Låsesmed Nordvest, Låsesmed Bellahøj og Låsesmed Bispebjerg og Emdrup

Hurtig låseservice i områderne omkring Bispebjerg og København NV

Norh låsesmed Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup (Låsesmed Nordvest) er et privatejet låsesmed, elektriker og servicevirksomhed i København, der blev grundlagt i starten af år 2000. Norh låsesmed Bispebjerg, låsesmed Bellahøj og låsesmed Emdrup (Låsesmed Nordvest) tilbyder professionelle sikkerheds løsninger, hvad der angår indbrudssikring, låsesystemer, montering af nye låse, adgangskontrol, sikkerhedsdøre, postkasselås osv. Med vores brede kompetence indenfor låsefager påtager vi os opgaver, der øger din sikkerhed. Vi kort fortalt alt i sikkerhed til både private kunder og erhvervs kunder i hele Storkøbenhavn. 

Nicolai låsesmed Bispebjerg, Emdrup og Bellhøj hjælper alle kunder med låse i Nordvest

24 timers udrykning af låsesmed Nordvest

Er dit ærinde og behov af låsesmed Nordvest og områderne omkring Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup akut ring nu.

Låsesmeden i Bispebjerg ankommer indenfor 30 minutter

Vores låsesmede nyder at yde god låseservice og gør vores yderste for at være hurtigt på plads der du skal bruge hjælp, hvis du for eksempel er kommet til at smække eg ude.

Vores låsesmed Nordvest er erfaring og leverer bedste kvalitet

Vores låsesmed Nordvest udfører altid arbejde af bedste kvalitet af de største producenter, vores kunder er tilfredse hos Norh.

Låsesmed Nordvest, kører som låsesmed Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup

Nordvest Låsesmed Bellahøj, låsesmed Bispebjerg og låsesmed Emdrup

Din sikkerhed er vores ansvar, låsesmed til lave priser os Norh låsesmed Nordvest

Kontakt altid en autoriseret virksomhed eller certificeret låsesmed, når du har behov for at beskytte dit hjem mod indbrud. Norh låsesmed Bispebjerg er en autoriseret installatør virksomhed og låsesmed, derfor vægter vi sikkerhed højt. Når du bruger vores låseservice får du hjælp til at finde de rette produkter og har garantier for, at installationen udføres korrekt. Du får også hjælp af vores låsesmed i Bispebjerg til alle de grundlæggende krav, som de fleste forsikringsselskaber stiller til dit hjem eller køretøj.


Hver dag, året rundt, rammer desværre indbrudstyven blandt andet villaer, lejligheder og diverse køretøjer. Værdigenstande og juveler forsvinder, huse og biler bliver vandaliseret. Og det er de udsatte der bliver nød til at betale med både sin værdifulde tid og penge. Vi hos Norh låsesmed Bispebjerg lover at sikre dit hjem bedst muligt når du hyrer os i Emdrup, Bellahøj eller i Bispebjerg. 

Kontakt Norh låsesmed Nordvest, Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup

Kontakt Norh låsesmed Nordvest gennem at udfylde formularen, så vender en låsesmed tilbage til dig via mail eller telefon hurtigst muligt

Vores låsesmede kender din bydel, vores låsesmede kører hver dag i; Bispebjerg, Emdrup og Bellahøj

Norh låsesmed Bispebjerg

Bispebjerg er en administrativ bydel i København med 54.583 (2016) indbyggere. Bydelen dækker et areal på 6,83 km2 med en befolkningstal i alt på 7.227 indbyggere pr. km2. Bispebjerg udgør den nordligste bydel i Københavns Kommune og rummer ca. 9 procent af kommunens 632.340 indbyggere. I Bispebjerg kan Norh låsesmed Bispebjerg være fremme indenfor 20 minutter ved akutte låseudkald. Alt efter trafikken. 

Norh låsesmed Bellahøj

Norh låsesmed Bellahøj kan i de fleste tilfælde ankomme ved akutte udkald omkring ca. 20 minutter efter da du ringer til os og sender en sms med din adresse, så løber vores låsesmed Bellahøj nærmest ud af døren for at køre ud til dig. Bellahøj er et område i Københavns Kommune, der blandt andet er kendt som hjemsted for Danmarks første højhusbyggeri. 

Stedet har 1938-67 haft et årligt dyrskue for hele Vestegnens landbrugere. Dette område er idag opdelt i en campingplads, hvor der udenfor sæsonen er en årligt kræmmermarked. Resten af området udgøres af sports centeret Grøndal MultiCenter, der blev bygget af Københavns Kommune år 1965 til brug som kongrescenter og fungerede under navnet Bella Center, indtil kommunen i 1975 på Amager havde en ny og større centerbygning klar til at overtage funktionen og navnet. Hvor vandtårnet tidligere lå, har man nu fået boligområdet Bjerglandsbyen.

Norh låsesmed Emdrup

Emdrup er en bydel beliggende i den nordvestlige del af Københavns Kommune. I bydelen ligger Emdrup Kirke, Emdrup Station samt Emdrup Sø, der blev opdæmmet i 1550 for at sikre København en ordentlig vandforsyning. Byen er en del af Emdrup Sogn. Norh låsesmed Emdrup, kører ud til dig i Emdrup med desamme og ankomsttider er ca. den samme som i Bellahøj og i Bispebjerg.

Kilde og info om bydelene; Wikipedia og Danmark Statistik 

Montere en låse udendørs døre

Ønsker du at inbrudssikre dig hjem eller dine erhvervslokaler i Bispebjerg, Bellahøj eller i Emdrup?

Som låsesmed i Bispebjerg kender vi at det kan være vanskeligt at forhindre kriminalitet billigt og fuldstændigt. Den dygtige indbrudstyv er en dygtig detektiv, desværre og kommer også ind i de mest sikrede fort. Men de fleste indbruds tyver undgår de sværere villaer og lejligeder. Derfor en vores ydelser som låsesmede meget effektivt, da du 9 ud af 10 gange undgår indbrud hvis du investerer lidt tid og resurser i din sikkerhed. Den tilfældige tyv, der ser, at huset er tomt, eller at døren og låsen er af dårlig kvalitet eller bare ikke er blevet låst-

Gennem nogle få enkle foranstaltninger og tiltag fra vores låsesmed Bispebjerg, låsesmed Bellahøj og låsesmed Emdrup er risikoen minimal for indbrud i dit hjem eller i dine lokaler.

Låse og nøgler ved indflytning- Norh låsesmed Nordvest bedste tips

Som ny boligejer kan du faktisk aldrig være sikker på, om du har fået lov til at overtage alle nøgler der er i omløb. Begynd derfor altid med at udskifte alle låsecylindre og nøgler på alle udvendige døre inklusive gårdhave, gårdhave og garageporte. Eller få en omkodning af låse udført af vores låsesmed Nordvest, låsesmed Bispebjerg.

En god beskyttelse for dine nøgler i fremtiden er at få kopibeskyttede låse, hvis du ikke allerede i forvejen har låse med kopibeskyttelse så kan vi montere det for dig. Så har du en stor chance for at få dine nøgler tilbage altid, selvom du låner dem ud til håndværkere eller hvis du mister dine nøgler for en periode. 

Når du udskifter dine låse, skal du skifte til såkaldte “godkendte låse”, som er testede og certificerede låse, der fås hos din låsesmed. Kontroller alle vinduer og døre, som du kan nå fra stueetagen eller anden overflade, som du kan stå på. Mange låse der findes på markedet idag er desværre ikke dirkefri og kan derfor på få minutter åbnes af den uvelkomne gæst; indbrudstyven.

Norh låsesmed Bispebjerg og omegn anbefaler; Sikre produkter fra de bedste leverandører

De bedste leverandører af sikkerhedsprodukter til døre, låse, gitre og indbrudsalarmer, anbefales. Når du bruger produkter fra Assa Abloy, Medecco, Evva og Dormakaba osv. ve du, at produktet er certificeret og testet, oveni så får du en lang garanti på holdbarheden. Norh låsesmed Emdrup, Bellahøj og Bispebjerg bruger sig kun ud af de største og bedste leverandører på markedet.

Låsesmedene som er ansatte hos Norh har lang erfaring eller træning som låsesmede og vi tilbyder i Storkøbenhavn følgende ydelser;

  • Nye låse og låsesystem
  • Dørlukke og dørautomatik
  • Biloplukning
  • Porttelefoner 
  • Alarmsystemer
  • Adk
  • Overvågning
  • Reparation af lås
  • Udskifting af lås
  • Opsætning af kasselås
  • Sikkerhedsdøre
  • Gitre
  • Elinstallationer
 

Du kan se en oversigt om de fleste af vores ydelser her på denne side. Norh låsesmed Nordvest kører ikke kun i Nordvest, vi kører i de fleste Københavnske bydele og tilbyder låsesmed på Amager og låsesmed på Nørrebro som nogle eksempler. 

Har du smækket dig ude eller skal du bruge en anden service hurtigt ring os på;

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn