Sikkerhedsdøre

pengeskabe våbenskabe

Pengeskabe oplukning Låsesmed med speciale i service på pengeskabe og oplukning af pengeskabe. Hos Norh har vi flere specialister i oplukning af penge- og værdiskabe. Vi åbner alle former for sikkerhedsskabe, såsom pengeskabe, værdiskabe, brandskabe, dataskabe, og våbenskabe. Vi tilbyder flere måder at løse opgaven på, afhængigt af hvorvidt skabet skal genbruges; hvilke sikkerhedsinstallationer det indeholder; om låsen er elektronisk, mekanisk- nøglestyret; og hvilket værktøj det kræver, at åbne skabet. Vi forstår vigtigheden af at bevare skabets udseende og stand, og sætter en ære i at efterlade skabet så godt som nyt, efter vi har været på besøg.Herning pengeskabs fabrik. Vi tilbyder derudover brandsikring af dine brandskabe, konsultation til valg af nye sikkerhedsskabe, hvilke fordele og ulemper det kan indeholde, og hvilket skab der passer specifikt til dine behov. Vores partnerskab med Herning Pengeskabe (https://www.herning-pengeskabsfabrik.dk/) gør det muligt for os at levere dit udstyr til en favorabel pris, som passer lige præcis til dig. Har du spørgsmål i forhold til at godkende penge/sikkerhed skabe så vil vi i sammenarbejde med Herning pengeskabs fabrik klare alle dine spørgsmål omkring området. Herning pengeskabs fabrik er også specialister i bland andet brandskabe, og leverer sikkerhedsskabe som giver op til flere timeres sikring mod ekstrem høj varme. De har siden 1922 arbejdet med udviklingen af deres sortiment, og har et stort og bredt udvalg af:Pengeskabe både nye og brugte Våbenskabe Arkivskabe Nøgleskabe Brandskabe Godt tip: Hvis du vil undgå at ringe til låsesmeden når nøglen bliver væk, anbefaler vi hos Norh låsesmed at have to nøgler til dit sikkerhedsskab, og opbevare dem hver for sig. Så har du altid en i reserve, og det er ofte billigere end låsesmeden. Pas derudover på med at sætte dit skab på steder, som kan være udsatte for vandskade eller tyveri.Kontakt os for vejledning. Det koster intet at få et godt råd på vejen, vi på Norh låsesmed & sikring brænder for vores arbejde og for at yde en god service uanset hvad. Du kommer nemmest og hurtigst i kontakt med os på telefon 22 22 28 68, eller så kan du give os dit telefonnummer på vores kontakt side her.Hvis du vil lære mere om os, er du kun et enkelt klik fra her.

våbenskabe

Våbenskabe Oplukning
Norh Våbenskabe oplukning og service Danmark (København).
Norh låseservice og låsesmed. Tagesr sig an alt omkring evnet våbenskabe. Hvis du går i tanker om at du ikke rigtigt er sikker på de krav som stilles eller om du har mistet din nøgle til dit våbenskabe. Så kan vi hjælpe dig med at løse problemet gennem en oplukning. Vi har en specialist i oplukning og oplåsning af forskellige varianter af sikkerhedsskabe.

Våbenskabe og love.
Hvis du overvejer at købe et våben. Kender du sandsynligvis til de lover og regler der omhandler området. Og de forpligtelser der følger med, f.eks. at man er forpligtig til at ens våben ikke havner i de forkerte hænder. Derfor er det en nødvendighed at investere i våbenskabe. vi anbefaler at købe et større skab end hvad du måske ha tænkt dig. Det findes ingen værre skuffelse at finde ud bagefter at det skab du har købt. Er for lille og nu begrænser dig i at købe flere våben.

Prisen på våbenskabe er selvfølgelig også en faktor for de fleste af os.
Vi hjælper dig, har du brug for hjælp indenfor området så vil vi med glæde hjælpe dig at finde frem til den bedste løsning til dig, vi vil kunne levere alle våbenskabe på markedet og installere dem for dig. Overvej om skabet skal boltes fast til dig gulv eller din væg.

Oplukning Våbenskab.
Kan du ikke finde din sidste nøgle? Rolig vi hjælper dig. Norh låsesmed har en på holdet som har ekspertise i denne type af problemer. Og vil derfor kunne komme ind i dit våbenskab for dig. Det første vil være at prøve at åbne skabet op uden at ødelægge det og i værste fald vil andre metoder blive nødvendige. Hvad en oplukning for våbenskabe vil koste er meget varierende afhængighed på sværhedsgraden af den eller de låse som sidder installeret i våbenskabet.
For tilbud kontakt os på telefon 22 22 26 68 eller send os dit nummer her så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan læse mere om Norh låsesmed og sikring her.

nøgleskabe

Nøgleskabe
Sikkerheds nøgleskabe til autoforhandler, biler og virksomheder
Nøgleskabe er en løsning for af opbevare nøgler, ofte med adgang til alle dine værdifulde ting. Et nøgleskab er normalt set udrustet med spyd til at hænge nøgler på for at forenkle opbevaringen.
At have et godt og sikkert nøgleskab er oftest en meget vigtig del for virksomheder så som bilforhandlere, viceværter, boligselskaber, sygehus og selv låsesmede. Det er ofte store mængder med nøgler som skal forvares og det skal til tider være en top sikker opbevaring.

Forskellige varianter af nøgleskabe
Norh levere og installer alle varianter af nøgleskabe. Du kan få installeret et billigere nøgleskab i din entré i dit private hjem eller et meget sikkert elektronisk nøgleskab i dit mekanikerværksted eller anden forretning/institution, det er dig der bestemmer. Norh vil kunne levere og installere alle varianter der findes på markedet.

Vi anbefaler at i tager kontakt til os på vores vagttelefon på 22 22 28 68, så vil vi koble dig videre til vores låsesmed som har meget erfaring på områder. Han vil kunne vejlede dig i hvad det findes for varianter af nøgleskabe på markedet og hvad de har for funktioner. Vi leverer også nøgleskabe der er forsikringsgodkendte hele vejen på til klasse A.

Kontakt os på 22 22 28 68, herfra vil vi nemt kunne sætte dig ind i hvad der findes på markedet.