Låsesmed Taastrup

Lokal låsesmed Taastrup og omegn.

Velkommen til Norh Låsesmed Taastrup. Leder du efter en lokal låsesmed i Taastrup? Med over 35 års brancheerfaring er Norh Låsesmed Taastrup en af de mest betroede låsesmede i København. Vi leverer hurtig og venlig service 24 timer i døgnet for både bolig-, forretnings- og offentlige kunder.

Som førende låsesmed på sikkerhedsmarkedet har vi et stort lager af reservedele, låse og nøgler det vil sige til alt hvad der skal bruges ved en akut situation. 

Lokal Låsesmed Taastrup er i en byggehandel.

24 timers låseservice

Ring til Norh Låsesmed Taastrup hvis du skal bruge låseservice akut, for eksempel hvis du har låst dig ude.

Kort ventetid

I Taastrup kan vores døgnlåsesmed være på plads indenfor en haltimes tid, ring for hurtig hjælp.

Service og kvalitet

At leverer god service er lige så vigtigt for vores låsesmed i Taastrup som at leverer høj kvalitet!

Låsesmed Taastrup har monteret et dørhåndtag

Har du brug for en akut låsesmed i Taastrup?

Er du låst ude af din ejendom eller bil uden for åbningstid? Ring Norh Låsesmed Taastrup

Uanset hvilken type af nødsituation du er i, så er vores låsesmed i Taastrup her for at hjælpe. Hvis du finder dig selv låst ude af dit hjem, bil, forretning, en af vores dedikerede låsesmede der, uanset hvor stor eller lille jobbet.

Vi tilbyder en række beredskabstjenester for at imødekomme din låsesmed situation, herunder:

  • Autolåsesmed akut
  • Omkodning af dine låse
  • Opsætning af ekstra og ny lås
  • Oplukning af dine låse

Norh Låsesmed Taastrup er glade for vores kunder i Taastrup

Taastrup eller Tåstrup er en bydel der ligger på Nordøstsjælland, Taastrup er beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup. Høje Taastrup og Taastrup er vokset sammen og har i 2020 i alt 34.364 indbyggere og er en del af Høje Taastrup Kommune under Region Hovedstaden.

Taastrup er en bydel der er vokset op omkring Taastrup Station, hvorved de oprindelige landsbyer Valby. I mange år efter stationens anlæggelse i 1847 blev den kaldt Køgevejens Station, idet den ligger nær den gamle landevej Køgevej

Det sker altid på det værste tidspunkt… Også i Taastrup

Låst ude? Eller har du mistet nøglerne til din bil? Derfor har du nu brug for at få dine låse ændret? Uanset årsag og uanset nødsituation og behov af en låsesmed i Taastrup, så vil du formentligt have nogen til at hjælpe dig så hurtigt som muligt, og du har brug for en lokal låsesmed firma som du kan stole på. Norh Låsesmed Taastrup er klar til at reagere på dit problem 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Vi har fuld udstyret biler og faglærte tekniker til rådighed!

Hvis du er låst ude, skal du ikke være flov. Så mange af vores kunder bliver flove, hvis de har kommet til at låse deres nøgler inde huset eller bilen, vi beskæftiger os med dette hele tiden og vi ved at det kan ske for alle, selv låsesmed. Vi ved også, at du har travlt og har mange ting at se til og  det er derfor, vores Låsesmed Taastrup altid gør det til en første prioritet at få en låsesmed til dig så hurtigt som vi kan – normalt inden for 15 – 30 minutter!

Med så mange ting sker i vores travle liv, er det nemt at låse sig selv ud, og det sker ofte på det værst tænkelige tidspunkt. 05:00 onsdag morgen, søndag eftermiddag, juleaften? Det er der, vi kan hjælpe! Norh Låsesmed Taastrup har altid en låsesmed nær dig til at hjælpe på alle disse tidspunkter!

Norh Låsesmed Taastrup er glade for vores kunder i Taastrup og omegn!

Adgangskontrol både mekanisk og elektronisk

Et digitalt adgangskontrolsystem giver dig kontrol over adgangen til dine lokaler med hjælp at software. Fordelene ved et adgangskontrolsystem gør det til en klog investering for  virksomheder. Ved at kontrollere, hvem der går hvor hen, kan du gøre mere end at øge sikkerheden både i forhold til både de ansatte, dine kunder og uvelkomne gæster.

Digital adgangskontrol med software kan:

  • Beskytte dine ansatte og kunder ved at holde uønskede besøgende ude af kontrollerede områder og ved at holde personalet fri af potentielt farlige områder som maskinrum
  • Forbedre produktiviteten ved at begrænse uønsket trafik for at holde områder klare for dem, der har brug for at bruge dem. Du kan endda konfigurere tidsbaseret adgang
  • Nemmere kassere og skabe nye “nøgler”

Mekaniske låsesystemer hos Norh Låsesmed Taastrup

Mekaniske låse er de låse som vi primært ser i boligkomplekser. Vi opsætter og kode mekaniske låsesmed til både privat og erhverv, samt andelsforeninger, ejerforeninger eller andre typer af boligforinger. Vi bruger os bland andet af produkter fra Ruko, eller andre store leverandører der findes i dag. Vil du læse mere om mekaniske og elektroniske låsesystem så er du velkommen til at gøre dette på denne side. 

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent for tidsbestilling)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Ofte stillede spørgsmål til Norh Låsesmed Taastrup

Spørgsmål:

“Jeg har smækket mig selv ude, kan Norh Låsesmed Taastrup hjælpe?”

Svar:

“Du kan altid ringe til os, hvis vores låsesmed i Taastrup ikke har travlt med en anden opgave så kan du regne med vores hjælp indenfor kort tid.”

Spørgsmål: 

“Hvad koster en låsesmed priserne i Taastrup?”

Svar:

“Vi tilbyder altid faste priser til vores kunder, ring til os og hær hvad din opgave kræver få en pris på din låseopgave !”

Spørgsmål:

“Hvilke betalingsmuligheder har jeg?”

Svar:

“Bankoverførsel, kontant eller fakturabetaling, alt efter aftale og opgavens omfang.”

Spørgsmål:

“Er Norh Låsesmed Taastrup autoriseret?”

Svar:

“Ja, vi er en autoriseret installatørvirksomhed der arbejder med kvalitetssikring hver eneste dag både indenfor låsesmed og el.” 

Spørgsmål:

“Har i garanti på jeres produkter?”

Svar: 

“Ja, vi har op til 6 års garanti på vores almindeligste låsesmed ydelser.”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn