Låsesmed Hellerup, alt i låseservice 24 timer i døgnet

Norh låsesmed Hellerup, din lokale låsesmed

Vi udfører alt i låsesmed til privat og erhverv i Hellerup og omegn.
Velkommen til Norh låsesmed Hellerup vi hjælper med alt i låseservice akut såvel som ikke akut. 

Norh låsesmed Hellerup, har kun kyndige udlærte låsesmede ansatte og det er din garanti og sikkerhed for et professionelt udført arbejde. Norh låsesmed Hellerup kan hjælpe dig og din familie med alt indenfor låsesmedens fag. Og vores vision at levere den sikreste service til gode priser, der er til at forstå.

Nicolai din dygtige låsesmed Hellerup

Døgnåben låsesmed Hellerup

Norh låsesmed Hellerup ved det er sjælden så at man smækker sig ude mellem 08:00 og 16:00 i hverdagene. Derfor har vi døgnåbent 24 timer om døgnet.

Ankomst 20 min i området

Norh låsesmed Hellerup ankommer til dig ca. 20 minutter efter du har bestil vores akutte låseservice. Alt efter trafikken i Storkøbenhavn.

Professionel låsesmed Hellerup

Alle låsesmede hos Norh låsesmed Hellerup er udlærte låsesmede, nogle af os kan også tilbyde bilplukning.

Låsesmed Hellerup er en lokal og populær billig låsesmed i Hellerup

Søger du en låsesmed med lave priser i Hellerup?

Norh låsesmed Hellerup og omegn.

Norh Låsesmed Hellerup tilbyder låseservice og låsesmed priser der er til at forstå. Norh låsesmed Hellerup har mange års erfaring med montering eller reparation af låsesystemer, samt oplukninger eller udskiftninger af alle låse på markedet. 

Er du lige flyttet ind i nyt hjem? Eller har du udleveret nøgler til håndværkere eller rengøring? Så anbefaler vi hos Norh låsesmed Hellerup, at du får udført en omkodning af dine låse. Er dine låse gamle og skidt, kan vi skifte dem ud til nye velfungerede og sikre låse eller sørge for en reparation af låse

Det er vigtigt for os hos Norh låsesmed Hellerup. At alle kunder der ønsker en fast pris, oplever stor gennemsigtighed i de tilbud vi udarbejder på vores låsesmeds arbejde. Norh låsesmed Hellerup udarbejder derfor altid tilbud gratis via telefon eller e-mail.

Kontakt Norh Låsesmed Hellerup

Kontakt os og vi vender tilbage til dit ved første givende lejlighed. I travle perioder kan det tage op til tre dage, men som regel svarer vi samme dag.

Leder du efter en døgnåben og akut låsesmed Hellerup og omegn?

Norh låsesmed Hellerup har altid åbent og tilbyder altid låsesmed til billigere priser der er fair både overfor vores kunder og vores medarbejdere. Låsesmeden Hellerup går op i at være er venlig og overkommelige, os kan du altid stole på og det faktum at vi tilbyder dig god service til gode låsesmed priser.

Vælg en lokal låsesmed Hellerup – dine fordele

Dine fordele med at vælge en lokal låsesmed i Hellerup er mange. For eksempel til i modsætning til store låsesmede firmaer med callcentre og dyre husleje der skal betales, er vi i stand til at angive rimeligt faste priser på forhånd både via telefon og mail. Dette sikrer nemlig, at du ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer eller når vores låsesmed Hellerup dukker op ved din dør. 

Oveni går vi op i at føre de bedste mærke og produkter, vi undgår hvidt muligt pro vil aldrig gøre dette, fordi vi ved, at låse af dårlig kvalitet er spild af penge i den sidste ende. I på vores lager har vi et række af mærkevarer af god kvalitet, der passer til de fleste budgetter, så vi kan give mindst 6 års garanti på vores almindeligste låsesmed ydelser. 

Pålidelig og loyal overfor alle kunder

Norh låsesmed Hellerup er også et fuldt anerkendt låsesmedfirma der er autoriserede ved Sikkerhedstyrelsen samt medlem af Tekniq. Vi er forsikrede ved IDAS installatørforsikring og dette betyder så, at du kan være sikker på, at du har at gøre med et pålideligt låsesmedfirma i Hellerup, der har opfylder de høje standarder, der kræves af Sikkerhedstyrelsen. 

Hvorfor skal du vælge Norh Låsesmed Hellerup?

  • Døgnservice 24 timer om døgnet
  • Hurtigt ankomst (indenfor 20 minutter eller mindre)
  • Intet kørselgebyr i Hellerup
  • Faste priser med moms
  • Pålidelig, venlig og professionel låsesmed
  • Firma med kontinuerlig kvalitetssikring 
Billig låsesmed og låseservice, lokal låsesmed Hellerup

Brug for låseservice af låsesmed i Hellerup akut?

Har uheldet været ude? Eller har du fået stjålet dine nøgler, haft en indbrudstyv på besøg eller er du kommit til at smækket dig selv ude? Norh låsesmed Hellerup er din lokale låsesmed og vi kan rykke ud og hjælpe dig til enhver tid. Norh låsesmed Hellerup bestræber altid at være hos dig indenfor 20 minutter. Nogle tager det kun 15 minutter, før vi er ude hos dig i Hellerup. 

Ring til vores vagttelefon og så hjælp nu; 22 22 28 68

Norh autolåsesmed Hellerup

Norh rykker også ud akut, hvis du for eksempel er kommet til at smække bilnøglerne inde i din bil. Uheld sker jo ikke kun omkring boliger og virksomheder. Norh låsesmed Hellerup rykker ud i hele Hellerup og omegn. Inkl Charlottenlund, Nordhavn og Svanemøllen med omegn. Vi hjælper med de fleste bilmærke og låse til biler. Norhs autolåsesmed låsesmed Hellerup har også åbent alle 365 dage om året, 24 timer om døgnet.

Ring akut til vores låsesmed på 22 22 28 68.

Lokal låseservice Hellerup og omegn.

Som låsesmed gennem mange år, vil vi hos Norh låsesmed Hellerup anbefale, at du bruger en lokal låsesmed. Alle områder i Storkøbenhavn og i Danmark er forskellige. Der er også en forskel på, hvordan og hvor tit og hvorfor, der sker indbrud. I Hellerup har vi stor indsigt omkring indbrud i områderne, vores låsesmede kender godt hvilken sikring der er bedst for de huse, lejligheder og erhverv der findes i Hellerup og omegn.

Norh låsesmed Hellerup er en lokal låsesmed, som er en del af Hellerup´s hverdag. Vi kender derfor alle de forskellige udfordringer og styrker ved ejendomme og sikkerhed i Hellerup og omegn.

Låseservice og vedligeholdelse af nye og ældre døre, samt installation af sikkerhed og låsesystemer

Om din bolig har en ny eller gammel dør, nye elle gamle låse monteret, så er der måske blevet et behov for vedligeholdelse og service. Nogle gange er de desværre en nødvendighed at skifte de gamle døre og låse ud. 

En låse har ca. 15-20 års lang holdbarhed. Norh låsesmed Hellerup er en lokal låsesmed, og vi kan vi servicere dine ældre og slidte låse hurtigt og nemt. Vi tilbyder også indkøb, installation og montering af sikkerhedsdøre og nye låse med mere. Når det handler om ny sikkerhedsdør så bruger os af Svensk/Skandinavisk kvalitet; Daloc. Når du bestiller en sikkerhedsdør så tager vi os af hele projektet. Alt fra bortførelse af den gamle dør til karme og maling af den nye.

Har du en ny dør eller nye låse sat op?

Selvom du har fået en ny dør og nye låse installerede i din ejendom, så er det vigtigt med service. En god idé at smøre dine låse to gange om året, så vil både dør og låse holde i en meget længere tid/periode. 

Du skal dog være påpasselig med hvad du smører dine låse med, du må aldrig ikke smøre låsene med hvad som helst, kvaliteten på den låseolie du tænkt bruge er vigtig. Norh låsesmed Hellerup anbefaler at du kontakter leverandøren af dine låse eller en lokal låsesmed. Vil du smøre dine låse selv køb olie af kun kende mærke og vælg ikke den billigste.

Norh låsesmed Hellerup og servicere og vedligeholder alle dine låse

Hvis du lader vores låsesmede stå for service, så kan du regne med at dine låse holder i mange år mere fremover.

Meget gamle og slidte døre og låse. Hvis din bolig har en ældre låse eller dør, så kan det måske være, at du skal have den skiftet ud fremfor at bruge tid og penge, på reparationer og service. Du kan også nogle gange blive tvunget til at gøre noget ved problemer, for at sikre din ejendom og for at din forsikring skal dække ved for eksempel indbrud. 

Dette skal du vide i forhold til din forskring

En Serie 500 er en låsetype, der har rundt nøglehoved på nøglen, de er ofte forældede og kan dirkes op, eller bankes op af en indbrudstyv. Helt uden nogle spor. Derfor dækker din forsikring ikke hvis du har en sådan låse sat op på din dør. Det er superærligt derfor er det smart at forebygge og tage tiltag i denne situation. Det gør du nemt igennem at opgradere dine låse en sikkerheds klasse op. Når du gør dette så får du ikke kun din forsikring at dække, dine låse holder efterfølgende også i mange år. Også værdien på din ejendom stiger.

Norh låsesmed Hellerup oplever også tit, at kunderne ringer, da deres låse der sidder på døren eller i postkassen er løs. Det skyldes 8 ud af 10 gange, at det er døren der er problemer, døren er gammel og er ikke hårdt nok spændt til at holde oppe låsen korrekt. Det er en almindelig opgave for Norh låsesmed Hellerup at løse for kunder. Og vi kan sagtens gøre at det vil fungere fint i nogle år mere, når retter op på problemet.

Sådan kan du Indbrudssikrer du dit hjem – Norh låsesmed Hellerup din lokale låsesmed tilbyder gratis sikkerhedstjek

At blive udsat for tyveri eller et indbrud er en meget skræmmende og chokerende oplevelse for alle. Alle der har prøvet at opleve et indbrud, kender godt følelsen af afmagt. Din lokale låsesmed Hellerup kan rykke ud til dig hurtigt og sikre din bolig efter en sådan ubehaglig oplevelse. 

Norh låsesmed Hellerup har mange års erfaring med indbrud og forsikringsager. Vi rådgiver dig om, hvordan og hvad du skal gøre efter et besøg af en indbrudstyv, et indbrud eller et indbrudførsøg, det kan være at din dør nu er blevet ødelagt, den kan vores låsesmede reparere. Norh låsesmed Hellerup gennemgår også gerne din ejendom. Og vejleder dig omkring hvad du kan gøre for at undgå indbrud fremadrettet. Så at du kan føle dig tryg og hurtigt komme ovenpå igen.

Et tips fra låsesmeden;

Vores byggeherre hos Norh Entreprise vil kunne hjælpe dig med at bygge nye stærke dørkarme. Se mere på dette site. 

Norh låsesmed Hellerup installerer overvågning for kunde.

Installation og valg af overvågningskamera hos Norh låsesmed Hellerup

Der findes hundredehvis forskellige løsninger inden for valg af overvågningskameraer. Mange af de forskellige kameraer minder meget om hinanden på flere forskellige områder. Det er mange gange udseendet der er den største forskel. Når du går i tankerne om hvad du skal vælge for type af overvågningskamera eller videoovervågning, gør du det nemmeste for sig selv gennem at kontakte Norh låseservice og låsesmed Hellerup.

Lad en af vores låsesmede hjælpe der du bor find din lokale låsemed her;

 

Lad din lokale låsesmed komme ud til dig og danne sig et overblik, det første møde fra Norh låsesmed er altid gratis i forhold til overvågning. Vi kører ud til dig og herfra vil vi kunne udarbejde et uforpligtende tilbud og forklare dig hvilken slags overvågningskamera det ville være optimalt hos dig. Vi finder det overvågning system der vil passe bedst til dit hjem eller din virksomhed, efter din budget og dine ønsker.

Overvågning “dome”, hvad er det?

Norh låsesmed Hellerup vil også informere dig om blandt andet forskellene mellem de populære “dome” kameraer og “bullet”-kameraer som bruges mest på markedet lige nu. Derudover vil vi give dig nyttig information i forbindelse med valg af udendørs overvågningskamera, videoovervågning og trådløse overvågningskameraer.

Hvad er forskellen på dome kameraer og bullet kameraer?

En dome overvågningskamera er nemlig en overvågningskamera som er formet som en kupler, den har et rundt hoved, som en halv kugle med en flad bund, den bliver oftest monteret i loftet eller på en udendørs væg. En bullet kameraet, er i de fleste tilfælde en lidt mere firkantet og aflangt i sin form, denne overvågningskamera installeres op ad en væg.

Et dome overvågningskamera placeres som tidlige nævnet for det meste i loftet eller på væggen

Dette ved hjælp af et fladt beslag, fordi at på den måde er det sværere for indbrudstyve at ødelægge eller afmontere kameraet, i mens et bullet kamera som er installeret op ad en væg, nogle ganger er relativt nemt kan brække af. I forhold til billedkvalitet og generel kvalitet optaget bullet og Dome overvågningskameraer i lige så god kvalitet. 

Her er det ikke formen på kameran der afgør forskellen, derfor kan du kan frit vælge mellem begge modeller, efter hvad der passer bedst til dine lokaler.

Udendørs overvågningskamera, dette mener vi hos Norh låsesmed Hellerup at du bør stage stilling til

Når det drejer som omkring at installere udendørs ovenvåningkameraer vil også Norh låseservice og låsesmed Hellerup være behjælpelige, her er det også en del række man skal tage stilling til i forhold til regler og love. 

Men også vigtigt at du sørger for at gå efter en overvågningskamera -model, som har de nødvendige egenskaber og specifikationer for endemålet med din overvågning. for eksempel skal det være natvision eller er det ikke en nødvendighed? Det er et selvfølgelig og meget vigtigt at tænker over at en undedørs overvågningskamera skal tåle regn og koldere vejrforhold.

Norh låsesmed og låseservice Hellerup, står klar for andre spørgsmål omkring trådløs overvågning samt IP- kamera

Kontakt os i vores kontakt formular her, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt når vi har en ledig låsesmed i dagstimerne, du kan også komme i kontakt med en låsesmed på 22 22 28 68, hvis du ønsker et personligt samtale med os. 

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Assa Abloy 2020

5/5

Se video oven, den præsenterer vores største leverandør Assa Abloy 2020 og deres produkter, som vores låsesmede bruger sig af tid dagligt. 

F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en oplukning?

9 ud af 10 gange tager det ikke mere end fem minutter for Norh låsesmed Hellerup at åbne en lås. Hvis din dør består at en meget stærk og sikker lås, skal den bores op. Dette kan tage op til en halvtimes tid Inkl. montering af ny lås.

I hvor lang tid skal jeg vente på at låsesmeden i Hellerup ankommer?

Vores låsesmed i Hellerup bor i nærheden, derfor tager det sjælden mange minutter (ca. 20 minutter) før låsesmeden er fremme ved din dør.

Har i garanti på jeres låse og udførte låsearbejde?

Selvfølgelig, Norh låsesmed Hellerup har op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser.

Tager låsesmeden i Hellerup Mobiliepay?

Da Mobilepay har begynd at tage større gebyrer for virksomheder og vi gerne vil være så billige som muligt overfor vores kunder så har vi valgt at stoppe med Mobilepay, bankoverførsel samt kontant betaling er forsat muligt. 

Monterer i ekstra låse?

Ja, dette er en standard opgave hos Norh låsesmed Hellerup.