Låsesmed Albertslund

Låsesmed i Albertslund kommune -en del af NORH

Norh låseservice & låsesmed, en lokal låsesmed Albertslund Har du brug for en låsesmed i Albertslund? I de tilfælde så er hjælpen ikke mange minutter væk fra dig uanset hvad der har sket.

Skal vi kontakte dig?

Norh -Din sikkerhed, vores ansvar

Måske har du mistet din nøgle, smækket dig ude eller måske har du blevet ramt af et anden kedeligt uheld som f.eks. et røveri eller et indbrud, og pludseligt er det et behov af en autoriteret låsesmed akut. Og det skal bare gå stærkt for hjælpen at nå frem.
Oplåsning af bil. VW

Viste du at? Norh låsesmed Albertslund  også har en autolåsesmed på holdet. 

Låst dig ude?

Norh låseservice & låsesmed Albertslund. Har et værksteder liggende i Albertslund og ansat låsesmed boende li ved siden af. Det er virkelig til vores Albertslund´s kunder fordel. Det plejer nemlig aldrig at tage længere end 30 minutter for vores låsesmed at nå rundt omkring i Albertslund og omegn. Derfor er Norh låseservice & låsesmed Albertslund mange ganger kundernes foretrukne valg. I Albertslund kommune.

Vi er på Norh låsesmed Albertslund  meget stolte  & glade over vores anmeldelser. Vi har fælles over 200 på fb og Google. 

Umm
5/5

Fem stjerne og hvis man kunne give flere stjerner, så har i fandme fortjent uendelige! Okay okay okay.. det med at låse sig ude kan jo ske for selv den bedste, og fandme om det ikke skete for mig. Denne SU, forvirrede, sygeplejerske studerende (mig) gik jo fuldstændig i selvsving på gaden, frustreret over at ha låst sig selv ude!Ja man går jo direkte ind på Googles søgningsside og googler “billigste låsesmed København”. frem kom der en anbefaling af Norh låsesmed og låseservice, hjemmesiden så pæn ud og deres priser var de billigste jeg har set.

Isaac
5/5

Den forvirrede pige ringer så til deres kontakt nummer og får en flink mand i røret som præsentere sig selv pænt. Pigen forklarer situationen og får at vide at det kan de sagtens klarer og at de vil begynde at køre mod det mørke sydhavn. 18 min. senere står de to sødeste (og rimelige lækre) mænd ude foran døren, og hilser pænt. De går straks igang, for så at finde ud af at selve låsen skal skiftes, da min lås i forvejen var rimelig ny. Den forvirrede pige begynder jo at få sved på panden, for ny lås betyder jo = rimelig dyr regning… men nej, sku ikke når det er Norh’s låsesmed og låseservice! 7 min senere, så kom den forvirrede pige ind i sin lejlighed, men nu er hun ikke længere den forvirrede pige. Hun er nu lykkelig og glad for at ha fået så en FANTASTISK service af de to sødeste mænd! Så vil i nu skulle stå i den uheldige situation eller bare bruge en låsesmed. Så kan jeg intet andet mindre end at anbefale Norh låsesmed og låseservice! Billige priser, smuk smuk kundeservice og masser af eye candy TUSINDE TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN!

Et udvalg af vores ydelser

Leder du efter en dygtig, seriøs låsesmed i Albertslund der leverer høj kvalitet i sikring, så er du kommet til den rette.

Om Albertslund

Albertslund kommune, hvordan ligger det til med indbrud?
Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med 27.548 indbyggere bestående ud af 60 procent grønområde. Bydelen er beliggende ca. 15 kilometer vest for Københavns kerne mellem Taastrup & Glostrup. De mindre byer så som Vridsløselille, Herstedvester, Risby, og Herstedøster udgør nu deler af Albertslund. Den meget grønne bydel Albertslund hvor de 60 procenter af bydelens areal er udlagt til naturområder er også anerkendt som en modern planlagt bydel. Med byggerier som startede i 1960 -erne, med typiske byggerier så som rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Albertslund indbyggertal voksede i den periode hurtigt fra cirka 3.000 til næsten 30.000 på kun 10 år. Antal indbrud i Albertslund varierer meget fra år til år. f.eks. det var 159 i 2015 og kun 98 indbrud i 2016.

Indbrud

Norh låsesmed Albertslund kender svaret;
Man kan selvfølgelig undre sig hvoran det udsving på 38 provent fra et år til et andet kan førekomme. Vestegnens politikreds har en forklaring på udsvingene i antallet af indbrud det vil sige. Det kan være en ændring i, hvem der står bag, som gør forskellighederne i statistikken. Tidligere blev denne indbrud først og fremmest begået af personer rundt omkring nær området. Og det havde betydning for politi kredsene i både forebyggelse og efterforskning. I dag har nogle ting ændret sig i forhold til hvem der begår indbruden. Det vil sige nu for tiden er det meget ofte udenlandske tyvebander, der står bag indbruds problematikken. De er meget mere mobile en indbruds tyver som bor et og samme sted hele sit liv. Og derfor kan de så bag mange indbrud i bestemte områder, hvorefter de forsvinder efter en periode. Nogle gange lykkes det politiet at få anholdt dem, andre gange når de desværre at flygte.

Låsesmed priser

Døgnvagt Norh låsesmed Albertslund & låsesmed priser Albertslund
Norh låseservice & låsesmed Albertslund sidder altid klar ved telefonen og arbejder skiftevis sammen med vores låsesmed i Rødovre. Derfor har Norh låsesmed Albertslund en låsesmed nær dig som er klar på at rykke ud akut. Eller har tid til at svare på diverse spørgsmål omkring vejledning i hvad der kan gøres i din situationen. Og hvad det ville koste dig at få ud en låsesmed til din opgave. De priser og tilbud vi udarbejder gennem telefonen er altid inklusive moms. materialer, løn og kørsel, hvis du ringer som privat person. Er tilfældet sådan at du pludseligt får brug for en låsesmed i Albertslund midt om natten så er vi også der for at hjælpe, for en lille ekstra gebyr.  Er det ikke akut så kan du indhente tilbud her indhent tilbud.

Norh låsesmed Albertslund kører for

Vi kører ikke kun for dig. Vi kører også for diverse myndigheder og kommuner. Nogle af dem er. Københavns politi, ,Hovedstadens bredskab, Albertslunds kommunde og Gentofte kommune.

Låsesmed København services

Vi har gnisten og motivationen, og brænder, som låsesmed. For at give dig den bedste service med bæredygtige løsninger altid til fornuftige priser.

Norh Låsesmed København K, råd; Hvad du selv kan gøre for at førebygge indbudt?

Norh´s dygtige låsesmed Albertslund er der for at hjælpe dig ovenpå igen, hurtigt
Norh låseservice & låsesmed Albertslund kender at det oftest er meget kedeligt at behøve ringe til låsesmeden. Måske er man lidt stresset i situationen, vi går meget op i at hjælpe vores kunder hurtigt videre efter et typisk uheld har sket. Norh låsesmed Albertslund. Er uddannet indenfor det meste af låsesmed på TEC. Men låsesmedens primære opgave er oplukning af døre og andre diverse genstande, samt biloplukninger. Vores låsesmed Albertslund har dog også lang erfaring omkring alle disse område;

Almindelige oplukinger af hoveddøre og døre
Oplukning af pengeskab, nøgleskabe og andre værdiskabe
Skifte låse. til private eller erhvervdrivende
Omkodning af låse
Biloplukninger
Tyverisikring/sikkerhedtjek
Installation af tyverialarmer
Installationer af Overvågningskameraer
Installation af Adgangskontrol

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn