiltelefon med Bluetooth-kompatible modeller. Selvom at disse låse er batteridrevne, behøver du ikke bekymre dig, da de vil advare dig i god tid før når batteriet er ved at blive lavt, så du ikke bliver låst ude. De har også typisk en almindelig mekanisk lås eller en måde at tilsidesætte låsen i tilfælde af batteriet dør uventet, mens du er ude af hjemmet. 

Kontakt vores låsesmed Skovlunde i dag og få et gratis tilbud!

Vi leverer lås reparation og installation samt låsesystemer, 24 timer i døgnet til både privat og erhverv. Hvis det er nødvendigt at få en repareret eller et helt nyt installeret, så må du ikke sætte din sikkerhed i fare ved ikke at have arbejdet udført af en professionel. En uddannet, certificeret  professionel låsesmed bør installere dine låse korrekt på minimal tid og pris. Norh låsesmed Skovlunde kan installere eller reparere alle låsetyper, mærke  og modeller der findes!

Vores døgnvagt låsesmede er fleksible, hurtige og pålidelige. De har alt det udstyr, de har brug for til at installere eller reparere dine låse hurtigt og korrekt. Vi tilbyder heriblandt;

Låst dig selv ude i Skovlunde?

Ødelæg ikke dit vindue! Låst ude af dit hus på grund af en tabt, brudt eller stjålet nøgler?
Vi giver praktisk og billig låseservice 24 timer om døgnet og kan åbne både din bil og dør samt postkasselås. 

Norh låsemed Skovlunde tilbyder døgnvagt låseservice i Skovlunde

Norh Låsesmed Skovlundes bedste tips til alle børnefamilier i Skovlunde

Som forælder forsøger du helt sikkert at gøre alt, hvad du kan for at beskytte dine børn. Vi alle der har børn ved også, at det ikke altid er den nemmeste opgave. Her er et par punkter, vores låsesmed i Skovlunde synes er gode og kan være vært at gå igennem med dit barn, når det handler om sikkerhed i hjemmet.

Hvem taler børnene med både i virkeligheden og online?

Norh Låsesmed Skovlunde ved at teknologi spiller i dag en så vigtig rolle i børns liv. Det kan være svært som forældre at følge med i de seneste spil osv, som de er involverede med. Undervisning af vores børn om sikkerhed både online og i det virkelige liv er en afgørende faktor for en sikker dagligdag. I dag er det simpelheden ikke nok at kun lære sine børn at de ikke skal acceptere slik fra fremmede, som var den advarsler de fleste mennesker fik før henne. I dag kan det nemlig være svært for folk at genkende fare, det gælder for både børn og voksne.

Forståelse af, at visse oplysninger er bedst ikke diskuteres offentligt, såsom det faktum, at sidedøren er aldrig låst, eller ingen vil være hjemme i en længere periode. At starte en samtale om sikkerhed og tryghed i en ung alder hjælper med at holde alle i familien lidt sikrere. Det kan også åbne op for klar kommunikation og tillid, så dine børn føler sig trygge til at komme til dig med noget, de kan være bekymret over.

Hvordan er dit hjem sikret?

Det er en god idé at kigge igennem sammen med dine børn, hvordan huset holdes sikkert, de fleste af os er gode til at sikre vores mindste fra skarpe kante osv. Vi kan dog ikke glemme vores større børn. Selv fra en ung alder kan det være godt at begynde at lære dem om sikkerhed i hjemmet alt fra el sikkerhed til indbrudssikring. Gennem at holde dem engageret eller at give dem en opgave at tage ejerskab af, når det kommer til at lukke dørene, både når de kommer hjem eller forlader hjemmet.  

Ved at skabe disse rutiner lærer de god sikkerhedspraksis tidligt. Hvis du bestiller en låsesmed Skovlunde til et sikkerhedstjek så vil vores låsesmede genre involvere dine børn i hvordan vi tænker i forhold til sikkerheden i dit hjem. Disse typer af opgaver er Norh Låsesmed Skovlunde glade for at tage os af!

Hvad skal de sige, når de åbner døren?

Undervisning børn, hvordan man kan åbne døre når fremmet ringer på og hvad man skal (og hvad man ikke skal) sige er vigtigt. Det er absolut værd at tilføje dør hilsener til børnene sikkerhed tjekliste, før du overveje at lade dine børn blive hjemme af sig selv. Det en fin balancegang, når det kommer til at undervise børn om sikkerhed i hjemmet. Vi ønsker ikke at terrorisere og skræmme vores børn, men samtidig er vi nødt til at uddanne dem, at der er nogle farer ude i verden.

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent for tidsbestilling)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Ofte stillede spørgsmål til Norh Låsesmed Skovlunde

Spørgsmål:

“Jeg har låst mig ude er lørdag aften, kan Norh Låsesmed Skovlunde hjælpe?”

Svar:

“Du kan altid ringe til os, hvis vi ikke har travlt med en anden opgave så kan du regne med vores hjælp indenfor få minutter i Skovlunde.”

Spørgsmål: 

“Hvad koster en låsesmed i Skovlunde?”

Svar:

“Vi udarbejder altid faste priser til vores kunder, ring til os og få en låsesmed pris på din opgave!”

Spørgsmål:

“Hvilke betalingsmuligheder har jeg?”

Svar:

“Bankoverførsel, kontant eller fakturabetaling, alt efter aftale og opgavens omfang.”

Spørgsmål:

“Er Norh Låsesmed Skovlunde autoriseret?”

Svar:

“Ja, vi er en autoriseret el-installatørvirksomhed, der kræves dog ingen autorisation indenfor låsesmed, vi arbejder dog med kvalitetssikring hver eneste dag indenfor både låsesmed og el.”

Spørgsmål:

“Har i garanti på jeres produkter?”

Svar: 

“Ja, vi har valgt at have helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser.”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn