Låsesmed Albertslund og låsesmed Vallensbæk

Hurtig service og udrykning
hos Norh låsesmed Vallensbæk og Albertslund

Låsesmed Albertslund og i Vallensbæk kommune. Norh låseservice og låsesmed Albertslund, en lokal låsesmed Vallensbæk og Albertslund. Har du brug for en hurtig låseservice? I de tilfælde så er hjælpen ikke mange minutter væk fra dig uanset hvad der har sket.

Låsesmed Vallensbæk og i Albertslund

Norh -Din Sikkerhed, Vores Ansvar

Måske har du mistet din nøgle, smækket dig ude eller måske har du blevet ramt af et anden kedeligt uheld som f.eks. et røveri eller et indbrud, og pludseligt er det et behov af en autoriteret låsesmed akut. Og det skal bare gå stærkt for hjælpen at nå frem. Skal du bruge en låsesmed Albertslund eller en låsesmed Vallensbæk, så kan Norh hjælpe. 

Norh låsesmed Albertslund, din låsesmed Vallensbæk og omegn.

Låst ude? Og brug for en låsesmed Albertlund eller i Vallensbæk?

Norh låseservice Vallensbæk og låsesmed Albertslund. Har et værksteder liggende nær Albertslund og ansat låsesmed boende li ved siden af. Det er virkelig til vores Albertslunds kunder fordel. Det plejer nemlig aldrig at tage længere end 30 minutter for vores låsesmed at nå rundt omkring i Albertslund og Vallensbæk med omegn. Derfor er Norh låseservice og låsesmed Albertslund mange ganger kundernes foretrukne valg. I Albertslund kommune.

Albertslund kommune, hvordan ligger det til med indbrud?

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med 27.548 indbyggere bestående ud af 60 procent grønområde. Bydelen er beliggende ca. 15 kilometer vest for Københavns kerne mellem Taastrup & Glostrup. De mindre byer så som Vridsløselille, Herstedvester, Risby, og Herstedøster udgør nu deler af Albertslund. Den meget grønne bydel Albertslund hvor de 60 procenter af bydelens areal er udlagt til naturområder er også anerkendt som en moderne planlagt bydel. 

Med byggerier som startede i 1960 -rene, med typiske byggerier så som rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Albertslund indbyggertal voksede i den periode hurtigt fra cirka 3.000 til næsten 30.000 på kun 10 år. Antal indbrud i Albertslund varierer meget fra år til år. f.eks. det var 159 i 2015 og kun 98 indbrud i 2016.

Indbrud, Norh låsesmed Albertslund og låsesmed Vallensbæk kender svaret;

Man kan selvfølgelig undre sig hvordan det udsving på 38 procent fra et år til et andet kan forekomme. Vestegnens politikreds har en forklaring på udsvingene i antallet af indbrud det vil sige. Det kan være en ændring i, hvem der står bag, som gør forskellighederne i statistikken. Tidligere blev denne indbrud først og fremmest begået af personer rundt omkring nær området. Og det havde betydning for politi kredsene i både forebyggelse og efterforskning. 

I dag har nogle ting ændret sig i forhold til hvem der begår indbruddene. Det vil sige nu for tiden er det meget ofte udenlandske tyvebander, der står bag indbruds problematikken. De er meget mere mobile en indbruds tyver som bor et og samme sted hele sit liv. Og derfor kan de så bag mange indbrud i bestemte områder, hvorefter de forsvinder efter en periode. Nogle gange lykkes det politiet at få anholdt dem, andre gange når de desværre at flygte.

Låsesmed priser og døgnvagt priser Norh låsesmed Albertslund og låsesmed Vallensbæk

Norh låseservice og låsesmed Albertslund sidder altid klar ved telefonen og arbejder skiftevis sammen med vores låsesmed Vallensbæk. Derfor har Norh låsesmed Albertslund en låsefirma nær dig som er klar på at rykke ud akut. Eller har tid til at svare på diverse spørgsmål omkring vejledning i hvad der kan gøres i din situationen. Og hvad det ville koste dig at få ud en låsesmed til din opgave.

De priser og tilbud vi udarbejder gennem telefonen er altid inklusive moms. materialer, løn og kørsel, hvis du ringer som privat person. Er tilfældet sådan at du pludseligt får brug for en låsesmed i Albertslund midt om natten så er vi også der for at hjælpe, for en lille ekstra gebyr. Er det ikke akut så kan du indhente tilbud her indhent tilbud.

Nøglekopiering hos Norh låseservice Albertslund

Låseservices i Vallensbæk og Albertslund

Vi har gnisten og motivationen, og brænder for arbejder som låsesmed Vallensbæk og i Albertslund. For at give dig den bedste låseservice med bæredygtige løsninger altid til fornuftige priser.

Norh teknikers bedste råd; Hvad du selv kan gøre for at forebygge indbudt?
Norh´s dygtige låsesmed Vallensbæk og Albertslund er der for at hjælpe dig ovenpå igen, hurtigt
Norh låseservice Vallensbæk og låsesmed Albertslund kender at det oftest er meget kedeligt at behøve ringe til låsesmeden. Måske er man lidt stresset i situationen, vi går meget op i at hjælpe vores kunder hurtigt videre efter et typisk uheld har sket. Norh låsesmed Albertslund og Vallensbæk er uddannet indenfor det meste af låse og alarm på TEC.

Vores teknikers primære opgave er oplukning af døre og andre diverse genstande, samt biloplukninger. Vores låsesmed Albertslund og Vallensbæk har dog også lang erfaring omkring alle disse område;

 • Almindelige oplukinger af hoveddøre og døre
 • Oplukning af pengeskab, nøgleskabe og andre værdiskabe
 • Skifte låse. til private eller erhvervdrivende
 • Omkodning af låse
 • Biloplukninger
 • Tyverisikring/sikkerhedtjek
 • Installation af tyverialarmer
 • Installationer af Overvågningskameraer
 • Installation af Adgangskontrol
 

Hvis du ønsker at læse mere om vores afdelinger så kan du læse om Norh på Nørrebro her. Læs mere. 

Skal du bruge en elektriker så har vi en elektriker nær dig i Taastrup, læs om Norh elektriker Taastrup her. 

Jeg har mistet mit sidste sæt nøgler til boligen, kan Norh Låsesmed Albertslund og Låsesmed Vallensbæk hjælpe?

Hvis du mister dit eneste eller sidste sæt, der indeholder enten din hoved- eller bagdør nøgle, kan du gøre følgende:

 • Anmod om tilbud eller bestil en dygtig lokal låsesmed i Albertslund eller i Vallensbæk, hvis det er der du bor. Norh Låsesmed Albertslund og vores lokale Låsesmed Vallensbæk kan fremstille en ny nøgle uden at have originalen, vi kan skære nøgler til din gamle lås som vi omkode. 
 • Norh Låsesmed Albertslund og Låsesmed Vallensbæk kan udskifte din låse og montere en ny låse for at holde dig i overensstemmelse med dit forsikringsselskab. I fremtiden anbefaler vores låsesmede at altid have et ekstra sæt nøgler, så de er til rådighed hvis ekstra nøgler skal skæres. Mistede nøgler, kan vi erstatte
 • Bortkomne nøgler til et sikkerhedslås eller speciale lås, kan vores låsesmed i Albertslund og Vallensbæk normalt hjælpe men så er det tale om en ny lås.
 

Hvis du har mistet din nøgle til din bolig, garage, cykel eller vil, er løsningen meget enkel. En Norh Låsesmed Albertslund og låsesmed Vallensbæk vil kunne:

 • Hjælpe dig med at få adgang til din ejendom igen
 • På boliger, cykler, din skur eller garage udskifte låsen for at eliminere brugen af dine gamle nøgler

Kan Norh Låsesmed Albertslund og Låsesmed Vallensbæk lave en ny nøgle uden at have originalen?

Hvis det er tale om en mistet nøgle, kan en låsesmed fremstille et nyt sæt nøgler der passer til låsen uden at have originalen. Låsen skal dog omstilles. 

Skal jeg udskifte min lås efter at have mistet nøglerne til min bolig eller mine lokaler?

Vores låsesmed Vallensbæk og Albertslund vil anbefale, at du udskifter din dørlåse, hvis du tabt dine nøgler som en ren sikkerhedsforebyggelse. Omstilling eller udskiftning af dine låse efter at have mistet dine nøgler forhindrer nogen i at få adgang til dit hjem, der ikke har tilladelse til.

Hvis du alligevel skal udskifte dine låse, kan du overveje:

 • Opgradering til højere sikkerhedslåse der er dirkefrie
 • Sørg for, at dine nye låse opfylder forsikringskrav 
 • Omkode så at alle dine låse nu er ens – en nøgle til det hele

Hvor meget koster det at udskifte låsen ved bortkommende nøgler hos Norh Låsesmed Albertslund og Vallensbæk?

Da der er et frit marked i Danmark så betyder det, at låsesmede ikke har direkte prisrammer, som skal følges. Vi kan god lide at vores kunder føler sig trygge ved os og derfor er det altid gratis at få tilbud hos os. Du kan med fordel anmode om tilbud her på hjemmesiden. 

Prisen på låseopgaver afhænger oftest af:
1. Din placering
2. Tid på dagen som du vil have opgaven udført på
3. Type nøgle, som du har mistet

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vores låsesmede normalt udskifte låse, hvis du har mistet dine nøgler.

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn